Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
минах покраи тебе с едно ауди сутринта риби няма само бири
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Абе имаше риби,не при мен де.
И от двете ми страни изкараха,към 4 сутринта.Една 5.5 и към 3 кг.

И от двете ми страни изкараха,към 4 сутринта.Една 5.5 и към 3 кг.

В тоз гьол,риба няма!
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето 30-тина летни скобари в живарника от Тунджака + още толкова кефали обади се и някоя мряна и морунаж 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Това място е на 100-на метра вдясно от каменната река ако не се лъжа. Минала година доста кефал излезе.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
- S.Koychev
- разбира нещата
Добре де ,къде горе-долу са тия места ,аз от Елхово надолу по реката не съм ходил 
Искам да отида на нещо ново и по диво място,че 2 дена да си почина и направя кефа на МАХ.

Искам да отида на нещо ново и по диво място,че 2 дена да си почина и направя кефа на МАХ.
Ribarche
Моето момче , тези места са доста под ЕлховоS.Koychev написа:Добре де ,къде горе-долу са тия места ,аз от Елхово надолу по реката не съм ходил

Туй риболова не е за мен 

- КалинПетров
- разбира нещата
здравейте искам да попитам какво е положението с реката в село Инзово излиза ли щука?скоро имам ходене към въпросното село а преди време си прекарвах много добре на реката!

Reel Tuning
-
- ще става разбирач
Дава ли някаква риба на съоражението в града в момента.
Колеги знаетели между с.Ханово и с.Тенево калве ли нещо? защото ми казват че излизат хубави риби да знам дали да ходя.
- arilus
- ще става разбирач
ЛОШО! голямо количество зашеметена и за щастие малко /все още/ умряла риба над съоръжението при Ханово. взехме проба за София и ще бъде пратена днес. отгоре се виждат гърбавици, бабушка и костур. отделни сомчета, сулки,шаран и мряна. ЛОШО! най вероятно става дума за кислороден глад, тъй като и други години по това време се е наблюдавало подобно нещо.
- arilus
- ще става разбирач
и какъв е този педераски прозорец на фейсбук дето ми се натарпва постоянно?
- S.Koychev
- разбира нещата
Да този прозорец дразни.
Преди 4 дена ходих на Копаното тук в Ямбол,имаше много народ като всички вардеха за шарани,до колкото разбрах излизали доста добри екземпляри.
Преди 4 дена ходих на Копаното тук в Ямбол,имаше много народ като всички вардеха за шарани,до колкото разбрах излизали доста добри екземпляри.
Ribarche
подкрепям колегата 100%arilus написа:и какъв е този педераски прозорец на фейсбук дето ми се натарпва постоянно?
Колега можеш ли да ми обясниш къде се намира това копано в Ямбол щото не мога да са сетя нещо и какви риби излизат предварително благодаря.S.Koychev написа:Да този прозорец дразни.
-
- научил се да хвърля
Копаното (широкото , дълбокото и т.н.) е над стария германски изцяло железен мост които вече го няма , до гърлата където копае големия зелен багер на бат Моньо Тодоров. Този очастък е между споменатия от мене стар вече несъществуващ мост и бродът между гърлата и ормана които и тои вече липсва. Излизат всякакви риби общо взето . Кои за каквото хвърли. Играят големи шарани , сомове ......... абе направо си ври от риба. Сега излизат добри шарани , сомове , дребна риба , а също така вече и щуката се е размърдала. Ако пак не си разбрал за къде става въпрос ще прикача и снимки.ivo323 написа:Колега можеш ли да ми обясниш къде се намира това копано в Ямбол щото не мога да са сетя нещо и какви риби излизат предварително благодаря.S.Koychev написа:Да този прозорец дразни.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".