16.01.05 яз.Искър под моста на Щъркела

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

16.01.05 яз.Искър под моста на Щъркела

Мнение от bigfisherman »

Днеска ходих за риба на Щъркелово Гнездо, веднага след моста в ляво и долу на скалите.Излизаха дребен до среден уклей на бял, дребен и среден кустур на торен, и между другото по някоя каракудка и платичка (100 - 150гр).Даваше добре, равномерно на дълбочина около 3,20 - 4,00 метра.Бях с директния.Отидох към 7.00 за да си хвана място, сега е лошо времето, ако е хубаво трябва да сте там към 5.00 - иначе сори. Лових до 13.00 ч. студа е невероятен, не се издържа, ръцете и краката спираш да ги усещаш, вържете си куки 2,3 20-ти номер с 0,8 влакно за оклей и 2,3 10-12-ти номер с 0,12 за торния червей- като ви премръзнат ръцете да ги имате готови.Днес се изхитрих щото даваше слабо оклей, а костура беше активен си сложих кука 10-ти номер без контра на 0,14.5 повод. Хем излиза без проблем от гъзовете на костурите, хем запазва червея за няколко риби. Каракудата взимаше от дъното на два торни червея. Общо взето съм доволен от риболова - към 2кг. дребосъци, току що ги хапнахме ... страхотна вкусотия. Доволен съм от сефтето за годината. Успех на всички колеги през годината !!!

P.S. Между другото костура беше пълен с хайвер, много е вкусен пробвайте го.
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

kade e tva?!

Мнение от 6tukata »

Sajalqvam za tupiq vupros ama sum samo na 13...Kude e tva 6turkelovo gnezdo?! :roll:
Romel
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Romel »

яз.Искър
Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

И мен да простите за тъпич въпрос - не е ли забранен язовира сега?
Ама тъп въпрос задавам като гледам как се препоръчват серкмета и токови джаджи тука, а?
Osprey is my name
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

vidalix написа:И мен да простите за тъпич въпрос - не е ли забранен язовира сега?
Ама тъп въпрос задавам като гледам как се препоръчват серкмета и токови джаджи тука, а?
Не си внимателен. Виж датата на поста :D
Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: сраааааааааааааам, голям срам :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Osprey is my name
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”