Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

много добра игричка за рибарите
Модератор: dantho.mihov
неможе само на руски е и всяка риба може да се продава просто си има определено тегло примерно ас ловя шарани по 30 кила и ги продавам за 2000 долара а ако имаш други риби по малки погледни в листчето което се намира между рибата с парите и картата там даваш на горния вестник и четеш.
Кажи ми как се пишеш в играта като те видя или ти мене да си пишем писал сам се Denislav и можеш да пишеш като натиснеш Q и после ентер да излезе написаното и ако има други ирачи нека и те си напишат имената в играта.
Кажи ми как се пишеш в играта като те видя или ти мене да си пишем писал сам се Denislav и можеш да пишеш като натиснеш Q и после ентер да излезе написаното и ако има други ирачи нека и те си напишат имената в играта.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ
- demorock
- ще става разбирач
проблема при мен е че не ми излиза на руско език ан на китаиски
ако знаеш как да го оправя кажи плс?а аз се пиша demorock?и кажи как се използва сонара и колата мога ли да я продам?

Последно промяна от demorock на Вто Сеп 25, 2007 9:42 am, променено общо 3 пъти.
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Може да си кажем скайповете и да се разбираме като играем.
edit:Вижте кво хванах на хлябче цък след 10мин го подобрих с това рекорда е подобрен с 20кг цък
edit2:на презамятането хванах това
edit3:новия ми рекорд хоххохо след 3мин го подобрих значително цък
edit:Вижте кво хванах на хлябче цък след 10мин го подобрих с това рекорда е подобрен с 20кг цък
edit2:на презамятането хванах това
edit3:новия ми рекорд хоххохо след 3мин го подобрих значително цък
Последно промяна от kRaikkonen на Вто Сеп 25, 2007 2:50 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
не просто всяка си има определено тегло ас лично отидох на енисей с кола и една риба две кила ми я копуват за 8000$kRaikkonen написа:Хора що не ми дава да продавам шараните и каракудата?
В листата на кантара няма нищо като дам ОЦЕНИ?
Почна да ми оценява само риби които не съм хвашал и гумите.
Да не би да трябва да пусна рибите.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ
-
- разбира нещата