Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Ти май не си ходил скоро на Волуяк?Та даваш таива съвети!- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BE%D1%80SmOkEyY написа:холегата ако иска да си хване риба да отиде на волуяк да си налови каракуда ! между 6 и 30 -10 сутринтаили след 18ч вечерта
успех !!!

- BACARDI
- научил се да хвърля
Здравейте колеги да попитам прясна информация от Огняново има ли какво е положението на какво кълве и на кой места горе долу е най дашно ( не че ги знам за пръв път ще ходя ) .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
BACARDI написа:Здравейте колеги да попитам прясна информация от Огняново има ли какво е положението на какво кълве и на кой места горе долу е най дашно ( не че ги знам за пръв път ще ходя ) .
Аз също ще ви бъда изключително благодарен, ако дадете информация за водоема...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нещата не са точно както ги пише в темата,която си посочил!По назад в тази тема бях писал за Волуяк-на 246-та страница.Направили са нова стена,язовира е пълен и има някакви каракуди за ловене,но са малко.Говореше се за арендатори и така нататък,но нямам идея какво е положението сега!?CERRUTI написа: Ти май не си ходил скоро на Волуяк?Та даваш таива съвети!- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BE%D1%80
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Прясната информация я видяхме в живарника на колегата от предходната страницаniki_juve написа:BACARDI написа:Здравейте колеги да попитам прясна информация от Огняново има ли какво е положението на какво кълве и на кой места горе долу е най дашно ( не че ги знам за пръв път ще ходя ) .
Аз също ще ви бъда изключително благодарен, ако дадете информация за водоема...

А какво е положението в момента - ще установим утре!
И аз не съм ходил там от 5-6 седмици!
Колеги , какво остана от хубавото язовирче Белопопци ,ако някой знае нещо да драсне някой ред.Винаги на 06.09. си спретвах страхотен риболов и оставах много доволен но изглежда ще си останат само спомените.Знам , че алтернативата "Мелниците" е най близо , не съм го посещавал , ама платена каракуда това звучи алчно и нещо не ме кефи.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
-
- новобранец
Днес на Панчерево на стената единствените риби бяхме на сушата. Пълно капо !
- lif3house
- разбира нещата
А къде ги търсеше по дъното ли или на дълбочина 2-3 метра ?angel_petkov написа:Днес на Панчерево на стената единствените риби бяхме на сушата. Пълно капо !
Според мен рибите са се дръпнали доста навътре и надълбоко.Тая седмица ако имам време ще ги пробвам със слайдер на дистанция 30+
-
- новобранец
Колега пробвах на различна дълбочина на бял и торен червей. Резултат никакъв. Около мен положението не беше по-различно.lif3house написа:А къде ги търсеше по дъното ли или на дълбочина 2-3 метра ?angel_petkov написа:Днес на Панчерево на стената единствените риби бяхме на сушата. Пълно капо !
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Суходол -пълно капо и там нищо
- BACARDI
- научил се да хвърля
Здравейте колеги снощи и днес сутринта бяхме на Огняново от към с. Голяма Ракоица . Резултата беше много по слаб от това което очаквах но пък имаше емоции . Някъде към 2 през нощта както си говорим с колегите се чу само дрън и гледаме как една от въдиците на дъно заплува стремително на вътре . Опитахме се с лодка да я намерим но беше прекалено тъмно . За наш късмет на сутринта въдицата беше точно срещу нас на отсрещния бряг и колегата веднага скочи в лодката и отиде и като хвана въдицата нещо доста силно го теглеше заедн ос лодката . За съжаление клипса на вирбела не издържа и се избрави и рибата се измъкна предполагам е било сом . Предполагам че и поради наличието на такъв голям хищник в този не много голям ръкав мирната риба се е държала на страна от мястото и резултата бяха 3 сравнително едри каракуди няколко костурчета и 2 шаранчета който пускахме веднага за да не ги мъчим в живарника а имаше разбира се и раци на къде без тях ето снимка
- Прикачени файлове
-
- ognqnovo 012.jpg (124.53 KiB) Преглеждано 792 пъти
-
- ognqnovo 014.jpg (169.96 KiB) Преглеждано 792 пъти
-
- ognqnovo 010.jpg (194.24 KiB) Преглеждано 792 пъти
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
CERRUTI написа:Ти май не си ходил скоро на Волуяк?Та даваш таива съвети!- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BE%D1%80SmOkEyY написа:холегата ако иска да си хване риба да отиде на волуяк да си налови каракуда ! между 6 и 30 -10 сутринтаили след 18ч вечерта
успех !!!
А да забравих за Българските форуми !!! извинявам се но колега ти ходи ли та казваш дали има каракуда или не ??? щото ако не си ходил подобре не коментирай !!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За съжаление и аз ще добавя негативизъм в темата:
- в събота на Челопечане - уклей и баби;
- днес, неделя, на Огняново, нищо или почти нищо, защото костурчетата, които хванах бяха близки до големината на рибките за стръв.
Много лошо стана с риболова.
Нямам слука вече втори месец!
- в събота на Челопечане - уклей и баби;
- днес, неделя, на Огняново, нищо или почти нищо, защото костурчетата, които хванах бяха близки до големината на рибките за стръв.
Много лошо стана с риболова.
Нямам слука вече втори месец!
Малко инфо от миналата седмица на Огняново:на плувка при стената се ловят дребни костури и каракуди,ако имате късмет и не ви започнат слънчаците.На дъно на рибе хванахме някой-друг костур,но общо взето слабо.На пружина един огромен рак и няколко добри каракуди,а на косъм с повдигач и стръв царевица един едър клен.Ако намерите място без водорасли ще хванете доста,ако не мисията става сложна.