Язовир Йовковци

Модератор: Кърцата

Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Язовир Йовковци

Мнение от Христо Рангелов »

Здравейте , на 6 септември ми предстои пътуване до Велико Търново и с баща ми смятаме да отидем до язовир Йовковци, може ли да кажете някое добро място за еднодневен риболов..

И по възможност на какво кълве и какво, за да знаем дали да вземаме рибки, блесни и т.н.

Благодарско на всички отзовали се :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Язовир Йовковци

Мнение от maranzika »

Вземате големи блесни.Съответно места не ви интересуват,щото трябва яко обикаляне.Така или иначе ще е пълно с народ и свободни и удобни места няма да има.Значи отивате там където няма хвърлени въдици и си мятате на блесни навътре.Препоръчвам клатушки около 15-тина гр.Воблери почти няма къде да се ползват в момента.Хищната риба е активна сутрин рано и привечер.
Поздрави
.Аз също ще съм из района,ама ще имам доста "навлеци" на главата иначе можеше да ви направя компания... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RumenIliev
новобранец
новобранец

Re: Язовир Йовковци

Мнение от RumenIliev »

Здравей колега,

по-миналата седмица бях на язовира за 2 дни. Дава червеноперка на червеи и царевица. За предпочитане е царевица защото има страшно много слънчаци и дребен костур, които омитат червеите. Колега наблизо беше хванал добри костури на жива рибка. Аз бях от към село Бръчковци, на 4-5 метра от брега беше около 6 метра дълбоко.

Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”