около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: около Бургас ????

Мнение от dantho.mihov »

Росеново е чудесно язовирче с чиста вода и без плевелна риба. Но съвсем скоро собственика извадил с мрежи по-едрите екземпляри над 1 кг., и се хващат само маломерни шаранчета.За сега един водоем по-малко.Колебая се дали да експериментирам с метод фидер за някой останал екземпляр, но го предвиждам за след 15 септември.
Аватар
vaskost
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vaskost »

привет колеги да споделя нещо с вас, та значи преди 2 дни бяхме с приятел на промет. Гледам има в водата заграждения с рибки хранят ги явно материал викам дано тук да ги пуснат като дръпнат малко както и да. Цял ден две кълванета и една извадена риба 2,500 кг. В 18,00 двама с един джип започнаха да обикалят водоема и да оглеждат после изчезнаха някаде, към 19,30 ч решихме да тръгваме взехме багажа и яваш,яваш потеглихме. Значи бяхме след стената в началото на ръкава и като се качихме на стената гледам двамата въпросни господа с джипа под стената клекнали с лодка и някви лонди ///касетки пластмасови/// до тях викам на авера ееееееееее мамка му чакат да тръгнем и с мрежите да се мятат, :axe: :axe: дано да са били с друга цел там и да не са мрежари но ме съмнява това е.------- В този ред на мисли имам едно питане за водоема в дясно от разклона за долно езерово как е там ---- вид риба,такса условие на арендатора и стръв благодаря и наслука.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Мерси за инфото за с. Росеново,ще чакаме да пораснат рибите.А за преди разклона на Долно Езерово,преди беше 2лв вход и по 5лв шарана,но несъм много сигурен.Който е ходил скоро да каже.
TanioDimov
новобранец
новобранец

Мнение от TanioDimov »

Колеги аз да попитам на Ябълчево (Айтос) какво и на какво кълве и таксата каква е ?
Аватар
vaskost
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vaskost »

dantho.mihov написа:Росеново е чудесно язовирче с чиста вода и без плевелна риба. Но съвсем скоро собственика извадил с мрежи по-едрите екземпляри над 1 кг., и се хващат само маломерни шаранчета.За сега един водоем по-малко.Колебая се дали да експериментирам с метод фидер за някой останал екземпляр, но го предвиждам за след 15 септември.
те пък ебахти малоумниците ще извадят рибата и само маломерна ще оставят иначе спортен риболов тъпаци
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

на промет преди няколко дена от към ръкава пускаха мрежи
Изображение
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

TanioDimov написа:Колеги аз да попитам на Ябълчево (Айтос) какво и на какво кълве и таксата каква е ?
Такса 5лв., каракудата е бонус(има я в изобилие), шаран и амур по 5лв. килцето, толстолоб по 2лв.. Преди месец бях там и нямах много слука, но тогава си и бе доста жежко! Ако пробваш пиши как е било, ако не желаеш тук може и на лични ;)
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Колеги ако отскоча до р.Факийска в района на с.Зидарово , дали ще имам някъв успех на блесни и воблери за кефал че не го умея тоя риболов ще ми е за втори път.Мерси за отговорите
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Мисля,че трябва да застуди малко.И всичкото е на късмет,трябва да се пробва.
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Pe6o_Tikvata написа:Колеги ако отскоча до р.Факийска в района на с.Зидарово , дали ще имам някъв успех на блесни и воблери за кефал че не го умея тоя риболов ще ми е за втори път.Мерси за отговорите
По добре на Раков дол за шаран!
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

fisherman555 написа:
Pe6o_Tikvata написа:Колеги ако отскоча до р.Факийска в района на с.Зидарово , дали ще имам някъв успех на блесни и воблери за кефал че не го умея тоя риболов ще ми е за втори път.Мерси за отговорите
По добре на Раков дол за шаран!
В момента има добри попадения на шаран на яз. Мандра. Някои колеги още в 4 ч. сутринта отиват, за да заемат места, че са кът.
TanioDimov
новобранец
новобранец

Мнение от TanioDimov »

jibira написа:
TanioDimov написа:Колеги аз да попитам на Ябълчево (Айтос) какво и на какво кълве и таксата каква е ?
Такса 5лв., каракудата е бонус(има я в изобилие), шаран и амур по 5лв. килцето, толстолоб по 2лв.. Преди месец бях там и нямах много слука, но тогава си и бе доста жежко! Ако пробваш пиши как е било, ако не желаеш тук може и на лични ;)
Ще пусна информация по-късно, защото сега тръгвам на там да видим дали ще има слука днес :). Като гледам и прогнозата за времето е обещаваща ~26º.
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

В момента има добри попадения на шаран на яз. Мандра. Някои колеги още в 4 ч. сутринта отиват, за да заемат места, че са кът.[/quote]

Къде по точно са тези попадения,и за какви риби говорим ?
И всевъзможни подробности ако знаеш да споделиш,ще ми е любопитно :)
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Току що се връщам от заливчето до входа на кариерата край с. Новоселци. Едвам си намерих място до скалите. Излизат шаранчета 500-600 гр. А тези, които бяха вдясно до тръстиките извадиха и по-едри.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

На плувка ли ги хващате или на дъно,и на каква стръв?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”