Глътка въздух

Модератор: Кърцата

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Глътка въздух

Мнение от Stefko »

Лека, полека наближава уикенда, а с него и цели 4 почивни дни :) Какъв по-добър повод да се хванеме за такъмите и да поспортуваме по любимите (разрешените) водоеми!?
Аз лично ще ходя към Видин и мисля да проверя как са тамошните язовирчета. Ще заложа на каракуда, бабушка и щука с надеждата, че ще направя успешна тренировка докато чакам края на забраната 8) Ако някой има прясна информация за видинско нека я сподели - ще съм много благодарен :lol: Ако ли не, ще пиша аз, но след почивката.
Късмет и поздрави на всички!!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Успех колега!Виж ако можеш да разбереш нещо и за Полетковци :roll:
Пък наесен ще те хвана да ме светнеш малко за риболова по Дунав :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Пък наесен ще те хвана да ме светнеш малко за риболова по Дунав
Хм, лисица си ти :wink: :wink: Сигурен съм че си добре запознат с дунавския риболов и по-вероятно ти мен нещо да научиш :wink: :)
За Полетковци наистина ще се опитам да науча нещичко - силно ме вълнува какво са наакали там :evil:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:
Пък наесен ще те хвана да ме светнеш малко за риболова по Дунав
Хм, лисица си ти :wink: :wink: Сигурен съм че си добре запознат с дунавския риболов и по-вероятно ти мен нещо да научиш :wink: :)
За Полетковци наистина ще се опитам да науча нещичко - силно ме вълнува какво са наакали там :evil:
Не бе,наистина си нямам понятие -ловил съм само скобар на"мамка"на плажа под Баба Вида,и един опит за риболов на сом,за жалост не особено успешен :roll: Пък и проблема ми е че нямам познати риболовци във Видин и си нямам идея за местата по реката :roll:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Пък и проблема ми е че нямам познати риболовци във Видин и си нямам идея за местата по реката
Нямаш проблем! Само да падне забраната можем да спретнем едно ходене по онези места. Може и Крики да привлечем - той също го назнайва тамошния Дунав, и тримата вкупом да завъртим един Видински риболовен уикенд :) :) Всичко е въпрос на организация (за да намерим свободно време и да се придвижим дотам) и на добро желание.
Дотогава наслука!!!!
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

Определено любимите ми язовири не са платените но какво да се прави по това време само на платено можеш да отидеш.
Аз лично към понеделник ,вторник ще отскоча към яз.върба
ходих преди 2,3 седмици и останах много доволен до 1,2 бяхме хванали 7 шарана и 1 каракуда така че мисля да отида .Пък дано имаме същия късмет
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

до 1,2 бяхме хванали 7 шарана и 1 каракуда така че мисля да отида
:shock: :shock: :shock: Не знам колко човека сте били, но все пак 7 шарана са си 7 шарана :lol: :lol: Успех и в следващите излети!!!
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Четирима от които един беше пиян и спря да лови ,а другият дойде към 10
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз ще ида все някъде . Още не съм решил къде , но ми се лови дребна риба :) Ама да кълве непрекъснато :D
наслука и да пишете
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

chirus щом ти се чеша крастата ако искаш отиди на опицвет
там има много краракуда и определено ще се счупиш да вадиш
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

chirus иди на "жеков вир" той е разрешен през забраната след добра захранка - бабушка , едър уклей и добри кефали
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Успех колега!Виж ако можеш да разбереш нещо и за Полетковци
Екзекутор, ето информацията, която успях да намеря за яз. Полетковци от един местен рибар в гр. Кула: той не бил чувал за подобно "пълно" изпускане на язовира (беше много учуден на това, което го питах). Според него така или иначе нямало как да бъде източен напълно, а и ако някой тръгне да прави подобно нещо селата след стената ще бъдат потопени... Имало преди няколко седмици някаква повреда в стената на язовира, та тогава изпуснали малко вода за да могат да я отремонтират. Каза също, че преди няколко дена забелязал "тези от горското", да се връщат от Полетковци с пълен пикап конфискувани мрежи и въдици :shock: :roll: .
Вярно не успях да ида до самия язовир и да се убедя с очите си какво става, но информацията на въпросния колега беше обнадеждаваща. Дано пък наистина не правят глупости и запазят язовира и рибата в него поне още известно време. Аз ако науча нещо ново ще пиша.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Stefko написа:
Успех колега!Виж ако можеш да разбереш нещо и за Полетковци
Екзекутор, ето информацията, която успях да намеря за яз. Полетковци от един местен рибар в гр. Кула: той не бил чувал за подобно "пълно" изпускане на язовира (беше много учуден на това, което го питах). Според него така или иначе нямало как да бъде източен напълно, а и ако някой тръгне да прави подобно нещо селата след стената ще бъдат потопени... Имало преди няколко седмици някаква повреда в стената на язовира, та тогава изпуснали малко вода за да могат да я отремонтират. Каза също, че преди няколко дена забелязал "тези от горското", да се връщат от Полетковци с пълен пикап конфискувани мрежи и въдици :shock: :roll: .
Вярно не успях да ида до самия язовир и да се убедя с очите си какво става, но информацията на въпросния колега беше обнадеждаваща. Дано пък наистина не правят глупости и запазят язовира и рибата в него поне още известно време. Аз ако науча нещо ново ще пиша.
Мерси за инфото.Радвам се че това с източването се оказа кьорфишек :D Брей че и ИАРА-та са си свършили работата :D :D ....
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Тъста и той поразпитал из Видин и инфото от там е че наистина изпуснали малко вода за някаква профилактика :roll: :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Тъста и той поразпитал из Видин и инфото от там е че наистина изпуснали малко вода за някаква профилактика
Да де, за профилактика - да не би случайно да вземе да се излюпи някое зрънце тазгодишен хайвер :evil: :evil: :evil: Така като чета по форумите това е любимия момент за "профилактика" по доста язовири :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”