Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Менка в сряда къде 14саото ще съм и аз при Митко да вземеш от тетевенската, то риба я даде я не
ние трябва да сме добре 

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Там съмяз,Сопот написа:Менка в сряда къде 14саото ще съм и аз при Митко да вземеш от тетевенската, то риба я даде я нение трябва да сме добре

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Брега е празен ,бягай във вторник,с Митко сме се разбрали разтегляйте сопите че като дойда да има място иза мен 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
То ,че го има така е ,но къде е се пита..Radoy написа:ето това ме интересуваше ... абе щом има дребен,трябва да има и едър

Всичко може,но не всеки го можe.

Мен това не ми е проблем,защото имам вила откъм селото ... само риба да има и емоции ... сега в петък пристигам ...

Здравейте.
Някой може ли да ми каже сега какво кълве и каква стръв да си взема , тъй като съм много нов в този занаят и познанията ми са ограничени
Благодаря
Някой може ли да ми каже сега какво кълве и каква стръв да си взема , тъй като съм много нов в този занаят и познанията ми са ограничени

- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти.Виж колега цялата тема и ще намериш много отговори.qwerty написа:Здравейте.
Някой може ли да ми каже сега какво кълве и каква стръв да си взема , тъй като съм много нов в този занаят и познанията ми са ограничениБлагодаря

- MITKO70
- кандидат преподавател
След поредното 3-4 дневно посещение на язовира ,имахме добра слука с моя приятел Краси.Промяната на времето си каза думата както очаквахме,раздвижи рибата.В понеделник Краси имаше удар и с мое съдействие с кепа извади добър амур-15 кг.

асистента с амура

Във вторник късмета споходи пък мен,и към обяд имах удар на добра риба ,която не показа отначало ,че е такава.Див шаран ,8кг.

Това е за сега,дано потръгне риболова както трябва на всякъде и до следващия път

асистента с амура

Във вторник късмета споходи пък мен,и към обяд имах удар на добра риба ,която не показа отначало ,че е такава.Див шаран ,8кг.

Това е за сега,дано потръгне риболова както трябва на всякъде и до следващия път

Евала пичове 

-
- ще става разбирач

Здравейте колеги,
понеже изобщо не съм посещавал раьона имам молба да ме ориентирате в обстановката на язовира.
1. Как най-лесно да стигна от Пловдив/през Троян ли е най-добрия вариянт/ ?
2. Риболовствам на леко, фидер и на косъм от брега, за това да ме насочите за места където не е плич и са удобни за търсене на шаран , амур, бабушки и каракуда
3. Информация за пътя около язовира дали е проходим за лек автомобил/имам предвид по принцип/
4. Добрите места за къмпинг от към Троянския път ли са или от към ръкавите.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Можеш да ловиш навсякаде,а що се отнася за дълбаки места за да хвърляш от ръка ,само от към селото Банчовия залив.През Беклемето ти е най близко.Успех.
Риба къща няма.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубави риби на Митко и компания
!
Дано да продължи слуката и през есента.
Митко,
Лови ли се костур вече, че около София всичките ми дашни места вече "не дават"
!

Дано да продължи слуката и през есента.
Митко,
Лови ли се костур вече, че около София всичките ми дашни места вече "не дават"

-
- вече хвърля и на тежко
Колега Конти, почти всеки уикенд съм на язовира и ще се опитам да ти дам малко инфо по въпросите ти:
1. Определено пътя през Беклемето ти е най-пряк, но имай предвид, че след като се отбиеш от главното шосе Троян-Ловеч по отбивката за Голяма Желязна ще се натъкнеш на път със сериозни неравности поне в първите 10-тина километра до с. Дълбок дол и последните 10т-на след с. Старо село.
2. Аз не търся едри риби и не бих могъл да те упътя за местата за амурите и шараните, но определено брегът със заливите е доста по-дълбок от този под шосето Троян-София. Имай предвид, че язовирът е доста спаднал от нивото през юни и продължава да пада, много е тинята при това положение.
3. От Софийското шосе се спускат множество черни пътища покрай язовира и повечето са що-годе добре, стига да няма дъжд, че иначе става трудно излизането, на отсрещния бряг пътя е хубав до някъде (2 залив на картата)
4. И на двата бряга има добри места за къмпинг, но обикновено повечето от тях са постоянно зает (там, където има дървета за сянка). В резултат на ниското ниво на водата дърветата отстоят на 50-100 метра от водата, тоест лагерът би бил доста далеко от водата, поне на софийския път е така.
Дано съм ти бил полезен.
1. Определено пътя през Беклемето ти е най-пряк, но имай предвид, че след като се отбиеш от главното шосе Троян-Ловеч по отбивката за Голяма Желязна ще се натъкнеш на път със сериозни неравности поне в първите 10-тина километра до с. Дълбок дол и последните 10т-на след с. Старо село.
2. Аз не търся едри риби и не бих могъл да те упътя за местата за амурите и шараните, но определено брегът със заливите е доста по-дълбок от този под шосето Троян-София. Имай предвид, че язовирът е доста спаднал от нивото през юни и продължава да пада, много е тинята при това положение.
3. От Софийското шосе се спускат множество черни пътища покрай язовира и повечето са що-годе добре, стига да няма дъжд, че иначе става трудно излизането, на отсрещния бряг пътя е хубав до някъде (2 залив на картата)
4. И на двата бряга има добри места за къмпинг, но обикновено повечето от тях са постоянно зает (там, където има дървета за сянка). В резултат на ниското ниво на водата дърветата отстоят на 50-100 метра от водата, тоест лагерът би бил доста далеко от водата, поне на софийския път е така.
Дано съм ти бил полезен.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е както казва Ванката,само да допълня.ivan_tsochev написа:Колега Конти, почти всеки уикенд съм на язовира и ще се опитам да ти дам малко инфо по въпросите ти:
Дано съм ти бил полезен.
По т.1-пътя е може да се каже в добро състояние,няма дупки,а неравностите са от ремонта на дупките по различни,модерни БГ технологии

Т.2 Брега от към заливите/Г.Желязна/е по-дълбок,но определено рибите който се ловят на косъм,фидер са от към софийския път.Водата пада ,но и съхне бързо ,няма много кал все още.За сенките е вярно,останаха назад.

Много слабо на Сопот,много за... последните 10 години толкова слаби излети не сам имал .... отидох в петък времето тихо ... екстра мятам блесни,млесни,воблери,туистери нищо ... събота рано сутринта отивам ... мятам ... мятам 1 кефал 100 грама,пишок ... нищичко ... колегите изкараха 1 костур ... отивам привечер уж ще тръгне...нъцки ... почна 1 вятър и си еба майката ... нищо не пипна ... да не говорим,че и нищо не гонеше ...
Мите,имах среща с "ваши" приятели от Ловеч ...
Мите,имах среща с "ваши" приятели от Ловеч ...