Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Преди години бях за седмица на Созопол, после рекох да изкарам и седмица на Синеморец, НО още на втория ден си обрах крушите, просто времето беше спряло...напраО ме хванаха нервите от това идилично спокойствие.stonetales написа:
Имай пред вид, че на наша земя никой за никъде не бърза. От там идва и саморазпада и пълната почивка, без шумотевици и блъсканици. Никой не знае колко е часът - обикновенно.
Ала ти май си по масовите изяви - при нас ще ти е скучно.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Абе и аз го забелязах това описание, ама съм сигурен, че не мога да издържа и аз.
Явно си трябва специфична нагласа на психиката.
Затова и не мога да изтрая повече от 5 дни на едно място, колкото и хубава храна, питиета, разходки и други екстри да има!
На 5-6-я ден ме хваща съклета и трябва да се сменя мястото.
А има хора - могат.
Влизат в ритъм, привикват и са много доволни.
Явно си трябва специфична нагласа на психиката.
Затова и не мога да изтрая повече от 5 дни на едно място, колкото и хубава храна, питиета, разходки и други екстри да има!
На 5-6-я ден ме хваща съклета и трябва да се сменя мястото.
А има хора - могат.
Влизат в ритъм, привикват и са много доволни.
- G.Petkov

А,
Забравих да се оплача - риболова днес беше плачевен, едва спасих капото с едно кило уклей, много лошо се развива таз годишния сезон, направо плачевно.
Люсиен с неговите 100 сафрида си е първенец на седмицата
!
Забравих да се оплача - риболова днес беше плачевен, едва спасих капото с едно кило уклей, много лошо се развива таз годишния сезон, направо плачевно.
Люсиен с неговите 100 сафрида си е първенец на седмицата
-
tct
Голяма убавиня е таз смеска М + айр.Изчиства главата от лоши мисли ,кат лексотан е,даже и жената почна да ми харесва
Асеновградската е по блага от Пещерската - дано не засегна някой - въпрос на вкус.Лошо,че от пустия ДаЯбет не мога често да си пречиствам глЪвЪтЪ,ма и по малко става.
Днес ми дойде новата играчка Edwen Jagger DE 86 ebony.Напоследък съм се вманиячил в обескосмяването по класическя начин - сапун четка и класическа самобръсначка.Тез новите с по пет ножчета и пр. съм го определил като пут........низация. 
- G.Petkov

Постовете на доктора, малко ме шашкат, ама щом това му са темите, трябва да го приемем какъвто е
!
Не че аз имам нещо против пиенето - съвсем не
!
Ама за обезкосмяването съм пас
!
Въпреки, че вече виждам твърде много обезкосмени мъже, като някаква мода е !
Ама ги виждам по басейните, нали
!
Темите "Спа-хотели и минерални басейни" са си мои и си ги списвам последователно и търпеливо
!
Щото при този отчайващ риболов напоследък, пиша само в "Разни"
!
И днес направих едно вечерно капо, а бях тръгнал за някоя бяла рибка, пък само дребен, обидно дребен костур
!
Нищо, ще чакам зимния риболов, дано там ми потръгне повече !
Не че аз имам нещо против пиенето - съвсем не
Ама за обезкосмяването съм пас
Въпреки, че вече виждам твърде много обезкосмени мъже, като някаква мода е !
Ама ги виждам по басейните, нали
Темите "Спа-хотели и минерални басейни" са си мои и си ги списвам последователно и търпеливо
Щото при този отчайващ риболов напоследък, пиша само в "Разни"
И днес направих едно вечерно капо, а бях тръгнал за някоя бяла рибка, пък само дребен, обидно дребен костур
Нищо, ще чакам зимния риболов, дано там ми потръгне повече !
- Павел Иванов

Ей мъ на и мене па тука .
Почивката свърши
През нея за риба не ходих щото предпочетох да се насладя докрай на включените ми в ултра ал инклузива кехлибарени шотландски , ирландски и американски течни вкуснотии
На връщане минах и през Мунчо до Габрово да проверя дали и там има такива и много се зарадвах че имаше
Да ви се оплача от Кире !
Веднъж ме събуди по телефона около девет сабаалем ама това сигур да не пропуща закуската
Друг път ме фана баш докът се климбирках с влакчето по маршрута от моят до неговият хотел и обратно . Абе такива ми ти работи .
От утре пак на пангара за три дена
Почивката свърши
През нея за риба не ходих щото предпочетох да се насладя докрай на включените ми в ултра ал инклузива кехлибарени шотландски , ирландски и американски течни вкуснотии
Да ви се оплача от Кире !
Веднъж ме събуди по телефона около девет сабаалем ама това сигур да не пропуща закуската
От утре пак на пангара за три дена
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Павел Иванов написа: Да ви се оплача от Кире !
Веднъж ме събуди по телефона около девет сабаалем ама това сигур да не пропуща закуската ...
Ами да, бива ли да се пропуска ултра-ол-инклузив закуска?...нъл черния айвер шъ сдаде багажа.

