Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАМЕ ВЪВ ФОРУМА?
Модератор: dantho.mihov
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАМЕ ВЪВ ФОРУМА?
Не искам пак да зачепвам историята със втората среща но мир не ми дава отношението на колегите от форума към всички нас.
И така искам да споделя,че още със престигането на жрепчето колата ми закъса,имах телефона на Поборников,звънах му и след 5 минути се изсипаха пет човека,окаляни,по ДЖАПАНКИ,но със надежда че ще помогнат на някой,който не са виждали а само са чели нещо в форума за него,след десет минути бях при лагера им,вече спокоен и със чувството че съм намерил най-добрите приятели
помогнаха ми да си построя палатката,чардаците и постояно ме питаха имам ли нужда от нещо.Но не беше само това,всички пристигащи след мен имаха почти същата участ,и на всички със същия интосиазм им се помагаше,затова искам да благодаря лично на ПОБОРНИКОВ
НАСКО-2
ИВАКА
и всички останали отзовали се за помощ.
Горд съм,че вече Ви познавам момчета,и на всякъде по водоемите ако има някой от Вас ще се чувствам спокоен.
Ето защо трябва да има такива срещи повече и да членуваме във форума,за да се познаваме и помагаме навсякъде.
Благодаря Ви от сърце.До нови срещи
И така искам да споделя,че още със престигането на жрепчето колата ми закъса,имах телефона на Поборников,звънах му и след 5 минути се изсипаха пет човека,окаляни,по ДЖАПАНКИ,но със надежда че ще помогнат на някой,който не са виждали а само са чели нещо в форума за него,след десет минути бях при лагера им,вече спокоен и със чувството че съм намерил най-добрите приятели

Горд съм,че вече Ви познавам момчета,и на всякъде по водоемите ако има някой от Вас ще се чувствам спокоен.
Ето защо трябва да има такива срещи повече и да членуваме във форума,за да се познаваме и помагаме навсякъде.
Благодаря Ви от сърце.До нови срещи

- Bobi_Kefala
- новобранец
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Винаги с повече приятели си по богат, иначе към гореизброеното мога да добавя аз си забравих салатата обадих се на Ивака и тои донесе, един колега свърши цигарите друг му ги донесе, преди време се запознах тук с Марко Поло от форума и ми даде безценни съвети относно сонара и ми подари стойка и акумолатор за него , Сапуна ми показа един нов възел който върши добра работа. Да не говориме, че когато няма познати около теб по язовирите се чудиш сутринта ще си намериш ли лодката и въдиците. И много други подобни неща мога да изброя.
nasco2 написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги с повече приятели си по богат, иначе към гореизброеното мога да добавя аз си забравих салатата обадих се на Ивака и тои донесе, един колега свърши цигарите друг му ги донесе, преди време се запознах тук с Марко Поло от форума и ми даде безценни съвети относно сонара и ми подари стойка и акумолатор за него , Сапуна ми показа един нов възел който върши добра работа. Да не говориме, че когато няма познати около теб по язовирите се чудиш сутринта ще си намериш ли лодката и въдиците. И много други подобни неща мога да изброя.

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пък БЛАГОДАРЯ
На Димитър от Разград за зарядното за акумолаторни батерии
На Емо Василев за блесната
На Кърцата за блесната
На Рибаря от Хасково за новата стръв
На Наско, че ми взе лампата и колчетата след като ги бях забравил.
Абе мноооооого трябва да черпя.
Голямо мешане и забравяне на предмети стана на тази среща

На Димитър от Разград за зарядното за акумолаторни батерии
На Емо Василев за блесната
На Кърцата за блесната
На Рибаря от Хасково за новата стръв
На Наско, че ми взе лампата и колчетата след като ги бях забравил.
Абе мноооооого трябва да черпя.

Голямо мешане и забравяне на предмети стана на тази среща

-
- разбира нещата