Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ -2012
В събота на Шкорпиловци по обяд за 2 часа 2 иларийки и два ЗАРГАНА и то големички, на плаваща бомбарда 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На това му се казва - доволен риболов.косьо72 написа:Здравейте Колеги
Вчера и днес на Кранево на буната с таляна за общо 7 часа риболов за двата дена около 40 иларий(платерини).Риболова беше в събота от 16.30 -20.00 часа 20 бр. днес от 15.30-18.00 18 бр.риболовът беше съпроводени и от много чернокопчета който се изпречваха на пътя на илириите и така се губеше червеят.Колегите който бяха там също направиха бройки.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Здравеите, колеги! да дам инфо от вчера от Варна - втора буна. Риба нямаше много -аз хванах от9-12,30 ч 5 риби. Едната е Бабата на платерините -35 см, а другите малки. Имаше и хора без риби, но останалите хванаха по 4-5 също. След това никаква риба.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега на бомбарда ли ги хвана ?
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
На дъннен монтаж, колега тези дни. Днес само една малка илария и 12 откачени "нокторезачки". Предполагам, че имаше и по -едър чернокоп, защото иларията изчезна още в 10 часа.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега ами може и така да е било да се е появил чернокопа знае ли човек.
днес на петрол от 6,00 до 12,00ч. 30бр.илариа и някои друга платерина.до 9.00ч даваше на дъно после рибата изби от горе и така.

днес на канала беше фршкано с народ. за 3 часа (между 9 и 12) направих - 15 -16 риби, както и повечето колеги
)

От коя страна на канала колега?Morgannn написа:днес на канала беше фршкано с народ. за 3 часа (между 9 и 12) направих - 15 -16 риби, както и повечето колеги)
От страната на Аспсрухово се вземаше на бавно потъваща бомбарда.
днес на Аспарухово от 10,30-12,30ч. -15бр,от които 7 доста добри платерини.
- smel1968
- ще става разбирач
Потвърждавам-от страната на Аспарухово,и аз хванах 16 риби,като едната е 930 гр.Другите по около 350-400 гр.Но след 12.00 ч. спря.Проби след обяд,но излязоха 3-4 риби тук-там.Но имаше 2 лодки с/у Аспарухово-на кея,в едната беше мой познат,имаше около 20 кг.Morgannn написа:днес на канала беше фршкано с народ. за 3 часа (между 9 и 12) направих - 15 -16 риби, както и повечето колеги)
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днес на канала ги нямаше, както и на петрол. На малкия мост клатеха чепарета ама за какво не знам.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мъчат се да хванат някой,като минава с лодката отдолу.vladofommi написа:Днес на канала ги нямаше, както и на петрол. На малкия мост клатеха чепарета ама за какво не знам.

Следващия път ще дам на този който е отпред на носа на лодката два остри ножа,
и да реже каквото му се изпречи пред лодката.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Петрол риби имаше,но преимуществено на "буруна" и то на дист. от 100м. насетне-посока зеления буй!!! От към 7.00. до към 10.00 3-ма човека които бяха на "мястото" ,вземаха само калъп риби около половинката! В канала риби нямаше-аз видях само 2-3и изкарани!
Риболова беше само на дъно-облачно и изток-североизток духовито. На бомбарди имаше доста колеги които пробваха, но нищо! Вдигнах гълъбите към 10.00 и точно се показваше "райко" трайно,но не ми се пробваше на бомбарда! Чувам ,че при тоя вятър доста риба е влязла в езерото-уикенда са се ловили количества на доста места в езерото-и към Страшимирово и от другата страна към дървеното пр-ще! Имало е ..."сеч"
Нека споделят колегите!!!
Риболова беше само на дъно-облачно и изток-североизток духовито. На бомбарди имаше доста колеги които пробваха, но нищо! Вдигнах гълъбите към 10.00 и точно се показваше "райко" трайно,но не ми се пробваше на бомбарда! Чувам ,че при тоя вятър доста риба е влязла в езерото-уикенда са се ловили количества на доста места в езерото-и към Страшимирово и от другата страна към дървеното пр-ще! Имало е ..."сеч"

Нека споделят колегите!!!
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/