Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Забравих да драсна!В събота бях на "Войсилския"("Каченика"или "Кайченика",нещо такова му викат,които е запознат да каже точно)!Отидох сравнително късно за моите разбирания(08.00),но и като цяло не съм възлагал кой знае какво на този излет.Закуска,леко захранване,ремонт по тъкъма и за около 2 часа реален риболов .....3 риби.Ама като кажа РИБИ да не си помислите НЕЩО
?!?!?Каракуда около10см,втора около 12 и едно чаушанче между тези мерки
(че са релииз,няма нужда да коментирам,при мен почти винаги е така)!Размених няколко приказки с местни ентусиасти,всички между 55 и 75г(да не си помислите че имам нещо против,напротив,това е пиене от извора и ми е голям кеф да контактувам с такива хора)!Те също се оплакаха че деня е слаб и че си имали някъв олигофрен ТОКАДЖИЯ(ДА ГО ТУРА НА ЖЕНКА МУ,ЩЕРКА МУ И ВСИЧКИ В РОДАТА КОИТО СТАВАТ ЗА ТОВА),които от време на време цъкал волтажа!После едно смоче стресна жената и се наложи да се прибираме!Смятам този уйкенд да видя какво е положението на "Графа"!
п.с.Мисля че каналите са сериозна част от риболова!Забелязвам че са игнорирани,а не трябва да е така!Смятам да пусна тема за каналите около Пловдив и ще се радвам ако се развие!Колегите които имат какво да напишат за каналите по родните си места...., не мисля че трябва да се стесняват!Сигурен съм че поне 30% от нас са станали риболовци именно по каналите!ПОЗРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
!!!

п.с.Мисля че каналите са сериозна част от риболова!Забелязвам че са игнорирани,а не трябва да е така!Смятам да пусна тема за каналите около Пловдив и ще се радвам ако се развие!Колегите които имат какво да напишат за каналите по родните си места...., не мисля че трябва да се стесняват!Сигурен съм че поне 30% от нас са станали риболовци именно по каналите!ПОЗРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
606060606 много съм сагласенс теб и с това което си казал аз лично сам фен на каналите , и много обичам да ловя , за жалост околко Пловдив вече не останаха канали кадето могат да се правят добри риболови , но има реално обясненние за това повечето канали са направени за напояване и се пускат само през определни периоди нагодината с цел напояване , за жалост за едно лято неможем да очакваме кой знае какви резултати от такива места жалкото е че преди време имаше канлаи кадето се ловяха доста добри риби ако някой има добри отзиви от някои канали ще сам благодарен и щаслив да ги сподели ПОЗДРАВИ 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
бобобоб,а не 606060606
но както и да е
!За ДОБЪР РИБОЛОВ
,на свободно,вече почти съм спрял да мечтая(поне около града)!За това за какво са създадени каналите съм абсолютно съгласен с Теб!Не може обаче да няма все още места на които да понамокриш такъма за 2-3часа!Мисълта ми е че не всички канали са сезонни,има си постоянно захранвани с вода които до преди 10тина години си държаха доволно риба и определено можеше да си трепеш време докато дойде време за уийкенд-излет.За днеска следобед ако има възможност може да скоча до Скутаре или Графа!!!Поздрави и Наслука!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Първо съжалявам за грешката с името ти
та за скутаре канала преди ми беше любимо мястовинаги сам олавял там сякакви видове риба от каракуда кефал шаран та до ,костур алай и мряна много богато разнообразие много добар канал но за съжаление и тои вече не става за нищо от както бутнаха бента малко по на долу от селото канала е станал адски плитак и много бързо тече водата посещавал сам го тази година над 5-6 пъти но никакав резултат дребни уклеи и това е, много ме е яд за този канал там сам правил доста добри риболови и оставям с добри спомени от него , а относно графа незнам как стоят нещата там
ще се радвам да разкажеш , аз съм на доспат сега тука е малко тегаво макар че излизат добри уклеи и червеноперки , и рядки каракуди
поздрави на всички съфорумци

