Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Дъбника е взед под аренда или нещо такова
трябва да се вади допълнителен билет все още не знам условията.Един наш човек е в пр. съвет дето са го взели,ама не съм го разпитвал какаво що още 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- interdoc
- научил се да хвърля
Целия язовирAlucard написа:Дъбника е взед под аренда или нещо таковатрябва да се вади допълнителен билет все още не знам условията.Един наш човек е в пр. съвет дето са го взели,ама не съм го разпитвал какаво що още

На дъбника тази седмица ходя вечер от 18:00 до 20:30 вечер кълват платички на директен с равномерно подхранване. А на фидер излизат хубави каракуди около 300-400 грама но пак с редовно прехвърляне.
Разочароваме бялата риба или поне аз не мога още да си я хвана
Разочароваме бялата риба или поне аз не мога още да си я хвана

Целия "от - до" за сега не мога да дам повече инфо,как седят нещата,ако дочуя нещо ще ви информирам 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Тва за Горни Дъбник ли става въпросAlucard написа:Дъбника е взед под аренда или нещо таковатрябва да се вади допълнителен билет все още не знам условията.Един наш човек е в пр. съвет дето са го взели,ама не съм го разпитвал какаво що още

Остави само стъпки
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Табака се отплати за пореден път днес 
15-тина шаранчета и един главок

15-тина шаранчета и един главок

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
не мога да разбера какво им харесвате на тез платени водоеми...
- gergi83
- научил се да хвърля
ами по простата причина ,че на свободните няма нищоNITro`bE написа:не мога да разбера какво им харесвате на тез платени водоеми...
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Харесва ми възможността да не вадя само царици, пък и риба не ям.
Другото хубаво е, че ми е точно на 3 км от вкъщи и не давам луди пари за гориво.
Все пак, кой където му харесва там си ходи
Сутринта се разходих и до рибарника на Долна Митрополия.
Дават да се лови, ама каквото хванеш трябва да си го платиш.
Другото хубаво е, че ми е точно на 3 км от вкъщи и не давам луди пари за гориво.
Все пак, кой където му харесва там си ходи

Сутринта се разходих и до рибарника на Долна Митрополия.
Дават да се лови, ама каквото хванеш трябва да си го платиш.

-
- научил се да хвърля
В неделя бях на "Дъбника" като основната ми цел бяха каракудите-да ама не,както е казал народа.Риболова протече само на фидер,където платиЧките се бяха абонирали за през целия ден.Успях за закача и само 2 от рибите за които бях там,а именно хубавите каракуди като едната се окачи
Иначе..рибите се държат навътре в язовира,и риболова на мач е почти безсмислен(поне така беше при мен)
Как е положението с реките

Как е положението с реките

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- kluna_
- научил се да хвърля
ДА НИ Е ЧЕСТИТО:
Вчера бях на Г.Дъбник на местност "траповете" дойдоха двама пичове и казаха, че язовира е вече под закрилата на СЛР дъбник и писарово или нещо такова. да му еба мамата един язовир имаше и него ...
Събираха по 5лв. за дневен риболов и по 15лв. за годишен билет. Някой им дадоха, други като мен псувайки напуснаха (имаше един скачаше на бой даже
Кво ще правим незнам май трябва бунт да правим и никой да не дава пари ама...КЪДЕ СИ ВЯРНА ТИ ЛЮБОВ НАРОДНА...
Вчера бях на Г.Дъбник на местност "траповете" дойдоха двама пичове и казаха, че язовира е вече под закрилата на СЛР дъбник и писарово или нещо такова. да му еба мамата един язовир имаше и него ...
Събираха по 5лв. за дневен риболов и по 15лв. за годишен билет. Някой им дадоха, други като мен псувайки напуснаха (имаше един скачаше на бой даже

И аз разбрах че язовира ще се стопанисва от някакво сдружение от три села Г.Дъбник,Писарово и Искър,но от догодина.Така че сега всякакво събиране на някакви допълнителни такси е незаконно.
Остави само стъпки
Вчера бях на Дунава при с. Черковица над помпената от 15:00 до 20:30 на рибки. Нямах нито едно пипане, водата е кристално бистра. Не видях и да гони бялата риба или какъвто и да е хищник. Явно пак ми избяга бялата риба , но нищо след празниците пак ще я гоня по Дунава или на язовира.
P.S. - все пак вчера хванах няколко тигана попчета чудно мезе за бира. И ми е интересно как ловите на фидер на тази река, какво влакно ползвате (един монтаж ми е 3+лв)
P.S. - все пак вчера хванах няколко тигана попчета чудно мезе за бира. И ми е интересно как ловите на фидер на тази река, какво влакно ползвате (един монтаж ми е 3+лв)
И аз онзи ден бях на Табака с колегата
Стояхме до обяд ... аз си хванах доста таранка на директен 5м. за мезе за бирата, а колегата си хвана едно голо шаранче, кило и двеста на дъно, на царевица
Колега "m5kov" ти къде се беше настанил?
Ние бяхме почти в началото ... 2 ячки момченца ... аз бях с бяла шапка SONY 

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Е ние сутринта първо се кльофнахме до вас от ляво, ама после избягахме навътре