Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Конска
Модератор: Paublo_Eskobar
яз. Конска
Здравейте колеги, някой ще ми каже ли актуална информация за този язовир ? Тази събота отиваме там и сме готови с повечето работи , но искам информация на какво кълве, какви монтажи предлагате и така нататък, питам ви понеже знам че там риболова е доста динамичен, повечето рибета там са големи а пък аз не съм свикнал така и искам да пробвам . Благодарности още от сега 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: яз. Конска
Напротив,не е динамичен,много колеги си мислят че там е уговорен мача,ама не.Иска си настояване и обилно хранене.Монтажите са си на косъм,стръв повече на царевица но излиза и на топче банан.
Правилно казва колегата, че там нищо не е ясно.
Миналия месец бях 2 пъти там. Единия път имам 3 шарана - 1.5кг,12кг,13кг , малкия удари на царевица скопекс, а 2та големи на топчета Richworth KG1.
Втория път имам само една есетра като тя удари на същите топчета, и имах много празни удари на тях и на XR8 пак на Richworth. Пробвах още 6-7 вида топчета + 2 вида царевица, но само това даде резултат. Като цяло деня беше много слаб и времето много задушно.
Аз не захранвах, а и на язовири с този размер не вярвам в нуждата от много захранване. Ползвах PVA торбички с по 5-10 топчета при всяко замятане.
Миналия месец бях 2 пъти там. Единия път имам 3 шарана - 1.5кг,12кг,13кг , малкия удари на царевица скопекс, а 2та големи на топчета Richworth KG1.
Втория път имам само една есетра като тя удари на същите топчета, и имах много празни удари на тях и на XR8 пак на Richworth. Пробвах още 6-7 вида топчета + 2 вида царевица, но само това даде резултат. Като цяло деня беше много слаб и времето много задушно.
Аз не захранвах, а и на язовири с този размер не вярвам в нуждата от много захранване. Ползвах PVA торбички с по 5-10 топчета при всяко замятане.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ako ловиш на плувка пробвай и на царевица с бял или торен с бял, миналата година края на Септември и началото на Октомври на бял извадих един 9 и един 11 кг на щека, така, че пробвай
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Проблемът е в това че аз монтаж на косъм все още не съм се научил да го правя... умея само пружината и това е ... но искам да се науча...
-
- ще става разбирач
Последно промяна от ribohva6ta4 на Пон Сеп 03, 2012 8:41 pm, променено общо 1 път.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера три есетри и два шарана за половин ден. Монтажа на косъм е задължителен, ако не си на "ти" с космите, не ходи там. Наблюдавам некФа конкуренция между есетрите и шараните, до към 15 часа есетрите владееха дъното, след което се вдигнаха и освободиха терена за шараните. Вкарах два броя и в 18 часа риболова приключи. Беше последен ден за басейна. Язовира ще работи до края на септември, после ще решават според времето. Наливната Ариана, ноо добра 
На място продават топчета на кило, банан, изключително работливи.

На място продават топчета на кило, банан, изключително работливи.

нямам живарник
Мерсаж на всички, научих за някакви вързани монтажи на косъм с кукичка, ще си взема няколко от тях и отделно ще си къпя всичко по отделно за да се уча в къщи ... МЕРСИ МНОГО 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Става риболов и на плувка, добри червеноперки, каракуди, има и малки шаранчета. Драмата е че не можеш да ги филтрираш и се получават известни рънове от бухалките, водещи до неминуемо късане. Щекарите например много ме забавляват, висейки по 40-50 минути, напълно безпомощни.nickky kollew написа:Проблемът е в това че аз монтаж на косъм все още не съм се научил да го правя... умея само пружината и това е ... но искам да се науча...
нямам живарник
хахаха, за сега не мисля да пускам плувката, ТВЪРДНО СЪМ РЕШЕН да науча монтажа с косъм , поне до колкото мога.... мерси за информацията...
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
виждам, че си от Перник ходи до Салатата/ предполагам знаеш кой е/ има готови монтажи може да го поразпиташ и за риболова на косъм на фидер а и за конска с какво ги размаза пролетта, търси го след 17.30 часа , преди това не е в магазина, ако си свободен другата неделя и ако аз съм свободен може да направим един риболов на конска
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
На "Шахтьор" - кръстовището, първото блокче 

ами аз принципно съм от софия, но повече от 60% от родините са ми перничани и през лятото съм си тука, но така по прякори не ги знам, но ще разпитам момчетата перничани а иначе за другата събота няма проблем стига да съм се оправил за даскало преди това :Д ще говоря с компанията , а тази събота ( предполагам, може и петък през деня ) ако си свободен може направо с нашата компаниика ?Емил Димитров написа:виждам, че си от Перник ходи до Салатата/ предполагам знаеш кой е/ има готови монтажи може да го поразпиташ и за риболова на косъм на фидер а и за конска с какво ги размаза пролетта, търси го след 17.30 часа , преди това не е в магазина, ако си свободен другата неделя и ако аз съм свободен може да направим един риболов на конска
Актуална информация може да ти даде единствено колегата ribohva6ta4.Преди две седмици той хвана за един ден от 8 сутринта до 7 вечерта 27 риби с тегло от 6.500 до 14.900.
Пиши му на лични , предполагам че няма да откаже да сподели повече подробности
Пиши му на лични , предполагам че няма да откаже да сподели повече подробности
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз мога да дам актуална информация.Тази събота 15 удара,извадени 10,само шарани,най малкия 7кг,най големия 16кг,всичко на царевица.Иска си обилна подхранка,целта е да се пеодолетя есетрите и да влязат шарани на подхранката.С пружини и с малко подхранване ударите са малко и епизодични,повече е късмет.