та за скутаре канала преди ми беше любимо мястовинаги сам олавял там сякакви видове риба от каракуда кефал шаран та до ,костур алай и мряна много богато разнообразие много добар канал но за съжаление и тои вече не става за нищо от както бутнаха бента малко по на долу от селото канала е станал адски плитак и много бързо тече водата посещавал сам го тази година над 5-6 пъти но никакав резултат дребни уклеи и това е, много ме е яд за този канал там сам правил доста добри риболови и оставям с добри спомени от него , а относно графа незнам как стоят нещата там

-
- научил се да хвърля
Някой да има инфо за Белозем ?
-
- новобранец
Re: Канала на Дебелт
Днес отидохме с авера на канала на Дебелт към шест сутринта за таранка и шаран. За цял ден хванахме осем таранки, между 300-500 гр. и две шаранчета 500-700 гр. Като цяло слаб ден, но пък хванахме добър тен.
Колега с това Дебелт,направо ме метна в оркестъра!Тръгнах да търся такова село около Пловдив
!Няма проблем,1во мнение все пак!Наслука и по силни дни занапред!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
колега здрасти !бобобоб написа:Относно Момина баня!Събота отново там си чесах крастата!20кг само каракуда(100-300гр,има и по едри но при мен този ден бяха основно такива) с една директна пръчка!Доволка съм,тази седмица май пак ще съм там!Поздрави!!!
този момина баня да не би да е язовир МИРОМИР???
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Тцъ!Този е от другата страна на Хисаря!В предните мнения съм обяснил къде се намира!Наслука!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
някой нещо да се похвали за някоя река или нещо течащо канал или по малка рекичка много искам да пробвам щеката си на река 

-
- научил се да хвърля
Някой да има инфо за водоемчето точно преди прелеза вдясно посока Войводиново ?
имам пълна и точна информация 10 лв такса 1 шаран включва таксата но не се точи шараните повечето са под 1 кг
каракудата е без пари но и тя не е с особени размери 10-20 см има сом шаран амур каракуда , не очаквай кой знае какви резултати
, а и сам ги виждал как грипосват рибарника и на другия ден пускат рибари , пълни измамници

-
- научил се да хвърля
Мерси колега,значи й слагам ХИКСА на тая локва 

- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
На 06.09.2012 (четвъртък) отидох на рибарника "При бай Гошо", преди Кричим. Водата е паднала много и рибата не е активна. Имаше 8-10 човека. Много слаб риболов. Лових на фидер с инлайн хранилка. Стръв - сладка царевица и царевица с аромат на ягода. Имах 3 удара на ягодата. Едно шаранче около 1 кг, друго шаранче около 2 кг и един амур - откачен точно до брега.
Собственика пусна около 500 кг само шарани и в двете дупки - 1 и 2. На половина. Шараните бяха от 3 до 6 кг. Дигне ли се водата ще има емоции.
Успех.
На 06.09.2012 (четвъртък) отидох на рибарника "При бай Гошо", преди Кричим. Водата е паднала много и рибата не е активна. Имаше 8-10 човека. Много слаб риболов. Лових на фидер с инлайн хранилка. Стръв - сладка царевица и царевица с аромат на ягода. Имах 3 удара на ягодата. Едно шаранче около 1 кг, друго шаранче около 2 кг и един амур - откачен точно до брега.
Собственика пусна около 500 кг само шарани и в двете дупки - 1 и 2. На половина. Шараните бяха от 3 до 6 кг. Дигне ли се водата ще има емоции.
Успех.
а този при бай гошо не е бадема нали или се бъркам там на кричимските са ми доста мътни и объркващи утре ще ходя на бадема за пъсърва някой ако има добри отзиви от рибарници с пъстърва ще се радвам да ги чуя