Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

16.01.05 яз.Искър под моста на Щъркела
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
16.01.05 яз.Искър под моста на Щъркела
Днеска ходих за риба на Щъркелово Гнездо, веднага след моста в ляво и долу на скалите.Излизаха дребен до среден уклей на бял, дребен и среден кустур на торен, и между другото по някоя каракудка и платичка (100 - 150гр).Даваше добре, равномерно на дълбочина около 3,20 - 4,00 метра.Бях с директния.Отидох към 7.00 за да си хвана място, сега е лошо времето, ако е хубаво трябва да сте там към 5.00 - иначе сори. Лових до 13.00 ч. студа е невероятен, не се издържа, ръцете и краката спираш да ги усещаш, вържете си куки 2,3 20-ти номер с 0,8 влакно за оклей и 2,3 10-12-ти номер с 0,12 за торния червей- като ви премръзнат ръцете да ги имате готови.Днес се изхитрих щото даваше слабо оклей, а костура беше активен си сложих кука 10-ти номер без контра на 0,14.5 повод. Хем излиза без проблем от гъзовете на костурите, хем запазва червея за няколко риби. Каракудата взимаше от дъното на два торни червея. Общо взето съм доволен от риболова - към 2кг. дребосъци, току що ги хапнахме ... страхотна вкусотия. Доволен съм от сефтето за годината. Успех на всички колеги през годината !!!
P.S. Между другото костура беше пълен с хайвер, много е вкусен пробвайте го.
P.S. Между другото костура беше пълен с хайвер, много е вкусен пробвайте го.
-
- научил се да хвърля
kade e tva?!
Sajalqvam za tupiq vupros ama sum samo na 13...Kude e tva 6turkelovo gnezdo?! 

-
- ще става разбирач