Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Някой чул ли е за новата инициатива която се провежда по някои риболовни магазини в София?!?
В смисъл,обясниха ми го така:
Тази година се събират по 20лв.от всеки желаещ-срещу тези 20лв. получава тениска и членска карта.Сдружението със събраната сума взема язовир(или два) под аренда до София,и всеки с членска карта има правото да лови безплатно на язовира на принципа хвани-пусни!А от следващата година членската вноска ще е 10лв.като част от парите ще са за зарибяване.Явно ще се пускат и не членове да риболовстват срещу определена такса,но пак на принципа хвани-пусни....
Та някой колега запознат ли е с тази инициатива,защото малко ми се струва като пирамида
Двама познат вече са членове и са доста ентусиазирани,ама аз съм си малко подозрителен!
В смисъл,обясниха ми го така:
Тази година се събират по 20лв.от всеки желаещ-срещу тези 20лв. получава тениска и членска карта.Сдружението със събраната сума взема язовир(или два) под аренда до София,и всеки с членска карта има правото да лови безплатно на язовира на принципа хвани-пусни!А от следващата година членската вноска ще е 10лв.като част от парите ще са за зарибяване.Явно ще се пускат и не членове да риболовстват срещу определена такса,но пак на принципа хвани-пусни....
Та някой колега запознат ли е с тази инициатива,защото малко ми се струва като пирамида

Двама познат вече са членове и са доста ентусиазирани,ама аз съм си малко подозрителен!

-
- разбира нещата
Те твоите двама познати дето са членове,да не би само да си мислят,че са членове пък да се окаже,че не са.Вчера пазарувах от 2 магазина различни неща колега и никой нищо такова не е казал...та не знам.Нали знаете,че в България всяка добра идея се опорочава...
-
- новобранец
Иначе е добре замислено ама я пирамида я не то ако не е пирамида то в България толкова мошеничества, че вече човек не може да направи нищо сериозно. И да е истина и да е замислено както
трябва всеки ще го е страх да не е поредната измама.
трябва всеки ще го е страх да не е поредната измама.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой да сподели как е пътя за Челопечене за контра стената, че преди няколко месеца усилено копаеха за нещо?
Мерси
Мерси
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели.Не съм ходил от доста време за риба,а утре ми се отвори свободен ден.Искам да питам дали някой е ходил по Огняново,и дали има смисъл да млата 100км.Ще съм благодарен,ако някой драсне един ред.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не съм ходил от много време, а и никой не ми се е похвалил !akoto13 написа:Здравейте приятели.Не съм ходил от доста време за риба,а утре ми се отвори свободен ден.Искам да питам дали някой е ходил по Огняново,и дали има смисъл да млата 100км.Ще съм благодарен,ако някой драсне един ред.
Ако отидеш, пусни малко инфо,
Аз утре ще се кача до Язовира.
- G.Petkov
А къде е стената, че никога не съм я знаел ?GoriLLaz написа:Някой да сподели как е пътя за Челопечене за контра стената, че преди няколко месеца усилено копаеха за нещо?
Мерси
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Обиколи малко и може и да я намериш.G.Petkov написа:А къде е стената, че никога не съм я знаел ?GoriLLaz написа:Някой да сподели как е пътя за Челопечене за контра стената, че преди няколко месеца усилено копаеха за нещо?
Мерси

- koko_alfata
- новобранец
JIBKATA написа:Колега,todoroshko написа:Аз пък да напиша за платената любов на седмиците.Собственика е почнал да пуска едни маломерни шаранчета 400-500гр.В събота вечерта до неделя сутринта две маломерки.На повечето колеги около мен даже не им и удари.Отписвам го и този гьол.
аз бях там на 8-ми и на 17 - ти
на 8-ми двама човека хванахме 40 шарана м/у 1 кг и 5 кг, а на 17-ти петнадесет шарана м/у 2 кг и 5 кг
40 шарана?Не помисли ли и за другите хора колегааааа?

Явно сте имали късмет и,аз съм ходил там но вече е задраскан тази гьол .
Колкото повече набира,толкова повече набира........
-
- разбира нещата
Е,че то толкова има в целия гьол...вие сте извадили всичките и сега няма
-
- новобранец
777 съм ходил веднъж и повече няма да повторя. По съм навит да ида на Богров да хвана и да пускам
от колкото да платя и да гледам рибари и пръчки и нито една риба.
от колкото да платя и да гледам рибари и пръчки и нито една риба.
-
- разбира нещата
Аз съм ходил много пъти на 777 имал съм и капота но съм имал и добри улови .Но напоследък пускат малко риба и само дребни сомчета и шаранчета по 0.500 гр.Такива рибета на никой не му се ловят.Тази пролет имам 2 излета там и това е.Ще ида когато пуснат пъстървата зимата но зависи колко ще пускат и каква пъстърва точно защото казичене го взеха мои познати и ще го зарибят яко.Така,че вече има конкуренция на 777 и който пуска повече риба той ще дръпне повече клиенти.Нормално.Нека има конкуренция за да се осъзнаят малко арендаторите.
-
- научил се да хвърля
Незнам от къде взимат шаранчетата, но явно пазаруват от едно и също място. На Пожарево и Хераково пускат същите- 500-700 грама. Пролетта пускаха добри 1.5-2 кг., но се поизловиха и сега да ти удари такъв е случайност.
- G.Petkov
Аз съм обикалял доста, но не съм я намерил!GoriLLaz написа:...Обиколи малко и може и да я намериш.
Та, затова, ако ти знаеш къде е стената, а също и контрастената - покажи ми ги на картата,
Мерси!
- G.Petkov
koko_alfata написа:Колега,
аз бях там на 8-ми и на 17 - ти
на 8-ми двама човека хванахме 40 шарана м/у 1 кг и 5 кг, а на 17-ти петнадесет шарана м/у 2 кг и 5 кг
40 шарана?Не помисли ли и за другите хора колегааааа?

И аз видях нещо подобно, но на един друг платен водоем

Рибата се групира на едно петно с площ около 20 кв.м. и тези които хвърляха там вадеха шараните като да им дърпаше уклей !!!
Аз, хванах този ден 6 шаранчета, но това беше нищо в сравнение с това, което извадиха за два-три часа хората на 10 метра от мен !!!
Това, което хванах - го раздадох и си тръгнах, а после какво е станало.... ?