КЕФАЛОВИ -2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЕФАЛОВИ -2012

Мнение от dianstefanov89 »

Днес на канала, една хваната, една откачена и няколко удара. Това от 7:30 до 12:30......
mladen971
новобранец
новобранец

Мнение от mladen971 »

Е значи аз с моите 6 бр съм мн. добре, а тъкмо мислех да се оплача. Пристигнах на канала към 9.30 до към 13.00.Първо на бавно потъваща после на бързо потъваща. Някой колеги взеха доста прилични по размер риби.Благодаря на колегите за вчерашната информация.
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Днес предиобяд на канала 8 платерини 200-300гр. Рибата бе активна от 10:30 до 11:30.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Аватар
popai
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от popai »

Колеги,може ли ифото да е по точно? Аз лично се стремя да дам точна и конкретна информация която да бъде от полза и да ориентира в обстановката !
Какво значи ..."канала"? От коя страна на канала? От към Аспарухово имаше доста хора също!? В коя част на канала? Преди или след моста? На 'тръбата" от към Аспарухово имаше и хора на дъно,но дали имаше риби?
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

popai написа:Колеги,може ли ифото да е по точно? Аз лично се стремя да дам точна и конкретна информация която да бъде от полза и да ориентира в обстановката !
Какво значи ..."канала"? От коя страна на канала? От към Аспарухово имаше доста хора също!? В коя част на канала? Преди или след моста? На 'тръбата" от към Аспарухово имаше и хора на дъно,но дали имаше риби?
Където ти е кеф :) Рибата се върти, въпрос на късмет...
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Обикновено дава най много на тръбата на мръсния канал. Кефаловите обичат да похапват лайна и затова там най много се завъртат. Обикновено там има и най много хора. Лайнарника се намира от страната на Аспарухово след моста посока морето. Например ако отидеш отсреща/от страната на Варна/ няма лайна няма и кефалови. :D
Дано съм бил полезен. :D
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

На лайнарника бях, същия *** :)
darakchiev_77
новобранец
новобранец

Мнение от darakchiev_77 »

Днес в езерото от 9 до към 11:30 пет бр. иларийки на плаваща бомбарда. Имаше удари буквално само около половин час докато беше поспрял вятъра за малко.
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Миналата година по това време на константиново имаше доста педарки, но като ходих в началото на лятото натам видях, че има май някакви огради.Някой има ли инфо дали може да се влезе отнякъде или да се отиде на друго място около константиново ?
Аватар
popai
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от popai »

dianstefanov89 написа:
popai написа:Колеги,може ли ифото да е по точно? Аз лично се стремя да дам точна и конкретна информация която да бъде от полза и да ориентира в обстановката !
Където ти е кеф :) Рибата се върти, въпрос на късмет...
От към има няма 30 години ходя за риби единствено и само за кеф!!!
И така ....до към наши дни!
Вярвай,че на мен "местата" съобразно сезон,вятър и др. такива"незначителни" фактори влияещи на миграциите на тоя вид риби са ми ...известни!!!
За мен риболова не е само въпрос на късмет! Аз съм от по ...."болните",ма това си е строго персонално!
Идеята е тук да си бъдем полезни със споделено инфо,а не като се правим на интересни!
Нито пък да си ги..."мерим" !!!
Затова винаги като пиша,се стремя да бъда конкретен с цел инфото да бъде макс. полезно!
Въобще не искам да налгам моето "разбиране" и философия,само се надявам на ...разбиране! :wink:
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

"Вярвай,че на мен "местата" съобразно сезон,вятър и др. такива"незначителни" фактори влияещи на миграциите на тоя вид риби са ми ...известни!!!"

Добре, сподели къде мога да отида утре да си направя кефа с динамичен риболов на кефалови :)
vanko4at
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanko4at »

dianstefanov89 написа:"Вярвай,че на мен "местата" съобразно сезон,вятър и др. такива"незначителни" фактори влияещи на миграциите на тоя вид риби са ми ...известни!!!"

Добре, сподели къде мога да отида утре да си направя кефа с динамичен риболов на кефалови :)

Иди на Дружба , на малката буна под топлия минерален басейн.
Пиши утре какво си направил.
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.

http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

dianstefanov89 написа:"Вярвай,че на мен "местата" съобразно сезон,вятър и др. такива"незначителни" фактори влияещи на миграциите на тоя вид риби са ми ...известни!!!"

Можеш да отидеш и на Зеления фар на плувка да си дръпнеш малко риба - в момента я има много там .
Аватар
popai
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от popai »

"Рибата се върти-въпрос на ...късмет" дет викаш! И все пак...:
"Белият бурун" е твойто място-няма качество,но има количество! Нали искаш динамика!
За протокола:
Днес на Петрол-тегава риболов! Аз - със 3и удара от които 2а реализирани! Рибите са добри-към 600-700гр. парцали! 3-ма или 4-ма човека успяхме да хванем по някоя риба, в канала риба не видях да се извади! На бомбарда също пробвахме,но уви-нямаше пипане!
Останах до към 11.30 да видя дали "морския" няма да натисне някоя и друга риба отново на дъно , но нямаше пипане и сгънах! И утре е ден! :wink:
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

vanko4at написа:

Иди на Дружба , на малката буна под топлия минерален басейн.
Пиши утре какво си направил.
Много вятър и вълна има, надали ще става за бомбарда.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”