Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Глътка въздух
Модератор: Кърцата
Глътка въздух
Лека, полека наближава уикенда, а с него и цели 4 почивни дни
Какъв по-добър повод да се хванеме за такъмите и да поспортуваме по любимите (разрешените) водоеми!?
Аз лично ще ходя към Видин и мисля да проверя как са тамошните язовирчета. Ще заложа на каракуда, бабушка и щука с надеждата, че ще направя успешна тренировка докато чакам края на забраната
Ако някой има прясна информация за видинско нека я сподели - ще съм много благодарен
Ако ли не, ще пиша аз, но след почивката.
Късмет и поздрави на всички!!!!

Аз лично ще ходя към Видин и мисля да проверя как са тамошните язовирчета. Ще заложа на каракуда, бабушка и щука с надеждата, че ще направя успешна тренировка докато чакам края на забраната

Късмет и поздрави на всички!!!!
-
- ще става разбирач
Не бе,наистина си нямам понятие -ловил съм само скобар на"мамка"на плажа под Баба Вида,и един опит за риболов на сом,за жалост не особено успешенStefko написа:Хм, лисица си тиПък наесен ще те хвана да ме светнеш малко за риболова по Дунав![]()
Сигурен съм че си добре запознат с дунавския риболов и по-вероятно ти мен нещо да научиш
![]()
![]()
За Полетковци наистина ще се опитам да науча нещичко - силно ме вълнува какво са наакали там

Нямаш проблем! Само да падне забраната можем да спретнем едно ходене по онези места. Може и Крики да привлечем - той също го назнайва тамошния Дунав, и тримата вкупом да завъртим един Видински риболовен уикендПък и проблема ми е че нямам познати риболовци във Видин и си нямам идея за местата по реката

Дотогава наслука!!!!
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Определено любимите ми язовири не са платените но какво да се прави по това време само на платено можеш да отидеш.
Аз лично към понеделник ,вторник ще отскоча към яз.върба
ходих преди 2,3 седмици и останах много доволен до 1,2 бяхме хванали 7 шарана и 1 каракуда така че мисля да отида .Пък дано имаме същия късмет
Аз лично към понеделник ,вторник ще отскоча към яз.върба
ходих преди 2,3 седмици и останах много доволен до 1,2 бяхме хванали 7 шарана и 1 каракуда така че мисля да отида .Пък дано имаме същия късмет
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз ще ида все някъде . Още не съм решил къде , но ми се лови дребна риба
Ама да кълве непрекъснато
наслука и да пишете

наслука и да пишете
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Екзекутор, ето информацията, която успях да намеря за яз. Полетковци от един местен рибар в гр. Кула: той не бил чувал за подобно "пълно" изпускане на язовира (беше много учуден на това, което го питах). Според него така или иначе нямало как да бъде източен напълно, а и ако някой тръгне да прави подобно нещо селата след стената ще бъдат потопени... Имало преди няколко седмици някаква повреда в стената на язовира, та тогава изпуснали малко вода за да могат да я отремонтират. Каза също, че преди няколко дена забелязал "тези от горското", да се връщат от Полетковци с пълен пикап конфискувани мрежи и въдициУспех колега!Виж ако можеш да разбереш нещо и за Полетковци

Вярно не успях да ида до самия язовир и да се убедя с очите си какво става, но информацията на въпросния колега беше обнадеждаваща. Дано пък наистина не правят глупости и запазят язовира и рибата в него поне още известно време. Аз ако науча нещо ново ще пиша.
-
- ще става разбирач
Мерси за инфото.Радвам се че това с източването се оказа кьорфишекStefko написа:Екзекутор, ето информацията, която успях да намеря за яз. Полетковци от един местен рибар в гр. Кула: той не бил чувал за подобно "пълно" изпускане на язовира (беше много учуден на това, което го питах). Според него така или иначе нямало как да бъде източен напълно, а и ако някой тръгне да прави подобно нещо селата след стената ще бъдат потопени... Имало преди няколко седмици някаква повреда в стената на язовира, та тогава изпуснали малко вода за да могат да я отремонтират. Каза също, че преди няколко дена забелязал "тези от горското", да се връщат от Полетковци с пълен пикап конфискувани мрежи и въдициУспех колега!Виж ако можеш да разбереш нещо и за Полетковци![]()
.
Вярно не успях да ида до самия язовир и да се убедя с очите си какво става, но информацията на въпросния колега беше обнадеждаваща. Дано пък наистина не правят глупости и запазят язовира и рибата в него поне още известно време. Аз ако науча нещо ново ще пиша.