Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

една малка бабка и още нещо.....
една малка бабка и още нещо.....
и така колеги, за мен днешния риболовен ден започна около 7 и 30 до обяд, и премина на река Тунджа около село Самуилово (Сливен). на въпросното място което няма да назова, поради съображения за сигурност на рибното разнообразие, сутринта почти докато си тръгна щуката гонеше. захраних си уж за шаран и каракуда, в последствие дръпнах една малка баба. последва затишие и в един момент започна нещо да клъве,след като и аз клъвнах щото викам то така няма да стане. ставам,засичам малка борба и с голям кеф изкарах едно страхотно линче около 30 см. кефа беше на макс,защото това ми беше първия лин въобще от както съм хванал въдицата до сега, и защото беше наистина страхотно усещане да хвана една толкова рядка риба, както чета във форума....тъй като рибата ме удости със честта да я хвана аз и дарих отново живота, ето и малко снимки: 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: една малка бабка и още нещо.....
Рибката,която и аз все още нямам в актива си!Напълно споделям радостта ти! 

-
- научил се да хвърля
Браво колега за хубавата риба и релийза ,след малко и аз отлитам натам да пробвам шараните 

Те шараните доволно си ровеха, обираха царевичката и житцето което хвърлях, но все пак на река е позволено с една въдица доколко имам спомен в написаното в риболовни билет. А и аз не бях отишъл за шарковци а просто да си направя кефа както и стана.
-
- сериозен играч
Кефа е преди всичко!Да хващаш и пускаш.Наслука. 

-
- научил се да хвърля
Браво за лина,и другия път по-голям!
А колкото до въдиците-вече може и с две 

да върнеш хванатата риба към живот ........аз се чувствам длъжен да го направя, тъй като не съм и го дал аз живота и второ кефа който ми доставя ме задължава да го направя. инъче каква риба ще хващаме ако не я връщаме обратно към живота. това за 2-та броя въдици не го знаех, на моя билет пише една...но щом казваш може и да е вярно. Аз съм от хората на които ако не им върви на една въдица какъв е смисъла от повече, мразя друго средство за риболов освен сопа със вързана кука, другото не е кеф а касаплък и безхаберие. Хвани и Пусни!!!!!!!!!
- koda33
- разбира нещата
Поздравления за излета и за постъпката)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
На река, вече може да се лови с 2 въдици /от 03.08.2012г./.
хубаво е чувството колеги когато направиш добро като постъпиш по правилния начин и после такива като вас и мен да ме поздравяват за постъпката. все пак ви благодаря, излета за мене си беше просто уникален сам по себе си. наслука на всички вас колеги които риболовстват със сопа и кукичка,а другите да го д*хат!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво колега хубава риба и аз навивам баща ми да ходим да ги търсим тея риби. Хубав излет и браво за релийза.
Риболова е хоби.Наслука 

Браво щом си се изкефил на макс. Аз съм вадил доста линове (макар че от 2 години хода за риба) и рекордния ми е към 6-700 гр. Няма такъв кеф като му видиш големите оранжеви перки :Х. За лин покрай Сливен на Самуиловската дупка където има 1 дърво само и която е най-малката там. Скоро не съм ходил там тей като знаеш какво е положението в района ама там съм хващал към 300 350 грама лин. Дано да се е развъдил.
Peace \/
Peace \/