Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Този Инку ме кефи все повече и повече:)
За пореден път споменава, че престава да пише. Напомня ми за мрънкането на "старите" по адрес на "младите", че от тях нищо не става:)
В залисията грабнах вчера колелото, скочих до Резово, че имаше и събор и рожденник и току що се прибрах. Имам вид на много изтезаван, а и така се чувствам. Комари си играха на тенис на маса със мен цяла нощ, а оводи и мушици локаха/цокаха кръв от мускулестото ми тяло в продължение на 2 по 12 километра - отиване и връщане.
И това ако не е служба на себе си - здраве му кажи:)
За пореден път споменава, че престава да пише. Напомня ми за мрънкането на "старите" по адрес на "младите", че от тях нищо не става:)
В залисията грабнах вчера колелото, скочих до Резово, че имаше и събор и рожденник и току що се прибрах. Имам вид на много изтезаван, а и така се чувствам. Комари си играха на тенис на маса със мен цяла нощ, а оводи и мушици локаха/цокаха кръв от мускулестото ми тяло в продължение на 2 по 12 километра - отиване и връщане.
И това ако не е служба на себе си - здраве му кажи:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

G.Petkov написа: GODzillata,
Не прочетох никакъв коментар за моята подкрепа на твоята теза "Хвани и изпръжи"!
Която теза, обаче беше грижливо изтрита, щото я потърсих по-късно - че да те цитирам по-точно, ама вече нямаше нищо!
Ти, лично, пръжиш ли нещо в тази жега ?
В тази жега не пържа нищо, въобще и не готвя даже.
Пълцикам се в басейна, ама си пуснах нет и тук, така че хвърлям по едно око.
Ол-инклузива в Гергана си беше на ниво както винаги, имаше от пиле мляко, като почнеш от филета сьомга, акула, ципури и др. риби, минеш през вариациите на пилешко и стигнеш до моите любими свински мръвки. Наблягах предимно на вратняци, колкото и да ми се искаше да се храня здравословно.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата

Че то вратняка праи кръшняка бре, Годзи:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata

По-добре корем от вратняци, отколкото гърбица от работа!stonetales написа:Че то вратняка праи кръшняка бре, Годзи:)

Днес май ще има температурен рекорд за тая дата на всички времена,в момента в София е 38гр.Е тука сега разглеждам рецепти разни
Нали не пуша и по- често съм гладен-това второто е кавърма в омлет,готви се бързо.За жегата може и пълнени тиквички
Обаче няма да готвя тия работи защото е просто много жега.
Нали не пуша и по- често съм гладен-това второто е кавърма в омлет,готви се бързо.За жегата може и пълнени тиквички
Обаче няма да готвя тия работи защото е просто много жега.Риболовци.
Кире е такъв адреналин ти пожелавам,като ходиш по чужбинско за риба от лодка.И да си вземеш фотокамера.
А сега си пускам да гледам филма Годзилата,е тука в първа част показват как се вадят червей с ток
Та темата продължава накъдето си поиска 
Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Като традиционалист, съм си нарязал една доматена салатка със сиренце и съм си налял една рикийчица.
Тук, на края на света лятото си отива с бодри темпове, нощите застудяват и са буквално мокри.
Очаква се тълпа гладници да ме нападнат и искам да съм подготвен:)
Тук, на края на света лятото си отива с бодри темпове, нощите застудяват и са буквално мокри.
Очаква се тълпа гладници да ме нападнат и искам да съм подготвен:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Абе е какво пише по новините,кога си е жега си е жега-при мен е много топло,и през ноща.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5085531
Риболовци.
- GODzillata

Люс, шибни си един басейн на покрива на блока и ще бориш жегата.
Изкарах прохладен уикенд, напук на червения код.
Изкарах прохладен уикенд, напук на червения код.

