Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Душанци
Re: яз.Душанци

Колеги, заплаща ли се във вид на въдица или риба ? Или си е стопанисван държавно и ти трябва годишен билет? Благодаря предварително 

mclsdreal написа:Колеги, заплаща ли се във вид на въдица или риба ? Или си е стопанисван държавно и ти трябва годишен билет? Благодаря предварително
Колега трябва само годишен билет незнам дали от ИАРА го стопанисват обаче има една риболовна дружина която е грижи за язовира преди две години бяха пуснати около 200 000 малки шаранчета, язовира като цяло е чист, има удобни места за лагеруване.Може да идеш от към гарата, като тръгваш по пътя за Копривщица и от биваш за гарата след това хващаш черния път, там е плитко, но имо добри места за лагеруване и бивак.Напоследък рибата според мен се върти повече там, говоряза мирната риба(Шаран,Платика,Бабушка„Уклей и чат-пат някой Кефал, на булдо). За Антоския залив, наречен Дълбочица, там места за бивак няма, много е дълбоко и е подходящо само за плувка, не ти препоръчвам да ходиш там.Други места има като стигнеш до село Душанци караш само по главното и стигаш горе до язовира, до стената. Там местата са хубави има една Голямата поляна, местните така и викаме, страхотно за лагеруване.Тя голямата поляна се вижда от стената, една голяма поляна

Успех колега дано съм ти бил полезен.

На платено и баба може , даи да те видим в дивата природа
!!!

Браво малкия страшен си-продължавай все така
Благодаря ти много Mixailov за информацията !!! Ще го посетим петък, събота и неделя 

на душанци дали се е размърдал уклея
- mitko ribara
- ще става разбирач
- serious_stam
- новобранец
Колеги, някой да има актуално инфо за яз. Душанци, какво излиза и къде. Мисля уикенда да отскоча до там. Благодаря!
Ето информация: http://btvnews.bg/bulgaria/ribata-v-yaz ... zmira.html
ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ с един от най-красивите ни язовири.
ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ с един от най-красивите ни язовири.
- serious_stam
- новобранец
Браво! Аз бих направил, както ти казва колегата!Риболовец Гб написа:Точно това мислех да напиша и аз.alex190 написа:Браво на момчето !!! Другия път не я давай на човека с шаран , а я пусни пред него във водата!!!![]()
![]()
Браво на младия колега, желая ти успех и дано повече млади риболовци са като теб!!!
- paradoxical
- новобранец
- Обратна връзка:
Хахаха, на Копринка чух един много учуден колега: "А, ама те пускат рибата?!"
Браво банда. Една бележка от мен. Като си хванеш риба и не я прибираш, не я раздавай на колегите. Пусни я. На който му е писано, ще си хване.
Поздрави.
Браво банда. Една бележка от мен. Като си хванеш риба и не я прибираш, не я раздавай на колегите. Пусни я. На който му е писано, ще си хване.
Поздрави.
-
- научил се да хвърля
тая тема е от миналата година