Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ако не купувате червей, няма да МУ вдигат цената!
Модератор: Paublo_Eskobar
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Точно през тези 2 месеца беше поредната разправия "блатен или морски" , та това имам в предвид като споменах регистрацията. Акцентирам всеки път на "морски" ,та веднъж и завинаги южните колеги да спрат да бъркат "двата щата". Има доста интересни статии по този въпрос,придружени със снимки,та объркването /на юга/ направо ме учудва. Имам чувството,че когато започнат да му викат "морски",а не "блатен" горкия червей ще е изчезнал и ще е вписан в червената книга.
Наслука!
Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Да голяма разправия стана, ама като ми са скъпи червейте и ме мързи да копам...ловя ЛЕФЕРИ, от кумова срама станаха вече 13, трето барбекю залагам....хахаха!
Лефундерите ловя на малки сочни таранцици от Вая хванати в канала Славянка рано сутрин от мен! Като няма сафрид научих ги поганците с постоянство на малките сочни таранчици.Е и закачането за куката си има чалъм, но това ще го запазя в тайна.Няма всичко на тепсия да ви поднасям!
На слука на всички! Ходете на риболов докато морето не е станало частно!

Лефундерите ловя на малки сочни таранцици от Вая хванати в канала Славянка рано сутрин от мен! Като няма сафрид научих ги поганците с постоянство на малките сочни таранчици.Е и закачането за куката си има чалъм, но това ще го запазя в тайна.Няма всичко на тепсия да ви поднасям!

На слука на всички! Ходете на риболов докато морето не е станало частно!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
..........или докато Софиянци не са си го преместили /морето/ при тях.Гледам , че сума камиони със софийска регистрация пълнят пясък от плажа и си го мъкнат към тях. Или ще да е за вилите им с басейни,или си подготвят предварително бреговата ивица.На слука на всички! Ходете на риболов докато морето не е станало частно! Laughing

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Моряка
- кандидат преподавател
[quote="chipi_"]Не бях ходил няколко год.да си вадя червеи но да давам по 2.50 за 15-20бр.ми се видя неразумно.И затова отидох на Константиново да си изкарам,какво да ви кажа слаба работа може и да не сам уцелил точното място а и не потърсих по добро, на две три лопати по няколко червея, това е доста се поизпотих ама поне не се разкарвах напразно.Вижте какво заснех докато бях там без ком... http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4020308 П.П преди 5-6г си вадех червеи под СТАРА ГАРА трябва да пробвам и там .[/quote]
И тая снимка какво говори.Извинете.
И тая снимка какво говори.Извинете.