Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Глътка въздух
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
Хм,искрено се надявам да са изпускали водата преди да е хвърлен хайвера...Пък и мрежарите да не са направили големи поразии....Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока),а след месец предполагам че водата ще е далеч по-малко.Дали оцелява нещо от хайвера 

За коя река говориш? Акое е тази на която е построен "Полоетковци" дай моля те малко информация (места, видове риба и пр.), защото аз не съм стъпвал на нея!!!Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока
-
- ще става разбирач
Съжалявам не съм се изразил правилноStefko написа:За коя река говориш? Акое е тази на която е построен "Полоетковци" дай моля те малко информация (места, видове риба и пр.), защото аз не съм стъпвал на нея!!!Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока

-
- ще става разбирач
Бе то при мене е по други причини,не че нямам време.Твоята съгражданка и моя съпруга мисли тия дни да ме дарява с наследница,та май ще се наложи да поразредя излетитеStefko написа:Това си е чиста загубаМалиии,много ме е яд че тая година май няма да мога да топна въдиците във видински териториални водиАз пък сигурно няма да мога да си топна Д-то във Варненските води, но... намя как. Дано поне за риболов остане повече време, а за другото - здраве да има!!!
![]()

-
- ще става разбирач
Като му дойде времето ще се похваляStefko написа:Абе човече, това е страхотно!!!! Какво по-важно и по-хубаво от подобно събитие?!? Не съжалявай за Дунава и риболова - за тях ще има време и послеТвоята съгражданка и моя съпруга мисли тия дни да ме дарява с наследница![]()
Стискам палци всичко да мине ОК и наследницата да здраво и весело дете!!