Ако не купувате червей, няма да МУ вдигат цената!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Точно през тези 2 месеца беше поредната разправия "блатен или морски" , та това имам в предвид като споменах регистрацията. Акцентирам всеки път на "морски" ,та веднъж и завинаги южните колеги да спрат да бъркат "двата щата". Има доста интересни статии по този въпрос,придружени със снимки,та объркването /на юга/ направо ме учудва. Имам чувството,че когато започнат да му викат "морски",а не "блатен" горкия червей ще е изчезнал и ще е вписан в червената книга.
Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И както чурулика писа преди,слоши си ги в СУХ пясък,и една седмица няма да чакаш опашка пред магазина.След това пак си направи излета за черав.
Аватар
shelby
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от shelby »

Ами ако някои спре '' ромите '' през размножителния пери от на този червеи да го вадят от земята той ще се развие и ще има стръв на достъпна цена ,но ако всички рибари бойкотират и използват изкуствена стръв на червеите ще падни драстично цената !
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Червей има в Бургас на скарите и на солниците и да ви кажа честно имаше и доста хора които бяха запретнали ръкави и крачоли и си вадеха червей. Само така колеги.
Да го духат мръсните мангали :smt070 НЕКА ИМ ДАДЕМ УРОК :smt074
който не лови, няма да яде :)
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

mich кажи по подробно къде са скарите и солниците
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Скарите са преди пода в посока Бс-Созопол (моста преди бензиностанцията на Петрол) в ляво не може.Природо защитници пазят патките :lol: :lol: :lol: ,в дясно става :smt023.А солниците предполагам ги знаеш,там копаят в канала от дясно на детелината Бс-Слънчев бр,Каблешково.
Изображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да голяма разправия стана, ама като ми са скъпи червейте и ме мързи да копам...ловя ЛЕФЕРИ, от кумова срама станаха вече 13, трето барбекю залагам....хахаха! :lol:

Лефундерите ловя на малки сочни таранцици от Вая хванати в канала Славянка рано сутрин от мен! Като няма сафрид научих ги поганците с постоянство на малките сочни таранчици.Е и закачането за куката си има чалъм, но това ще го запазя в тайна.Няма всичко на тепсия да ви поднасям! :twisted:

На слука на всички! Ходете на риболов докато морето не е станало частно! :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

На слука на всички! Ходете на риболов докато морето не е станало частно! Laughing
..........или докато Софиянци не са си го преместили /морето/ при тях.Гледам , че сума камиони със софийска регистрация пълнят пясък от плажа и си го мъкнат към тях. Или ще да е за вилите им с басейни,или си подготвят предварително бреговата ивица. :shock: :shock: :roll: :roll:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Не се коси Полковник, това е солен пясък, за строеж не става, за градинка също.Най-много ряпа и праз да си турят за зимата! Па праз им требе за ЧАЛЪМБА! :lol: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Виждал съм басейни направени с морски пясък около тях. Голяма мода е станало. Хем трябвало да е ситен /да се види , че е от морето/ , хем да има и мидички. Някои хора нямат спиране в снобарските изпълнения..... :evil:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Вярно, дано им се пълнят гъзовете с мидички! :lol: :cry: :cry: :cry: :lol: :twisted:
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

В неделя се пробвах и аз за червеи - имаги на Бялата лагуна
втора буна - изважда се тинята и се рови в нея - за 20 минути стотина бройки и доста хора си изкараха :lol: - и ако имаше и риба .....
Красимир от Балчик
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

в бургас намалиха цената на холандските от 3.50 на 3.00 ако продължавате да не купувате ще я намалят още:-)
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Вярно, дано им се пълнят гъзовете с мидички! Laughing Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Twisted Evil
Дали да не споменем пак стоте майсълени фистули?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

[quote="chipi_"]Не бях ходил няколко год.да си вадя червеи но да давам по 2.50 за 15-20бр.ми се видя неразумно.И затова отидох на Константиново да си изкарам,какво да ви кажа слаба работа може и да не сам уцелил точното място а и не потърсих по добро, на две три лопати по няколко червея, това е доста се поизпотих ама поне не се разкарвах напразно.Вижте какво заснех докато бях там без ком... http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4020308 П.П преди 5-6г си вадех червеи под СТАРА ГАРА трябва да пробвам и там .[/quote]

И тая снимка какво говори.Извинете.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”