Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Какво мислите за тази лодка за захранка "Carponizer"
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- Vesko1
- сериозен играч
Какво мислите за тази лодка за захранка "Carponizer"
Колеги,решили сме да купим тази лодка за захранка на фирмата Carponizer.

Това са и параметрите,дадени от фирмата вносител:
Лодка за подхранка - "Carponizer"
Благодаря.

Това са и параметрите,дадени от фирмата вносител:
Лодка за подхранка - "Carponizer"
Моля ,колеги които са ползвали тази лодка ,да изкажат мнение относно нейните качества.Универсална лодка за стръв - тримаран. Лодката е изработена от ABS материал. Хидро-динамичния корпус предоставя прекрасна стабилност и повишена плаваемост. Корпусът на лодката е 100% водонепромокаем. Мощността на мотора се контролира от микропроцесор, усигорявайки ненадмината маневреност, отлична подвижност и прецизно управление. В задният край са монтирани две системи за такелаж, с които вие можете да доставите освен захранката и куките на избрано от вас място. Лодката разполага с предпазители от водорасли на двете витла. Благодарение на вградения чип, можете да бъдете сигурни, че лодката ще остане в обхват. Товароносимост 4кг, обхват от 500 до 1000м. Акумулатор 12V/10AH, една зареждане ви осигурява около 2 часа и 30мин. работа с лодката.........размер 68/49/25cm
Благодаря.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- ribarq
- сериозен играч
Re: Какво мислите за тази лодка за захранка "Carponizer"
Здравей!
Приятел използва същата лодка вече няколко сезона и е доволен.Аз лично съм я използвал и не вярвах ,че ще има толкова голям обхват, на мен ми допада,доста е приложима,стига да може да си я позволиш.Най-много ми харесва това ,че освен захранката има място и за куките със стръвта ,така че може да си ги пускаш където си пожелаеш...малко захранка и работата спи
Светлинната индикация също перфектна
Единствения недостатък за мен е цената
...Нормално за тези пари всичко да е на ниво + 

Хвърли едно око
Натисни тук
Приятел използва същата лодка вече няколко сезона и е доволен.Аз лично съм я използвал и не вярвах ,че ще има толкова голям обхват, на мен ми допада,доста е приложима,стига да може да си я позволиш.Най-много ми харесва това ,че освен захранката има място и за куките със стръвта ,така че може да си ги пускаш където си пожелаеш...малко захранка и работата спи

Единствения недостатък за мен е цената

Хвърли едно око

- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря колега.Цената и е около 1000лв....но ние имаме уверението ,че ще я вземем около 700лв с 2 г гаранция е...,ползваме голяма отстъпка от хората ,които пазаруваме,така че цената ще падне малко.Интересува ме нещо друго.Акумулатора с който е комплектована лодката е 10 амперчаса.Има ли възможност да се сложи примерно 15 амперчасов...дали ще влезе в мястото на 10 амперовия.Целта е да не се купува отделно соларно зарядно,а с един добре зареден 15 амперов..да изкара примерно един 3 дневен риболов...естествено като помощна лодка само за прехвърляне на пръчките...а не да плашим постоянно рибата с голямата лодка?ribarq написа:Здравей!
Приятел използва същата лодка вече няколко сезона и е доволен.Аз лично съм я използвал и не вярвах ,че ще има толкова голям обхват, на мен ми допада,доста е приложима,стига да може да си я позволиш.Най-много ми харесва това ,че освен захранката има място и за куките със стръвта ,така че може да си ги пускаш където си пожелаеш...малко захранка и работата спиСветлинната индикация също перфектна
![]()
Единствения недостатък за мен е цената...Нормално за тези пари всичко да е на ниво +
Хвърли едно окоНатисни тук

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Vesko1
- сериозен играч
Това е също вариант...ribolovcho написа:Копуваш си още 2-3 акумулатора и си на 6

- vladobe
- научил се да хвърля
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- Vesko1
- сериозен играч
Утре лодката пристига и ще се тества надвечер.Ще направя видео....да видим как се държи

- Vesko1
- сериозен играч
Лодката най-после пристигна....страхотно бижу,има си всичко от което се нуждае един шаранджия...

...днес правихме сухи проби само ,че акумулатора не беше много добре зареден, а мокрите проби ще са за утре...или в неделя.Имам обаче едно наблюдение...когато задния индикатор падна на 1 зелен диод т.е...слабо заредена батерия..,светлините отказаха да се включат...а само примигваха и предните и задните.Не знам дали така трябва да бъде,но явно процесора ги командва...с цел икономия..нещо като икономичен режим.А дали не е някаква повреда все пак...не знам.
Някой ако му се е случвало това...да сподели.

...днес правихме сухи проби само ,че акумулатора не беше много добре зареден, а мокрите проби ще са за утре...или в неделя.Имам обаче едно наблюдение...когато задния индикатор падна на 1 зелен диод т.е...слабо заредена батерия..,светлините отказаха да се включат...а само примигваха и предните и задните.Не знам дали така трябва да бъде,но явно процесора ги командва...с цел икономия..нещо като икономичен режим.А дали не е някаква повреда все пак...не знам.

- Vesko1
- сериозен играч

- Антон Тонев
- сериозен играч
МАНЕКЕН.А честито.Със здраве да я ползваш.Пусна ли я пълна да видиш колко храна носи като килограми.Има ли клипс отзад на лодката само за монтаж.Vesko1 написа:Лодката най-после пристигна....страхотно бижу,има си всичко от което се нуждае един шаранджия...

Аз понеже съм мазохист, ще си греба с Тохамарана.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
4 кила носи общо за 2 въдици....2 кила лява и 2 кила дясна.Отзад има автоматично откачане за лява и дясна въдица...с левия джойстик се командват откачането на въдиците и бункерите...Доста финно трябва да се пипа джойстика,щото малко да мръднеш и се отклонява веднага от курса.Бе..засега гледам добре се държи....лодчицата,дано да върши работа дълги години.Антон Тонев написа: МАНЕКЕН.А честито.Със здраве да я ползваш.Пусна ли я пълна да видиш колко храна носи като килограми.Има ли клипс отзад на лодката само за монтаж.![]()
Аз понеже съм мазохист, ще си греба с Тохамарана.![]()
Утре ако не ни мине котка път ще се пробва при Станчо на Монстерлейк.

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Изкара на един му я гепиха с джет когато си вкарваше вудиците просто му я прибра и избега ,човека откачи неможа да повярва:(
- Антон Тонев
- сериозен играч
Това вече е друго.Някой ден, в неопределеното бъдеще и аз мога да си взема, но засега не става.Утре ако съм свободен ще ти звънна, и ако си горе ще мина.Vesko1 написа:4 кила носи общо за 2 въдици....2 кила лява и 2 кила дясна.Отзад има автоматично откачане за лява и дясна въдица...с левия джойстик се командват откачането на въдиците и бункерите...Доста финно трябва да се пипа джойстика,щото малко да мръднеш и се отклонява веднага от курса.Бе..засега гледам добре се държи....лодчицата,дано да върши работа дълги години.Антон Тонев написа: МАНЕКЕН.А честито.Със здраве да я ползваш.Пусна ли я пълна да видиш колко храна носи като килограми.Има ли клипс отзад на лодката само за монтаж.![]()
Още веднъж честито.Страхотна придобивка
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Лодката е на колегата...не е моя Тони.Но понеже ходим много често заедно,ще се ползва и от мен,затова събирам и мнения,щото най вече аз ще боравя с нея...и разпъването аз ще го правя.Трябва да свикна да я управлявам.Забелязахме 1-2 дефектчета,дано не са сериозни и не се налага да се връща....защото извинявай ама за 850лв лодка трябва да е 6+....До понеделник е срока за връщане,затова утре искаме да я пробваме в действие...ще сме горе следобяда към 17-18ч.Мини да пием по бира.Антон Тонев написа:Това вече е друго.Някой ден, в неопределеното бъдеще и аз мога да си взема, но засега не става.Утре ако съм свободен ще ти звънна, и ако си горе ще мина.Vesko1 написа:4 кила носи общо за 2 въдици....2 кила лява и 2 кила дясна.Отзад има автоматично откачане за лява и дясна въдица...с левия джойстик се командват откачането на въдиците и бункерите...Доста финно трябва да се пипа джойстика,щото малко да мръднеш и се отклонява веднага от курса.Бе..засега гледам добре се държи....лодчицата,дано да върши работа дълги години.Антон Тонев написа: МАНЕКЕН.А честито.Със здраве да я ползваш.Пусна ли я пълна да видиш колко храна носи като килограми.Има ли клипс отзад на лодката само за монтаж.![]()
Още веднъж честито.Страхотна придобивка

- Vesko1
- сериозен играч
Колеги,има един проблем на джойстика с който се сблъскахме.Явно при фабричния монтаж са разменили куплунгите вътре в платката и при управлението на лодката като дам плъзгача напред...тя завива наляво,като дам плъгача назад -надясно.А за да върви напред давам плъзгача наляво.....съответно назад-надясно.Не ни е проблем кой знае какъв ,НО..страничните потенциометри са предвидени за завои и са с по ниска скорост,и затова лодката се движи по бавно..тъй като вътре в платката явно са разменили куплунгите на двойките при производителя още. Ето дал съм на снимката какъв е проблема за да се ориентирате по добре..

Интересува ме някой имал ли е такъв проблем и как го е решил,защото лодката е в гаранция и не искаме да отваряме дистанционното ,да правим експерименти,без да знаем със сигурност решението на проблема .Също не ни се иска да пращаме дистанционното на продавача да си го оправи,защото ще ни го забави поне 30 работни дни...а лодката ни трябва.
Моля за съдействие и акъл...дали ако отворим дистанционното и разменим куплунгите ще се оправят посоките на джойстика?
Благодаря.

Интересува ме някой имал ли е такъв проблем и как го е решил,защото лодката е в гаранция и не искаме да отваряме дистанционното ,да правим експерименти,без да знаем със сигурност решението на проблема .Също не ни се иска да пращаме дистанционното на продавача да си го оправи,защото ще ни го забави поне 30 работни дни...а лодката ни трябва.
Моля за съдействие и акъл...дали ако отворим дистанционното и разменим куплунгите ще се оправят посоките на джойстика?
Благодаря.