Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Душевна ч*кия
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Душевна ч*кия
Привет колеги!
Днес след известно умуване къде,реших да посетя една платено язовирче.Тук някой може да каже "то да ловиш на платено е все едно да биеш вързано куче",обаче аз не се чудих кой знае колко и запалих,така и така ми е писнало от опоскани държавни водоеми и гледки наподобяващи сметища...Пристигам на язовирчето,европейска работа братче..кейчета,кошчета за отпадъци,тоалетна не храст с надпис "WC".Сядам на избраното място и бързам да разпъна мача,че минава 16:30,а риболова е до 20:00.След настройки по дълбочината и малко корекции на утежнението,хвърлям и се наслаждавам на красивата гледка ,и най важното-очаквам ваглера ми да започне да издава някакви признаци на живот.След няколко фалшиви потапяния засичам риба и излиза шаранче около 1кг.От тук насетне започнаха кълванета през около 15минути.Рибите които излизаха бяха само шаранчета около и над 1кг.Рибките макар и с малки размери,оказват добра съпротива и успяха да зарадват душицата ми,която не беше усещала "що е то" от около 1 месец.Такъма беше основно 0.20,повод 0.16,кука №12 trabuco.Стръв:кукуруз ,захранка:па кукуруз
Стига толкова приказки,те и някоя снимка за цвят:

Толкова от мен.Наслука
Днес след известно умуване къде,реших да посетя една платено язовирче.Тук някой може да каже "то да ловиш на платено е все едно да биеш вързано куче",обаче аз не се чудих кой знае колко и запалих,така и така ми е писнало от опоскани държавни водоеми и гледки наподобяващи сметища...Пристигам на язовирчето,европейска работа братче..кейчета,кошчета за отпадъци,тоалетна не храст с надпис "WC".Сядам на избраното място и бързам да разпъна мача,че минава 16:30,а риболова е до 20:00.След настройки по дълбочината и малко корекции на утежнението,хвърлям и се наслаждавам на красивата гледка ,и най важното-очаквам ваглера ми да започне да издава някакви признаци на живот.След няколко фалшиви потапяния засичам риба и излиза шаранче около 1кг.От тук насетне започнаха кълванета през около 15минути.Рибите които излизаха бяха само шаранчета около и над 1кг.Рибките макар и с малки размери,оказват добра съпротива и успяха да зарадват душицата ми,която не беше усещала "що е то" от около 1 месец.Такъма беше основно 0.20,повод 0.16,кука №12 trabuco.Стръв:кукуруз ,захранка:па кукуруз

Стига толкова приказки,те и някоя снимка за цвят:
Толкова от мен.Наслука

Последно промяна от vanko1988 на Съб Сеп 08, 2012 9:39 pm, променено общо 3 пъти.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Душевна ч*кия
Бравоска за излета и релийза

п.п....Др. път сложи снимките една под друга с интервал...
п.п....Др. път сложи снимките една под друга с интервал...
Аз там съм пораснал...
- vanko1988
- фен клуб-скобар
ем слагах интервали,как ли не ги правих все така си излизат.....
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
браво, направо си им пръснал халката.....
туи първото парче - на кукуруз ,ли го хвана?

Тия куките на ТРАБУКО Akura са страшни, ползвам ги и съм мноого доволен.Добър излет!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубав риболов си спретнал да зема и аз некой път да ида че да хвана някой шаран 

Риболова е хоби.Наслука 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
тоя звяр за малко да ми счупи мачаkrasi gg написа:браво, направо си им пръснал халката.....туи първото парче - на кукуруз ,ли го хвана?
![]()
![]()

Да колега,точно същите ползвам и аз.fillcarp написа:Тия куките на ТРАБУКО Akura са страшни, ползвам ги и съм мноого доволен.Добър излет!
Браво, добър риболов за кратко време. Монтаж на "косъм" ли използва?
- vanko1988
- фен клуб-скобар
не,монтажа си беше съвсем обикновенdesi написа:Браво, добър риболов за кратко време. Монтаж на "косъм" ли използва?

- stefan4etoo
- сериозен играч
Екстра риболов