Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2012
Модератор: sapuna
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2
Я си прочети поста пак, какво има за разбиране? Зле написани глупости....men4o написа: "Когато някой не те разбре от първия път,не се опитвай отново,загуба на време и енергия"
А.Буров
P.S.Ше ти отгооря аз така.....................................та да не спамя.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- новобранец
- Обратна връзка:
No comment.Венелин Радушев написа:Я си прочети поста пак, какво има за разбиране? Зле написани глупости....men4o написа: "Когато някой не те разбре от първия път,не се опитвай отново,загуба на време и енергия"
А.Буров
P.S.Ше ти отгооря аз така.....................................та да не спамя.

Ето и резултатите от първия ден:
СЕКТОР A
3 Тодор Балабански - Alankulu1987 5980 3
СЕКТОР D
28 Христо Бутников 1030 28
Класиране - ден 1
10 Тодор Балабански-Alankulu1987 5980 3
111 Христо Бутников 1030 28
Крайно класиране:
35 Тодор Балабански 22 11560
95 Христо Бутников 44.5 5190
No comment.

Браво на майстора!
СЕКТОР A
3 Тодор Балабански - Alankulu1987 5980 3
СЕКТОР D
28 Христо Бутников 1030 28
Класиране - ден 1
10 Тодор Балабански-Alankulu1987 5980 3
111 Христо Бутников 1030 28
Крайно класиране:
35 Тодор Балабански 22 11560
95 Христо Бутников 44.5 5190
No comment.

Браво на майстора!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти си бил много прост пич бе.Може ли да коментираш нещо където жребия е от решаващо значение за риболова.Нито си присъствал,нито знаеш какво и как.

И понеже знам какъв искаш да бъде отговорът ми-ами толкова мога бе,язък къде си хвърлям парите по риболов.

И понеже знам какъв искаш да бъде отговорът ми-ами толкова мога бе,язък къде си хвърлям парите по риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Бутник,не се пали толкова... Който се е поинтересувал е разбрал как стоят нещата... Не че на такива провокаций аз бих бил по-умерен(дори напротив),но така нервите са само за теб,а на глупеца му е през к....!Иначе браво и на двамата за участието и представянето! 

- antivik
- кандидат преподавател
Ха така
я спретнете една кавга тук и си треснете по някоя майна, че да има сеир за занимавка
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Крайно класиране:
1 Иво Зарев 4 17470
Той не се състезава в Републиканския шампионат, но на множество турнири през годината показа сериозна класа в риболова на мач. Доказа и тук, че и най-опитните състезатели ще се наложи да се съобразяват с неговия риболов на мач. След второто му място на Турнир "Овчарица", проведен преди месец идва и спечеленият трофей на едно от най-равностойните и трудни състезания за годината.
2 Христо Сапаревски 5 22060
Втори се класира Христо Сапаревски, който също не е състезател от Републиканския шампионат, и при това е глух, но не за първи път се справя така добре с риболова на плувка.
3 Юри Анатолиев 5 16530
Трети е Юли Анатолиев, който също показа много грамотен риболов тук.
Респект към победителите!
А какво е класирането на състезателите ни от Националният отбор?
1 Иво Зарев 4 17470
Той не се състезава в Републиканския шампионат, но на множество турнири през годината показа сериозна класа в риболова на мач. Доказа и тук, че и най-опитните състезатели ще се наложи да се съобразяват с неговия риболов на мач. След второто му място на Турнир "Овчарица", проведен преди месец идва и спечеленият трофей на едно от най-равностойните и трудни състезания за годината.

2 Христо Сапаревски 5 22060
Втори се класира Христо Сапаревски, който също не е състезател от Републиканския шампионат, и при това е глух, но не за първи път се справя така добре с риболова на плувка.

3 Юри Анатолиев 5 16530
Трети е Юли Анатолиев, който също показа много грамотен риболов тук.

Респект към победителите!

-
- разбира нещата
Най-голямото шоу беше втория ден,когато на колега до мен на щеката му кацна Синьо Вълнесто Папагалче
Яд ме хвана,че не можах да го снимам 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Прав си ,ама много си прав,чакай да си го преместя в другия крачолTerzievG написа:Бутник,не се пали толкова... Който се е поинтересувал е разбрал как стоят нещата... Не че на такива провокаций аз бих бил по-умерен(дори напротив),но така нервите са само за теб,а на глупеца му е през к....!Иначе браво и на двамата за участието и представянето!

-
- разбира нещата
Мерсиbutnik написа:Прав си ,ама много си прав,чакай да си го преместя в другия крачолTerzievG написа:Бутник,не се пали толкова... Който се е поинтересувал е разбрал как стоят нещата... Не че на такива провокаций аз бих бил по-умерен(дори напротив),но така нервите са само за теб,а на глупеца му е през к....!Иначе браво и на двамата за участието и представянето!Поздравления за Тошко за успешният жребий и ,че съумя да го използва.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
До 15 октомври се очертава да съм без почивен ден,само в неделя след 13 съм свободен,но кое по-напред.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
А твоята роля каква е в коментираният филм? Мислиш ли че ако някой от големите имена се беше паднал тапа щеше да изкара от нея само трето място в сектора? Жребият винаги играе роля, особено при такива големи сектори, особено когато се ловят шарани.haga написа: Респект към победителите!
И защо се обръща в мерене на пишки, и най много си ги вирят тия с най-малките.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Интересно ми е има хора дето казват,че риба с въдица не може да бъде унищожена а мрежите били причина.За един ден риболов са хванати почти половин тон риба.За втория не знам може още толкова е ако я разрешат мрежите ли ще са виновни.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Просто никой няма инфо какво става, повечето бяха тръгнали с големи кошници и на някой им върза..
За Юри Анатолиев знам, че още по време на тренировката е усетил играта, шапки долу за което.

За Юри Анатолиев знам, че още по време на тренировката е усетил играта, шапки долу за което.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Моята е малка ,но на майсторите къде им са големите?Венелин Радушев написа:А твоята роля каква е в коментираният филм? Мислиш ли че ако някой от големите имена се беше паднал тапа щеше да изкара от нея само трето място в сектора? Жребият винаги играе роля, особено при такива големи сектори, особено когато се ловят шарани.haga написа: Респект към победителите!
И защо се обръща в мерене на пишки, и най много си ги вирят тия с най-малките.....

От любопитство следя изявите на майсторите , а теб те няма!

А ти къде се редиш при големите?