Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2012
като за сефте бива
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
ако имате гости може да ги изненадате така на скарата
Е добре изглеждат,зарганчетата.Е сега ми докладваха че в Приморско и лист не потрепва,времето и сутринта и сега е прекрасно.Ама от утре ще духа.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Браво и от къде ги дръпна тия красавици?
-
- новобранец
Леле тия заргани кви са готени.
Много искам да ги хвана и аз да го опитам това нещо.
До сега не съм ял такава риба. Браво на слуката дано да има още
за всички,. Браво колеги.
Много искам да ги хвана и аз да го опитам това нещо.
До сега не съм ял такава риба. Браво на слуката дано да има още
за всички,. Браво колеги.
може и такаredovi555 написа:ако имате гости може да ги изненадате така на скарата
![]()

Като е топличка става ама след 30мин. е ........
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
А за стръв за зарган - увата е страхотна стръв, чернокопчетата не я събарят и на нея ходят само каиши.
В събота бях на Тюленово.Хванах една ува и я сложих на кука за зарган.Извадих чернокопче не по дълго от увата.И беше я изяло. А за цял ден имах една заргана.
В събота бях на Тюленово.Хванах една ува и я сложих на кука за зарган.Извадих чернокопче не по дълго от увата.И беше я изяло. А за цял ден имах една заргана.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Беше хубав излет 

Май любимата храна на зизитата http://morskia2.snimka.bg/animals/snimk ... 4.19921814Mich написа:Какво е ува?
- Моряка
- кандидат преподавател
До нея на снимката трябваше да сложа една запалка,да се види размера.Абе колкото една запалка обикновенна е дълга.
А сега де? 

-
- новобранец
Не знам как точно да го обясня - трябва да я усетиш... или поне да видиш. Имам и плуващ, и потъващ дарт кастер (прозрачно син) и любим всъщност ми е последния - оставям го да потъне малко и после рязко го изваждам на повърхността и изчаквам да потъне отново педя-две, след това водя равномерно, после пак избързвам, за да "засвири"... честно казано досега не съм се замисляла как точно я водя и като се наложи да го обяснявам звучи тъпоrap66 написа: Аз имам и трите размера, преди 2-3 г. си ги купих, но нямам и една риба с тях и така си стоят на рафта с нещата, които не стават за работа, но не са за изхвърлянеЩе съм ти благодарен на споделиш положителен опит, та да не ме е яд за 30-те лева.

P.s. Упс, пиша от акаунта на половинката - Sundy съм

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- devesil4o
- научил се да хвърля
Пичове,не хабете гадинките!Ето една проста ,но много точна рецептаdobria1 написа:може и такаredovi555 написа:ако имате гости може да ги изненадате така на скарата
![]()
![]()
Като е топличка става ама след 30мин. е ........
Изчистената риба посолявате и да постои 15 минути.Нареждате в тавичка и до средата заливате с лимонов сок ,а след това почти да покрие и олио(зехтина не ми понася),черно
пиперче на облак и във фурната (170-180 градуса) за 15 минути.Пригответе си хляб за топене на сосчето и бяло винце от охладена чаша

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Днес на Черноморец аз съм капо от към заргани. Иначе чернокопи колкото искаш, къде ги вадиш цели, къде вадиш само главите... Иначе компанията си тръгнахме с 1 зарган, 1 прилична платерина, около 30 чернокопа на които има какво да им се яде и 1 сафрид... всичко на бомбарди.