Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една седмица на диво
- lishev_64
- разбира нещата
Re: Една седмица на диво
Евала колеги.
Страхотно, страхотно, страхотно - други думи нямам!
Евала и на "другарката" Румяна Кръстева - страхотна реклама за популяризиране на клуб "Майсторски риболов". Дали всички членове на клуба са усвоили така добре етиката в риболова?

Евала и на "другарката" Румяна Кръстева - страхотна реклама за популяризиране на клуб "Майсторски риболов". Дали всички членове на клуба са усвоили така добре етиката в риболова?

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Това няма нищо общо с клуба, това е карта за отстъпка която ти дават като извадиш билет там.
-
- научил се да хвърля

Страхотен риболов. И още по-добро отношение към природата от ваша страна

Бролито е на Карп Фокус, модела HYT 003, в момента е намалено на 209 лева но не знам дали го има. Виж в Акваспорт-н. Това е горе-долу най ниския клас, фирменните са доста по скъпи.fillcarp написа:Леле как може да има подобни хора така да си оставят мизерията, не че не съм срещал, но направо ме втрещяват такива.Ти щом си тръгнал на излет сред природата!!! това значи че природата ти става дом за 1 седмица да речем и ти като си тръгнеш да си оставиш лайната и да я осереш лелеее..... а пък уж се пишат за някви големи с тия каравани - запалини кънпингисти ,, ай си еб........ ма.......
Малко се отнесох
Много добра презентация , добър излет сте си направили , евала!
Имам само едно питане за чадъра със страниците ме впечатли доста - та бихте ли ми казали горе доло какви пари вървят и на някаква конкретна марка ли е ?- мисля да си взема такъв
Поздрави
-
- научил се да хвърля
За пример си колега браво,дано повече хора си вземат поука 

Шапка ви свалям!БРАВО!

Перфектен излет и репортаж.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Благодаря колегаmonkey написа:Бролито е на Карп Фокус, модела HYT 003, в момента е намалено на 209 лева но не знам дали го има. Виж в Акваспорт-н. Това е горе-долу най ниския клас, фирменните са доста по скъпи.fillcarp написа:Леле как може да има подобни хора така да си оставят мизерията, не че не съм срещал, но направо ме втрещяват такива.Ти щом си тръгнал на излет сред природата!!! това значи че природата ти става дом за 1 седмица да речем и ти като си тръгнеш да си оставиш лайната и да я осереш лелеее..... а пък уж се пишат за някви големи с тия каравани - запалини кънпингисти ,, ай си еб........ ма.......
Малко се отнесох
Много добра презентация , добър излет сте си направили , евала!
Имам само едно питане за чадъра със страниците ме впечатли доста - та бихте ли ми казали горе доло какви пари вървят и на някаква конкретна марка ли е ?- мисля да си взема такъв
Поздрави

Ми то вече в София е пълно със селяниribolovcho написа:А разправят че "селяните"замърсявали покрай водоемите...

Рибата винаги е на другия бряг
Евала пичове, Вие сте хора, с които с удоволствие бих се запознал и споделил някой излет. Поздрави и успехи!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Vesko1
- сериозен играч
Вече за трети път забелязвам,че имаш огромен комплекс от това че си от "село".Споко бе...всички сме от село,а ако сме от град...бащите ни са били от село.Не е срамно да си селянин....срамно е когато правиш "аграрни " постъпки.ribolovcho написа:А разправят че "селяните"замърсявали покрай водоемите...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Ето още малко снимки:

- Vesko1
- сериозен играч
Супер шишчета!А хладилничето как го пригодихте на газ и как го транстортирате.Може и на ЛС.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.