Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Осъм - един много успешен ветровит излет
- cveto77mir
- фен клуб-скобар
р. Осъм - един много успешен ветровит излет
Здравейте, за пръв път реших и аз да се включа и да ви покажа какво хванах днес. За съжаление рибарският ми ентусиазъм ме лиши от фотоапарат /просто го забравих / и за това снимките са от вкъщи, а не от р. Осъм. Рибловът протече при силен вятър, но явно е бил попътен. Отидох към 9,30 часа. Беше плахо в началото, но после започнаха една след друга. Лових на боло 6м., основно 0,16 м., повод 12, буре 2 гр., на бял червей. И така до 13 приключи риболовът. Надявам се скоро пак да мога да споделя нещо интересно. Дано съм бил полезен. А сега и уловът.....

- Прикачени файлове
-
- P1010016.JPG (17.22 KiB) Преглеждано 2676 пъти
-
- P1010015.JPG (20.66 KiB) Преглеждано 2676 пъти
-
- P1010014.JPG (16.74 KiB) Преглеждано 2676 пъти
Re: р. Осъм - един много успешен ветровит излет
Браво колега за улова, ама в магазините продават такива вкусни скумрии, защо не пусна тази да живее?
-
- научил се да хвърля
Сега се започна 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Човека я е хванал и е решил да я задържи не си господ и не можеш да го съдишJoshua написа:Браво колега за улова, ама в магазините продават такива вкусни скумрии, защо не пусна тази да живее?

Риболова е хоби.Наслука 

А ти па да не си много убав???David Kamenov написа:Човека я е хванал и е решил да я задържи не си господ и не можеш да го съдишJoshua написа:Браво колега за улова, ама в магазините продават такива вкусни скумрии, защо не пусна тази да живее?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ма мноо мриши таа скумрияJoshua написа:Браво колега за улова, ама в магазините продават такива вкусни скумрии, защо не пусна тази да живее?

Аз там съм пораснал...
- pala4a82
- научил се да хвърля
стига сте умни4или всеки има право да си задаржи улова щтом желаJoshua написа:Браво колега за улова, ама в магазините продават такива вкусни скумрии, защо не пусна тази да живее?
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
-
- вече хвърля и на тежко
Добър улов колега
Браво! Колкото и да те съдят, не мисля, че с нещо си в нарушение.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колеги не съм против да се взима риба, но съм сигурен, че половината се хвърля без да се консумира. В закона е казано до 3 кг. Почти съм сигурен, че никое семейство не изяжда всяка седмица по 3 кг. сладководна риба. Затова апелирам да се взима риба колкото можем да изконсумираме. За риболовния излет браво.
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Браво за риболова ! Подкрепям и мнението на колегата Емил Димитров. 

- кирил великий
- разбира нещата
Поздравления - взимайте всичко, което ви се полага по закон! Има чудесни начини за съхранение и обработване на уловената риба. Рибата не се свършва заради въдичарите, които извършват законен улов, а заради бракониерите, убиващи я с ток, отрови, взрив, мрежи и други идотщини. А най-вече заради източването на язовирите в последните 23 години.
Добра слука! Е, вярно снимките не са от най-приятните, защото, когато прочетох Осъм и си представих едни красоти.... но пък колегата се е извинил предварително.
Колега, извинявам се, би ли споделил участъка, в който си ловил (може и на лично), дядо ми е от Дойренци, имаме къща там и скоро мисля да ходя, та да знам за какъв риболов да се готвя. Реката с какво ниво е?
Поздрави!
Колега, извинявам се, би ли споделил участъка, в който си ловил (може и на лично), дядо ми е от Дойренци, имаме къща там и скоро мисля да ходя, та да знам за какъв риболов да се готвя. Реката с какво ниво е?
Поздрави!
Браво колега 

- stoj40doc
- разбира нещата
Браво колега, добър излет!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- вече хвърля и на тежко
кирил великий написа:Поздравления - взимайте всичко, което ви се полага по закон! Има чудесни начини за съхранение и обработване на уловената риба. Рибата не се свършва заради въдичарите, които извършват законен улов, а заради бракониерите, убиващи я с ток, отрови, взрив, мрежи и други идотщини. А най-вече заради източването на язовирите в последните 23 години.