Глътка въздух

Модератор: Кърцата

executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Хм,искрено се надявам да са изпускали водата преди да е хвърлен хайвера...Пък и мрежарите да не са направили големи поразии....Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока),а след месец предполагам че водата ще е далеч по-малко.Дали оцелява нещо от хайвера :roll:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока
За коя река говориш? Акое е тази на която е построен "Полоетковци" дай моля те малко информация (места, видове риба и пр.), защото аз не съм стъпвал на нея!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:
Все се чудя по реката как се размножава тая риба.Хвърля хайвер сега,при високо ниво на водата(поне такава информация имам-че реката е все още много висока
За коя река говориш? Акое е тази на която е построен "Полоетковци" дай моля те малко информация (места, видове риба и пр.), защото аз не съм стъпвал на нея!!!
Съжалявам не съм се изразил правилно :oops: Имах в предвид Дунав :roll:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

В Дунава водата все още е висока, въпреки че в последните дни се е "дръпнала" малко. Засега само това ни остава - следиме нивото и мятаме жадни погледи към познатите места :cry:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:В Дунава водата все още е висока, въпреки че в последните дни се е "дръпнала" малко. Засега само това ни остава - следиме нивото и мятаме жадни погледи към познатите места :cry:
Малиии,много ме е яд че тая година май няма да мога да топна въдиците във видински териториални води :cry:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Малиии,много ме е яд че тая година май няма да мога да топна въдиците във видински териториални води
Това си е чиста загуба :( Аз пък сигурно няма да мога да си топна Д-то във Варненските води, но... намя как. Дано поне за риболов остане повече време, а за другото - здраве да има!!! :wink: :lol:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:
Малиии,много ме е яд че тая година май няма да мога да топна въдиците във видински териториални води
Това си е чиста загуба :( Аз пък сигурно няма да мога да си топна Д-то във Варненските води, но... намя как. Дано поне за риболов остане повече време, а за другото - здраве да има!!! :wink: :lol:
Бе то при мене е по други причини,не че нямам време.Твоята съгражданка и моя съпруга мисли тия дни да ме дарява с наследница,та май ще се наложи да поразредя излетите :roll: :D :D Пък пътуване до Видин за тая година е немислимо :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Твоята съгражданка и моя съпруга мисли тия дни да ме дарява с наследница
Абе човече, това е страхотно!!!! Какво по-важно и по-хубаво от подобно събитие?!? Не съжалявай за Дунава и риболова - за тях ще има време и после :wink:
Стискам палци всичко да мине ОК и наследницата да здраво и весело дете!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:
Твоята съгражданка и моя съпруга мисли тия дни да ме дарява с наследница
Абе човече, това е страхотно!!!! Какво по-важно и по-хубаво от подобно събитие?!? Не съжалявай за Дунава и риболова - за тях ще има време и после :wink:
Стискам палци всичко да мине ОК и наследницата да здраво и весело дете!!
Като му дойде времето ще се похваля :D :D :D ....Ако не изперкам до тогава :roll: :D :D
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Дръж печено и наслука!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”