Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една седмица на диво
Re: Една седмица на диво
Абсолютно!Vesko1 написа:
Вече за трети път забелязвам,че имаш огромен комплекс от това че си от "село".Споко бе...всички сме от село,а ако сме от град...бащите ни са били от село.Не е срамно да си селянин....срамно е когато правиш "аграрни " постъпки.
Рибата винаги е на другия бряг
- Антон Тонев
- сериозен играч

Радвам се, че ти влиза в употреба.Аз така и не я ползвах.Поне как се сипват течностите разузна ли.
Е т`ва е излет.Браво Колега
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Красимир Атанасов
- учете се от него
За пригаждането на хладилника на газ навремето бях пуснал тема, само внимавай да не се случи това:Vesko1 написа:Супер шишчета!А хладилничето как го пригодихте на газ и как го транстортирате.Може и на ЛС.

Иначе се превозваме с ремарке, лошото е като те изпревари едната гума:

- paradoxical
- новобранец
- Обратна връзка:
Евала на колегите от ИАРА Ловеч ако все още обикалят по язовира да проверяват билетите и улова. Добра слука сте имали. А калта си е типична 

колеги ако не е таина кои е този язовир и има ли някакви усповия благодаря предварително
Язовира е Сопот.А мястото дето са били колегите ако не се лъжа му викат джанките.Ето заради такива като тази г-жа дето не си взима боклука д-р Йордан Найденов всяка година организира почистване на язовира.valka666 написа:колеги ако не е таина кои е този язовир и има ли някакви усповия благодаря предварително

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)