- Кузмич
- dreamer
Аз пък точно това търсех, вчера се видяхме с Камика и бая си полафихме, аз се опитах и чепаре да помятам ама много вълна и вятър.GODzillata написа: просто времето беше спряло... това идилично спокойствие.
Иначе служейки на себе си намерихме едно заведение, на една къща през Краси, на живо рок с акустична китара и студена биричка малеееееееее...
Поздрави от Синеморец на пишещите в темата и на не пишещия вече (Ицо).
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- G.Petkov

Павле,Павел Иванов написа:... щото предпочетох да се насладя докрай на включените ми в ултра ал инклузива кехлибарени шотландски , ирландски и американски течни вкуснотии![]()
Сподели къде беше, доволен ли остана .... и други подробности, ако ти се пише, де !
Може и снимки, даже е за предпочитане
- GODzillata

Няма да е лошо и офертата да прати.G.Petkov написа:
Павле,
Сподели къде беше, доволен ли остана .... и други подробности, ако ти се пише, де !
Може и снимки, даже е за предпочитане!

Кво правите бе Кирки 
Риболовци.
Е тука по морето съм с тия рибарчета
Имаше и други ама си заминаха вчера
Това е на сърфиския плаж.
Е така се пише тука. 
Имаше и други ама си заминаха вчера
Това е на сърфиския плаж.
Е така се пише тука. Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

КАжи бре, Лопатке?:)
Люссската избива рибата с непринуден сленг:)
Ей, това Кузмича голям философ бил бре - Изкефи ме тотално. Мяза /за разлика от мен/ на научен работник, ръцете му груби, а устата не спира:) Лови риба на големи вълни и пие бързи кафета:)
Бях до Царево с колулоту и така се натаковах, че...... играл съм кючек даже, ала не помня нищо и ме обявиха за по добър от рожденника:) А той е мургав:)
НА 6 имаме сбор, а на 7 и 8 -ми има сбор на Варвара. Ако забележите вихър някакъв по пътищата, да знаете, че минавам с колулоту:)
Люссската избива рибата с непринуден сленг:)
Ей, това Кузмича голям философ бил бре - Изкефи ме тотално. Мяза /за разлика от мен/ на научен работник, ръцете му груби, а устата не спира:) Лови риба на големи вълни и пие бързи кафета:)
Бях до Царево с колулоту и така се натаковах, че...... играл съм кючек даже, ала не помня нищо и ме обявиха за по добър от рожденника:) А той е мургав:)
НА 6 имаме сбор, а на 7 и 8 -ми има сбор на Варвара. Ако забележите вихър някакъв по пътищата, да знаете, че минавам с колулоту:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Павел Иванов

Кире , мани го тоя лъмпфиш къде го пробутват за хайвер в инклузивите . Истинската закуска си остава класическата такава - едро разбъркани яйца + бекон + вурстчета и други соеви производни + пържени филийки . Хубавото предстои когат настане 11ч. и отворят алкохолните барове
Първият ден когато в единайсет и десет си поръчах едно двойно кехлибарено произведено некъде по штландско , буля ме попита "Не е ли рано?" , след моят кратък но състоятелен отговор "Не е !" , остана информативно задоволена и повече не ме е питала
Георге , па там де беше Кире но в началната точка на влакчето а неговият хотел беше в крайната такава . Това от според мирогледа де
От хотела останах доволен , то оставаше и от тоя хотел да не остане доволен човек и по-добре да не стъпва в Албена
Ултра ал инклузива си беше на ниво , оплаквания освен към бара на плажа и неговите пици нямам .Снимки имам ама мисля да си ги запазя за мен
Инак като цяло има много по-добри места по нашето черноморие където си заслужава много повече да отиде човек от как в Албена . Е Дюни примерно е на светлинни години напред , поне според беглите ми наблюдения .
Кире , офертата утре . Направо ме съсипа с някои неща от по нея ама съм ти я сътворил перфектно визуално , за което всеки уважаващ себе си архитект би ти взел поне 20% от себестойноста и , сал за оформлението

Георге , па там де беше Кире но в началната точка на влакчето а неговият хотел беше в крайната такава . Това от според мирогледа де
Кире , офертата утре . Направо ме съсипа с някои неща от по нея ама съм ти я сътворил перфектно визуално , за което всеки уважаващ себе си архитект би ти взел поне 20% от себестойноста и , сал за оформлението
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Добрее,Павел Иванов написа:...
Георге , па там де беше Кире но в началната точка на влакчето а неговият хотел беше в крайната такава ...
Съдейки по симптоматичното ти описание, следва да си бил в един голям, хубав хотел, с много басейни! Важи!
А що се отнася до инсинуациите на Годзилата, то на офертите обръщам голямо внимание, затова и питам посетителите
Иначе, беше предвидено да отида в "Азалия" на св.св. Константин и Елена, ама непредвидени обстоятелства съсипаха хубавата идея да съчетая море с минерален, топъл, релаксиращ басейн
Ама нищо, и догодина ще съм мераклия пак !
Като каза Павел за Албена и се сетих /те тези разкази са и от напора на годините, де
И като местен абориген, предложих на човека с мен да си вземем по една порция, че при тези гладни германци, англичани и пр./ даже бяха почнали и румънците да се появяват/ - няма да остане
Обаче, докато изпием ракииите, изядем салатите и то минаха час, час и половина - агнешкото леко позастина
Европейците изядоха първото агне и изнесоха второ, ама направо от пещта
И накрая все пак ядохме топло агнешко - сега малко ме е срам, ама .....
И системата "ол инклузив" има и своите несъвършенства
Камък,stonetales написа:... и така се натаковах, че...... играл съм кючек даже, ала не помня нищо и ме обявиха за по добър от рожденника:) А той е мургав:)...
Не знам вече кой казан вариш, ама ти идва много добре, нали