яз. Конска

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

nickky kollew

яз. Конска

Мнение от nickky kollew »

Здравейте колеги, някой ще ми каже ли актуална информация за този язовир ? Тази събота отиваме там и сме готови с повечето работи , но искам информация на какво кълве, какви монтажи предлагате и така нататък, питам ви понеже знам че там риболова е доста динамичен, повечето рибета там са големи а пък аз не съм свикнал така и искам да пробвам . Благодарности още от сега :)
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: яз. Конска

Мнение от drebens »

Напротив,не е динамичен,много колеги си мислят че там е уговорен мача,ама не.Иска си настояване и обилно хранене.Монтажите са си на косъм,стръв повече на царевица но излиза и на топче банан.
dIlkov
новобранец
новобранец

Мнение от dIlkov »

Правилно казва колегата, че там нищо не е ясно.

Миналия месец бях 2 пъти там. Единия път имам 3 шарана - 1.5кг,12кг,13кг , малкия удари на царевица скопекс, а 2та големи на топчета Richworth KG1.

Втория път имам само една есетра като тя удари на същите топчета, и имах много празни удари на тях и на XR8 пак на Richworth. Пробвах още 6-7 вида топчета + 2 вида царевица, но само това даде резултат. Като цяло деня беше много слаб и времето много задушно.

Аз не захранвах, а и на язовири с този размер не вярвам в нуждата от много захранване. Ползвах PVA торбички с по 5-10 топчета при всяко замятане.
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

ako ловиш на плувка пробвай и на царевица с бял или торен с бял, миналата година края на Септември и началото на Октомври на бял извадих един 9 и един 11 кг на щека, така, че пробвай
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
nickky kollew

Проблемът е в това че аз монтаж на косъм все още не съм се научил да го правя... умея само пружината и това е ... но искам да се науча...
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

Последно промяна от ribohva6ta4 на Пон Сеп 03, 2012 8:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Вчера три есетри и два шарана за половин ден. Монтажа на косъм е задължителен, ако не си на "ти" с космите, не ходи там. Наблюдавам некФа конкуренция между есетрите и шараните, до към 15 часа есетрите владееха дъното, след което се вдигнаха и освободиха терена за шараните. Вкарах два броя и в 18 часа риболова приключи. Беше последен ден за басейна. Язовира ще работи до края на септември, после ще решават според времето. Наливната Ариана, ноо добра :drinkers:
На място продават топчета на кило, банан, изключително работливи. :drinkers:
нямам живарник
nickky kollew

Мерсаж на всички, научих за някакви вързани монтажи на косъм с кукичка, ще си взема няколко от тях и отделно ще си къпя всичко по отделно за да се уча в къщи ... МЕРСИ МНОГО :)
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

nickky kollew написа:Проблемът е в това че аз монтаж на косъм все още не съм се научил да го правя... умея само пружината и това е ... но искам да се науча...
Става риболов и на плувка, добри червеноперки, каракуди, има и малки шаранчета. Драмата е че не можеш да ги филтрираш и се получават известни рънове от бухалките, водещи до неминуемо късане. Щекарите например много ме забавляват, висейки по 40-50 минути, напълно безпомощни.
нямам живарник
nickky kollew

хахаха, за сега не мисля да пускам плувката, ТВЪРДНО СЪМ РЕШЕН да науча монтажа с косъм , поне до колкото мога.... мерси за информацията...
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

виждам, че си от Перник ходи до Салатата/ предполагам знаеш кой е/ има готови монтажи може да го поразпиташ и за риболова на косъм на фидер а и за конска с какво ги размаза пролетта, търси го след 17.30 часа , преди това не е в магазина, ако си свободен другата неделя и ако аз съм свободен може да направим един риболов на конска
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

На "Шахтьор" - кръстовището, първото блокче :lol:
nickky kollew

Емил Димитров написа:виждам, че си от Перник ходи до Салатата/ предполагам знаеш кой е/ има готови монтажи може да го поразпиташ и за риболова на косъм на фидер а и за конска с какво ги размаза пролетта, търси го след 17.30 часа , преди това не е в магазина, ако си свободен другата неделя и ако аз съм свободен може да направим един риболов на конска
ами аз принципно съм от софия, но повече от 60% от родините са ми перничани и през лятото съм си тука, но така по прякори не ги знам, но ще разпитам момчетата перничани а иначе за другата събота няма проблем стига да съм се оправил за даскало преди това :Д ще говоря с компанията , а тази събота ( предполагам, може и петък през деня ) ако си свободен може направо с нашата компаниика ?
AgroCarp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AgroCarp »

Актуална информация може да ти даде единствено колегата ribohva6ta4.Преди две седмици той хвана за един ден от 8 сутринта до 7 вечерта 27 риби с тегло от 6.500 до 14.900.
Пиши му на лични , предполагам че няма да откаже да сподели повече подробности
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

И аз мога да дам актуална информация.Тази събота 15 удара,извадени 10,само шарани,най малкия 7кг,най големия 16кг,всичко на царевица.Иска си обилна подхранка,целта е да се пеодолетя есетрите и да влязат шарани на подхранката.С пружини и с малко подхранване ударите са малко и епизодични,повече е късмет.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”