Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- arilus
- ще става разбирач
Re: Спининг край Ямбол
що правиш тъй бе Киро? рече човек да се изфука с някоя рибка и ти прас! - изкараш сергията та го затапиш. майтап
, много и много хубави риби! все така да ги дърпаш!
едно въпросче за блесната - аглия кой номер?

едно въпросче за блесната - аглия кой номер?
-
- новобранец
AGLIA DECOR 3 - бяла, но много често си купувам чиста AGLIA и сам си я декорирам. Спестявам 0.50-0.70 ст. на бройка. Това за мен е най-уловистата блесна за Тунджа. Понякога я заменям с Aglia Long Heavy или Aglia LongCast за постигане на по-големи дистанции.arilus написа:едно въпросче за блесната - аглия кой номер?
п.п. Разбирам, че тези които не ме познават се заблуждават от ника ми във форума. Киро Горския е герои от един виц. Аз се казвам Владислав и ми викат Владо.

ALWAYS ONE FISH AHEAD
- каридата
- учете се от него
Браво майсторе.Мен лично почна леко да ми омръзва тази река,или просто местата по който ходя са кофти.ПО точно не самата река а това нямане по нея.Вчера десетина удъра на воблер и 4 клена в близък план,добре че единия беше малко над 40 санта та ми направи кефа.Другите стандартни 30ки за реката.Прави ми впечзтление че хубавите распери ги няма.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- morriddin
- научил се да хвърля
Карида, има ги, но не обръщат внимание на воблерите - имам няколко мъника (до 1кг.) на малка въртяща блесна (бяла), но големите тупалки нещо не ме отразяват напоследък...
Иначе се хранят активно. Не съм пробвал на жива стръв - ако някой го е правил - нека сподели!
Иначе се хранят активно. Не съм пробвал на жива стръв - ако някой го е правил - нека сподели!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- каридата
- учете се от него
Не ме разбирай погрешно,през повечето време въртя блесна,но вчера беше толкова зле че изкарах да пробвам един кетаец на който имах най много удъри.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Има си я рибата и то в изобилие даже тая година...да чукна на дърво,преди 2 часа се върнах от реката. Макар че духаше ураганен вятър и пръскаше ситен дъждец, за два часа две сомчета около килце и 10-ина кефала между 0.200 - 1.00кг. Дребни са рибите то е ясно, но си я има активноста.Сезона на трофеите тепърва предстои!Винаги най-едрите си риби хващам от средата на септември до края на ноември,така че надявам се тепърва предстоят хубавите риби.Колто до распера,едрите тепърва ще почват да се лъжат,трябва да се прибере дребната риба,която е в изобилие тая година по реката и да се излъже распер над 3 кила си е чист зверски късмет.
Spinning Forever
- каридата
- учете се от него
Явно към града рибите са повече,местта по който обикалям преди 1-2 години се отчитаха доволно,ма може и толкова да си мога. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- новобранец
Днес за няколко часа се получи интересен риболов. Освен обичайните заподозрени излязаха и други интересни рибки.

От тези хванах 5-6, изтървах още толкова, като една от тях беше с прилични размери, но при "свеща" запрати блесната ми на брега. Друга пък прегриза още при удара (по-голяма уста е имала)
Тези също много ги уважавам.

За капак на разнообразието се появи и този

Всички риби на блесна в бързата вода. Щучките и те там.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

От тези хванах 5-6, изтървах още толкова, като една от тях беше с прилични размери, но при "свеща" запрати блесната ми на брега. Друга пък прегриза още при удара (по-голяма уста е имала)
Тези също много ги уважавам.

За капак на разнообразието се появи и този

Всички риби на блесна в бързата вода. Щучките и те там.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера по реката 30 км -5 кленчета.Излета продължи от 08-20 часа.Имах чувството ,че мятам в леген.Пробвах какво ли не ........Излиза тук една рибка и после нищо.Друго място ,пак една рибка и така...каридата написа:Браво майсторе.Мен лично почна леко да ми омръзва тази река,или просто местата по който ходя са кофти.ПО точно не самата река а това нямане по нея.Вчера десетина удъра на воблер и 4 клена в близък план,добре че единия беше малко над 40 санта та ми направи кефа.Другите стандартни 30ки за реката.Прави ми впечзтление че хубавите распери ги няма.
-
- новобранец
Аз пък в неделя бях на много пресираните от риболовци места Княжево-Срем. От 07.00 до 10.00 два-три зверски удара. След като напече сериозно се започна. Хванах около 30-40 риби. По-точно РИБКИ. Кефали, расперчета и доста щучки (една я хванах два пъти). Възползвам се от маловодието да нагазвам сериозно в реката за да достигам до трудно достъпните от брега места. Мисля, че това беше печелившият ми жокер (за колегите, който се чудеха как така изкарах 10-тина рибки около тях
)) ).
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
- arilus
- ще става разбирач
днес след работа

късмет на всички!

късмет на всички!
И още няколко!
- Прикачени файлове
-
- риболов в 2012 Лято 007.jpg (188.94 KiB) Преглеждано 1143 пъти
-
- научил се да хвърля
Сериозна работа.
Я кажи клатушката каква е !lovecbg написа:И те така!
Туй риболова не е за мен 

-
- новобранец
Отлична е активността на хищните риби по реката, не че е била много слаба до сега, де. От към бройка го докарвам в последно време. Само размера ми убягва нещо...
Щучки се ловят почти навсякъде. По десеттина на излет. Уви при мен са само малки....

...и по-малки

Днес добре се представиха расперите, обаче. Ето един младеж

... още един към килото.

и още един над кило.

Кефалите пак бяха внушителни, но само като бройка 20-30. Най-големия малко под кило.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
Щучки се ловят почти навсякъде. По десеттина на излет. Уви при мен са само малки....

...и по-малки

Днес добре се представиха расперите, обаче. Ето един младеж

... още един към килото.

и още един над кило.

Кефалите пак бяха внушителни, но само като бройка 20-30. Най-големия малко под кило.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD