МНОГО ЩУКА -МАРИЦА

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

БРАВО! Добри парчета си натръшкал успехи и на следващите излети!
Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Браво колега, голяма борба е паднала, щуката е доста бърза и силна. С какъв повод ги лови?
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

ribarq написа:Квото си иска да ги прави колегата , негова си работа , еееееее кво толкова почнахте , да ги беше пуснал дрън дрън !!! може и да ги е пуснал по малките от каде сте сигурни,че ги е взел :evil: :evil: :evil:
не пишете такива глупави отговори , като не знаете цялата история на излета !!!!
пък може , да са глътнали на на вътре куките и после да не може да се изкарат , помислете следващия път като пишете такива мнения :idea:

Браво колега :!: :!: :!: Следващия път 2 пати повече и по големи :wink:
Да рибата си е негова... но следващия път може да се отчете в по-долния раздел и да се чуди защо... Никои не оспорва успеха или пък се заяжда , но наистина ми се вижда малко грубо да дръннеш 15 -20 кила риба и то от застрашен от изчезване вид като щуката на една поляна само защото е налитала като побесняла този ден.
Едно време и аз си мислех , че като ги наскубеш и ги сложиш във фризера и си голям рибар. Последния път се карах на баща ми защото като отворих фризера намерих 60 .. да 60 броя балканки .. и ме заболя сърцето като знам колко години съм хващал по 1 за 10 километра трамбоване през чукарите. 1г ловиш кат невидял после 5 г се чудиш що няма риба.
Още веднъж БРАВО КОЛЕГА ... улова е великолепен ... да се надяваме и на по-добри. А които както я чувства рибата така да се отнася с нея. Сигурен съм ,че и обратното е вярно.
На слука на всички
iid
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от iid »

Браво,колега.Направо се искефих като ги видях.Особенно голямата :shock:
Troli

Мнение от Troli »

Браво,Кандино!Толкова щуки носят много екшън!Ще ти държи влага до следващия път!Ех,защо и у Софето не минава Марица? :roll: Или поне Дунав? :roll: :D :D :D
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Идеално ... :roll:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”