Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
За съботите,както знае групата съм винаги готов. Като няма агнета ,има малки прасенца;)Ако няма прасенца, все ще измислим нещо,важно е мироприятието.
- Vesko1
- сериозен играч
Бе аз и на пилета на шиш съм навит...завърти ти 12 охладени 2-килограмови пилета на жарчица на кола за 2-3 часа...па да видиш за какво иде реч после....много "пърцуца" изпиват тия гадинки ей...Петър Недев написа:За съботите,както знае групата съм винаги готов. Като няма агнета ,има малки прасенца;)Ако няма прасенца, все ще измислим нещо,важно е мироприятието.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Кърджали си е Кърджали
. Заговори се за пекани прасенца и веднага избягаха на пилешко

- Vesko1
- сериозен играч
Ми при нас вече няма производители..."върбалака" го затвориха отдавна...прасе само от ЛИДЛ или билла...;РКрасимир Кюрпеков написа:Кърджали си е Кърджали. Заговори се за пекани прасенца и веднага избягаха на пилешко
![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Vesko1 написа:Бе аз и на пилета на шиш съм навит...завърти ти 12 охладени 2-килограмови пилета на жарчица на кола за 2-3 часа...па да видиш за какво иде реч после....много "пърцуца" изпиват тия гадинки ей...Петър Недев написа:За съботите,както знае групата съм винаги готов. Като няма агнета ,има малки прасенца;)Ако няма прасенца, все ще измислим нещо,важно е мироприятието.))

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Краси ми то и при нас вече стана така!!От ден на ден все повече и повече избягваме свинското.Красимир Кюрпеков написа:Кърджали си е Кърджали. Заговори се за пекани прасенца и веднага избягаха на пилешко
![]()
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а вие там сигурно заради холестерина сте го ударили на диети приятелю?georgi30 написа:Краси ми то и при нас вече стана така!!От ден на ден все повече и повече избягваме свинското.Красимир Кюрпеков написа:Кърджали си е Кърджали. Заговори се за пекани прасенца и веднага избягаха на пилешко
![]()

- Don4o_62
- учете се от него
Гого,кво направи където ходи
,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана
,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета
,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.

А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Два шарана и доста каракудан.Don4o_62 написа:Гого,кво направи където ходи,да беше ми се обадил щях да те пратя на свободен водоем с билет на ден минимум 10 - 15 шарана
,завчера ми се похвалиха.
А относно събирането,всеки да взема каквото иска ядене и пиене и пак си става мохабета,само го решете къде,бат Дончо от Понеделник е отпуска,Поморийския и с него умувахме къде да идем,мислехме за ст. кладенец на Орехите под Гняздово,но последно пътя на последния завой беше малко поддал,но бяха почнали да го разширяват с кирки и смятам че е оправен да мине кола,а там е най добре за бивак,кеф ти дънни,кеф ти сянка и т.н.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Той на 40-то извора да беше седял, повече шарани и каракуди щеше да хване
Тонка,ами до тая виличка твоята с кола отива ли се или трябва джипка,и може ли да се хвърлят пръчки,и там не е лошо да се събере човек,да си каже някоя приказка и

Тонка,ами до тая виличка твоята с кола отива ли се или трябва джипка,и може ли да се хвърлят пръчки,и там не е лошо да се събере човек,да си каже някоя приказка и

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
С кола да кажем се стига и до долу.Обаче ако е някоя лъскарка я оставяш горе.Ако завали и трактор не мое ти помогне докът не изсъхне.Don4o_62 написа:Той на 40-то извора да беше седял, повече шарани и каракуди щеше да хване![]()
По принцип пътя не е лош, лош е един участък около 200 метра, точно преди мястото, където е стръмно и като вали стават коловози.
Фургона е в ръкав, а знаеш че около и пред Главатарци, и Енчец е дълбоко.Пред фургона в средата на залива е около 20 метра при нормално ниво.По навътре в залива е по плитко, и там става за риболов, но се отдалечаваш на около 200М от фургона.Имах и ток,ама сега ЙОК.Има кладенец със доста студена вода на около 150м от фургона.Идеята с поставянето му беше да почиваме фемилито, обаче вече никой от домашните не изявява желание да ходи.А като си спомня с какъв мерак си го правих.Даже си построих и кенеф, ама това вече е друго.Добре че пътя в един участък е кофти, че иначе досега да са го налазили чичко-паричковците.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Как така друго...?!? Че това е голяма придобивка, вместо да се пише "В ляво от храста МЪЖЕ в дясно...."Антон Тонев написа:С кола да кажем се стига и до долу.Обаче ако е някоя лъскарка я оставяш горе.Ако завали и трактор не мое ти помогне докът не изсъхне.Don4o_62 написа:Той на 40-то извора да беше седял, повече шарани и каракуди щеше да хване![]()
По принцип пътя не е лош, лош е един участък около 200 метра, точно преди мястото, където е стръмно и като вали стават коловози.
Фургона е в ръкав, а знаеш че около и пред Главатарци, и Енчец е дълбоко.Пред фургона в средата на залива е около 20 метра при нормално ниво.По навътре в залива е по плитко, и там става за риболов, но се отдалечаваш на около 200М от фургона.Имах и ток,ама сега ЙОК.Има кладенец със доста студена вода на около 150м от фургона.Идеята с поставянето му беше да почиваме фемилито, обаче вече никой от домашните не изявява желание да ходи.А като си спомня с какъв мерак си го правих.Даже си построих и кенеф, ама това вече е друго.Добре че пътя в един участък е кофти, че иначе досега да са го налазили чичко-паричковците.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Вик, да ти кажа честно това е първото нещо с тухли и вар което сътворих през живота си-сам.Изкопах една дупка метър на метър, сложиш на дъното дренаж/камъни/, след това отгоре един стар бидон от зеле, с отрязъно дъно.Камъни, отстрани + бетон.И за да е пълен кефа-сложих бело клекало.Е, вратата е стар надуваем плажен дюшек, ама нейсе.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Пу белото клекало за мене...таман като се изпонатряскаме там...на сутринта ще има къде да "одрусаме крушата".Айде казвайте кога...и да се ходи да се яде и пие там...ясна е работата.Антон Тонев написа:Вик, да ти кажа честно това е първото нещо с тухли и вар което сътворих през живота си-сам.Изкопах една дупка метър на метър, сложиш на дъното дренаж/камъни/, след това отгоре един стар бидон от зеле, с отрязъно дъно.Камъни, отстрани + бетон.И за да е пълен кефа-сложих бело клекало.Е, вратата е стар надуваем плажен дюшек, ама нейсе.![]()

- antivik
- кандидат преподавател
А-ха Тони, гледам вече си с новия аватар.
А кога речете еденето и пиенето е убаво дело
, казваите кога и го спрятаме. Тони ме знае, че не се плаша да помогна с к`во мога. Най-вече с