Кире спокойно,имам си баня в апартамента-влизам пак след малко.А иначе мойто служене идва скоро-Приморско ме очаква,снимки от там по късно 
Риболовци.
- G.Petkov

Камък,stonetales написа:Като традиционалист, съм си нарязал една доматена салатка със сиренце и съм си налял една рикийчица..
Взема' ми думите от устата
Аз, щото вече доста домати изядох, и реших да правя комбинации - само да си угодя на пустата зависимост към "рикийчица"
Та днес жената ми направи салатка от стъргано зеле, дребно нарязан домат/селски/ и магданоз.....
Жестока салатка стана!
Аз пък изпръжих два тигана костурчета, стана'ха мнооого добре.
Снимки в стил "Люс" - утре, че ми остана кабела на другия комп.
Ама много труден риболов днес.
Жегата ли пр..ба риболова, аз ли съм влязъл във фазата на "каръка",
Голям зор да хвана през август !!! костури за една вечеря
Местих се точно по обяд!
Ама хванах, на едно старо, проверено през годините място, в най-голямата жега, но там - на яз.Искър, така духаше, че под чадъра си бях с пуловер
Не ще рибките, иска " тлъста вратна пръжола"
Днес досега сме точно за четворка белот.
Като гледам всички са живи и здрави-даже камъка е карал 24 км колело,което много малко хора които пият ще го направят в тия жеги-Ебати железния камък А

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Човеко - кат те наобиколят Странджанските Превъзходни Изтребители, първата скорост ти става шеста и Изобщо Нямаш време да мислиш- само натискаш педалите.... Оцеляваш - най сериозно го твърдя!
А и аз карам само по едни бански, щот изпотяването е "промишлено" - в ниското на Бутамята и Силистар вятър не подухва, а баирите не мой ги взе на скорост - просто умираш......
Но пък забавлението е на корем - усещаш, че си жив, караш и благославяш:)
Хора - тук е друг свят и друго време! Надявам се да го разбирате....???
Георге - това не е Зависимост - то си е просто Предпочитание.
Зависимост е когато не можеш да съществуваш без новините на Бтв или сутрешния вестник. Без кафето или баничката, спретната от мърлявия турчин в кварталната баничарница - Това е зависимост!!!
А и аз карам само по едни бански, щот изпотяването е "промишлено" - в ниското на Бутамята и Силистар вятър не подухва, а баирите не мой ги взе на скорост - просто умираш......
Но пък забавлението е на корем - усещаш, че си жив, караш и благославяш:)
Хора - тук е друг свят и друго време! Надявам се да го разбирате....???
Георге - това не е Зависимост - то си е просто Предпочитание.
Зависимост е когато не можеш да съществуваш без новините на Бтв или сутрешния вестник. Без кафето или баничката, спретната от мърлявия турчин в кварталната баничарница - Това е зависимост!!!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Ехо Камък,подготвям се да идвам по морето.Сега подреждам багажа,заредих едно котлонче газово-си взема и тигана,и ако хвана риба-независимо каква ще я пържа още същия ден и ще я ям с кеф да съм независим
Днес тука сутринта стана облачно и градусите паднаха наполовина спрямо вчера.Духа умерено и даже препръска.Абе настройвам се отпускарски.Децата и те нямат търпение за почивка на море в подходящи температури.Имам рода по морето та ни очакват.В петък пък идва и моя приятел,ако е добра прогнозата-ще закачи и лодката с колесара,да сме още по независими. 
Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Правилно Люссс:)
Ала се пазете, щот един турски сайт дава вълни от 2 до 4 метра, вятър с десет метра и пориви до 18 метра в сек. Малко на изуй-гащи идва работ`ата и аз като приключа тук едни работи излизам да укрепвам и завивам неща.
Това с лодката - бъдете много внимателни, да не ви изненада ако вече сте влезли, щот няма излизане после.......
Ала се пазете, щот един турски сайт дава вълни от 2 до 4 метра, вятър с десет метра и пориви до 18 метра в сек. Малко на изуй-гащи идва работ`ата и аз като приключа тук едни работи излизам да укрепвам и завивам неща.
Това с лодката - бъдете много внимателни, да не ви изненада ако вече сте влезли, щот няма излизане после.......
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........