Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Чак пък да я начеше.....chestarfield написа:На р.Марицаchicho_gosho написа:Колеги и съграждани я кажете къде мога да ида да си начеша спининг крастата било то с костур,кефал или щука?

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
какво става ново инфо има ли ?
Преди 2 дни на конуш за 2 часа 2 кила каракуда, ако бяхме сложили по-малка кука сигурно и 20 кг гамбуз, големи гадове..
изкараха шаранчета срещу стената в ляво на местата със сянка
Преди 2 дни на конуш за 2 часа 2 кила каракуда, ако бяхме сложили по-малка кука сигурно и 20 кг гамбуз, големи гадове..
-
- сериозен играч
Искам да попитам някой дали има прясно инфо за 40 те извора.Дали е спаднала водата?Какво излиза в момента и на каква стръв?
-
- ще става разбирач
чух ,че давало хубава каракудаdobrin_dinev написа:Искам да попитам някой дали има прясно инфо за 40 те извора.Дали е спаднала водата?Какво излиза в момента и на каква стръв?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Обезрибен е освен раци друго няма там?????ramcho_gazara написа:чух ,че давало хубава каракудаdobrin_dinev написа:Искам да попитам някой дали има прясно инфо за 40 те извора.Дали е спаднала водата?Какво излиза в момента и на каква стръв?

-
- ще става разбирач
може несъм ходил от много вреве таки ми каза един познатchestarfield написа:Обезрибен е освен раци друго няма там?????ramcho_gazara написа:чух ,че давало хубава каракудаdobrin_dinev написа:Искам да попитам някой дали има прясно инфо за 40 те извора.Дали е спаднала водата?Какво излиза в момента и на каква стръв?

-
- новобранец
някой на поповския ходил ли е скоро? инфо нещо?
-
- научил се да хвърля
Carp_Master написа:какво става ново инфо има ли ?
Колега,тази седмица може да ходя на Конуш за риба.Къде ще ме посъветваш да застана

-
- новобранец
ами дават да се лови само на стената ивицата е около ~500м ако ще ловиш каракуди под фургона където и да застанеш няма да те оставят. Ако ще ловиш шарани ти препоръчвам като застанеш от фургона към язовира в ляво ще видиш едни дървета, където почти до 5-6 часа е сянка и там свършват и местата за ловене (в самия край) те ще ти обяснят. Там дойде едно семейство и още един човек миналия ден към 6 часа и за 15 минути извадиха шаран, мисля че ловяха на дънни и плувки. Стръв не съм гледал, предполагам сладка царевица. Каракуди на бял и торен кука поне 10, че гамбузите ще те побъркат.Успех
-
- научил се да хвърля
Carp_Master написа:ами дават да се лови само на стената ивицата е около ~500м ако ще ловиш каракуди под фургона където и да застанеш няма да те оставят. Ако ще ловиш шарани ти препоръчвам като застанеш от фургона към язовира в ляво ще видиш едни дървета, където почти до 5-6 часа е сянка и там свършват и местата за ловене (в самия край) те ще ти обяснят. Там дойде едно семейство и още един човек миналия ден към 6 часа и за 15 минути извадиха шаран, мисля че ловяха на дънни и плувки. Стръв не съм гледал, предполагам сладка царевица. Каракуди на бял и торен кука поне 10, че гамбузите ще те побъркат.Успех
Добре,мерси.Ще застана от левия край на фургона с една дума,под дебелите сянки

-
- новобранец
ами да, то даже се пада от другия край на един ръкав .. абе няма как да не го видиш, то само там има сянка... за ориентир семейството хвърляше точно към едно бетонено такова
вътре в язовира, не знам точно какво е 

-
- научил се да хвърля
Бях на Конуш и повече няма да стъпя там.Първо сутринта ни изгониха от забранената зона,а никъде не пише,че е забранено да се лови там.Поне табела не видяхме.А и пътя надолу си беше свободен за лека кола.Поне да бяха сложили някакво препятстие,че да се усетим.После ни третираха като престъпници едва ли не.Дойде един човечец и с трепереща брадичка от яд и страх да не сме напалнили няколко чувала с риба поиска да провери багажника .Като че ли ще идем да крадем тая болна вмирисана риба. Както и да е,преместихме се уж на разрешената 4аст,където за 4 4аса имахме само 1 шаран към килото.Цялата риба си стои долу в оня плиткач. И закво платихме такси...да кибичим там където няма нищо.Платихме си шарана и си тръгнахме.Още с прибирането го изчистихме....но едва не повърнах......рибата смърдеше на ЛЕШ. НЕ СТАВАШЕ ЗА ЯДЕНЕ. В противен случай щехме да се изтровим всичките.
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ РИБОЛОВЦИ ДА НЕ ХОДЯТ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ТОЗИ БУНАР,ОТ КОЕТО САМО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ !
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ РИБОЛОВЦИ ДА НЕ ХОДЯТ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ТОЗИ БУНАР,ОТ КОЕТО САМО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ !
-
- новобранец
кофти, че се е получило така.. навсякъде е писано, че е разрешено само на стената. Преди имаше ленти на забранените места, но и аз забелязах последния път, че ги няма (даже се зарадвах, ама..) и на нас ни излезнаха кило и половина каракуди 20 лева, ама.. такова е 

-
- научил се да хвърля
То майната му ,че рибата мирише.Ама поне да даваха да се лови навсякъде,за да си прави човек кефа. А те дават само там ,където няма кьорава риба....... На Сущица как е хавата,дава ли риба там ?
-
- новобранец
при Ильо вчера 4 шарана около 2-3 кила и един 5.500 на плувка на сладка царевица