Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Доспад
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Яз. Доспад
Здравейте!
Тези почивни дни ще хоидя на планина и си мислех да отида и за риба. Чудих се как е положението на язовир Доспад, кои са добрите места за риболов и каква риба излиза ( на плувка или на дъно и стръв)
Благодаря предварително!
Тези почивни дни ще хоидя на планина и си мислех да отида и за риба. Чудих се как е положението на язовир Доспад, кои са добрите места за риболов и каква риба излиза ( на плувка или на дъно и стръв)
Благодаря предварително!
Re: Яз. Доспад
Напоследък слабо ! Излиза костур на естествена стъв (червей) на изкуствено не гони . На пружина през нощта 2 каракуди по 700 грама другото дребно. Бяхме до почивен комплекс ИВА.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
По-добре туризъм,барбекюта и наслаждаване на далечните гледки от пейзажа-язовира върви към тотално обезрибяване,освен това точно по това време има драстични разлики на температурата през нощта и сутринта в сравнение с обяд и следобяд-къде около 20-22 градуса,а това съответно такова ...мамата на риболова,далеч съм от мисълта да не се пробваш,ама не храни особени надежди...
На втичалото от към Сърница излиза прекрасен уклей! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
В планината ден с ден не си приличат 

Преди месец в района на в.с. Ива излизаше приличен костур на рибе (щипок от магазина в Сърница или слънчевка от язовира)
-
- новобранец
boki speca написа:ДоспаТ колега

А излизат ли наистина сомове и пъстървата на какво да я търся
Понеже и аз ще съм на "Романтика" на Доспат следя темата ,ама май ще се набляга на
Наслука.