Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Язовир Йовковци
Модератор: Кърцата
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Язовир Йовковци
Здравейте , на 6 септември ми предстои пътуване до Велико Търново и с баща ми смятаме да отидем до язовир Йовковци, може ли да кажете някое добро място за еднодневен риболов..
И по възможност на какво кълве и какво, за да знаем дали да вземаме рибки, блесни и т.н.
Благодарско на всички отзовали се
И по възможност на какво кълве и какво, за да знаем дали да вземаме рибки, блесни и т.н.
Благодарско на всички отзовали се

"The more you know, the less you carry"
- maranzika
- сериозен играч
Re: Язовир Йовковци
Вземате големи блесни.Съответно места не ви интересуват,щото трябва яко обикаляне.Така или иначе ще е пълно с народ и свободни и удобни места няма да има.Значи отивате там където няма хвърлени въдици и си мятате на блесни навътре.Препоръчвам клатушки около 15-тина гр.Воблери почти няма къде да се ползват в момента.Хищната риба е активна сутрин рано и привечер.
Поздрави
.Аз също ще съм из района,ама ще имам доста "навлеци" на главата иначе можеше да ви направя компания...

Поздрави
.Аз също ще съм из района,ама ще имам доста "навлеци" на главата иначе можеше да ви направя компания...

-
- новобранец
Re: Язовир Йовковци
Здравей колега,
по-миналата седмица бях на язовира за 2 дни. Дава червеноперка на червеи и царевица. За предпочитане е царевица защото има страшно много слънчаци и дребен костур, които омитат червеите. Колега наблизо беше хванал добри костури на жива рибка. Аз бях от към село Бръчковци, на 4-5 метра от брега беше около 6 метра дълбоко.
Наслука!
по-миналата седмица бях на язовира за 2 дни. Дава червеноперка на червеи и царевица. За предпочитане е царевица защото има страшно много слънчаци и дребен костур, които омитат червеите. Колега наблизо беше хванал добри костури на жива рибка. Аз бях от към село Бръчковци, на 4-5 метра от брега беше около 6 метра дълбоко.
Наслука!