Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак на червеноперките
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пак на червеноперките
Днеска бех за червеноперки на същия водоем хванахме около 10 рибки ии за разлика и разнообразие излезе и един уклей за 1ви път ловя уклей на този язовир. Поводите куките и всичко мисля че ви е ясно наслука.
Риболова е хоби.Наслука 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Пак на червеноперките
Не знам защо не си направиш една собствена тема и да си пишеш там
Не виждам смисъл да пишеш всеки ден по една нова тема с нищо конкретно в нея.

- kocitoto
- ще става разбирач
Перфектен репортаж! Уникални снимки! Все така да ти върви и продължавай да ни радваш с репортажите си !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Благодаря за коментарите
обаче показвам че ходя за риба а не като вас играч зад компютъра а даже не знаят как да си вържат една кука !

Риболова е хоби.Наслука 

- kocitoto
- ще става разбирач
Браво, мойто момче ! Ти си истински мъж, а ние компютърни нинджи. Успехи в риболова !David Kamenov написа:Благодаря за коментаритеобаче показвам че ходя за риба а не като вас играч зад компютъра а даже не знаят как да си вържат една кука !
п.п. От този ти пост, разбирам, че имаш нужда да се доказваш...няма лошо

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- StaAnt
- ще става разбирач

kocitoto написа:Перфектен репортаж! Уникални снимки! Все така да ти върви и продължавай да ни радваш с репортажите си !
Нека пише момчето.Младо и запалено е-да не му убиваме ентусиазма.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не го яжте това момче, има хляб у него. Вярвам, че Давид ще свикне с правилата на форума, без толкова да го хокаме. Десет пъти по - добре е да ходи на риба, отколкото да го "зарибяват" с разни други неща.По-горе му бе даден добър съвет да си направи собствена тема и да си я захранва със снимки и пояснения. Нека все пак си спомним колко ентусиазирани сме били всички на неговите години.
Наслука, Давиде! И не се хващай да отвръщаш на всеки отговор като барут. Тук всички ходят на риба. Аз днес бях на Лобош, утре съм пак там и като приключи епопеята, в която попаднах, чак тогава ще разкажа за нея със снимки, обяснения, такъми, финтове и каквото трябва, за да е полезно на колегите.
Пак наслука

Наслука, Давиде! И не се хващай да отвръщаш на всеки отговор като барут. Тук всички ходят на риба. Аз днес бях на Лобош, утре съм пак там и като приключи епопеята, в която попаднах, чак тогава ще разкажа за нея със снимки, обяснения, такъми, финтове и каквото трябва, за да е полезно на колегите.
Пак наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вярно е ще си направя ама само за този язовир щото ходя и на Дунав и на Искър и на Вит и на Чернялка и на други язовири !docenta написа:Не го яжте това момче, има хляб у него. Вярвам, че Давид ще свикне с правилата на форума, без толкова да го хокаме. Десет пъти по - добре е да ходи на риба, отколкото да го "зарибяват" с разни други неща.По-горе му бе даден добър съвет да си направи собствена тема и да си я захранва със снимки и пояснения. Нека все пак си спомним колко ентусиазирани сме били всички на неговите години.
Пак наслука![]()
Риболова е хоби.Наслука 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес ходих на риба хванах 5 шарана по 30 кила!!!!! Захранки, монтажи и други работи са ви ясни.David Kamenov написа:Благодаря за коментаритеобаче показвам че ходя за риба а не като вас играч зад компютъра а даже не знаят как да си вържат една кука !
Ето ...... и аз бях за риба хахахаха

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ела да ги покажеш тия шарани къде ги ловиш щот аз тая риба дето съм писал че съм я хванал мога да те заведа къде съм я ловил !dunavski написа:Днес ходих на риба хванах 5 шарана по 30 кила!!!!! Захранки, монтажи и други работи са ви ясни.David Kamenov написа:Благодаря за коментаритеобаче показвам че ходя за риба а не като вас играч зад компютъра а даже не знаят как да си вържат една кука !
Ето ...... и аз бях за риба хахахаха![]()
![]()
![]()
Риболова е хоби.Наслука 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Готово! Купуваш два билета за Франция или Германия и сме там няма проблеми.David Kamenov написа: Ела да ги покажеш тия шарани къде ги ловиш щот аз тая риба дето съм писал че съм я хванал мога да те заведа къде съм я ловил !
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- vladobe
- научил се да хвърля
Заключете темата най-накрая....
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга