Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

зимен риболов на А.Стамболиски
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
зимен риболов на А.Стамболиски
някои от колегите практикувал ли е през зимата на стамболиски. Да каже как тарсим щука, бяла риба и сом ако излиза през зимата . И ако има друга риба през зимата освен кустур и горе изброените на какво и как да я тарсим ще сам благодарен на всякакво инфо от цялата страна. Благодаря предварително . 

-
- новобранец
стамболиски
Пробваи от кам Младен под бунгалата в ракава,или под стената кадето се разлива.
Na kalpav ribar vse takamite mu vinovni
- daniel_g
- разбира нещата
Дидо, зимен риболов е още рано да го практикуваме - сега есенния. Но за мен зимен означава - да има сняг, дребната риба да се е поскрила и на р.Росица да захранваш с бели червеи с прашката и да дърпаш кефал и скобар. За Стамболийски, знам че в района около стената ловят костурчета и червеноперки цяла зима - за бяла риба незнам подходящи места, щука има, но по Росица след язовира и по Янтра.
off: Сега заминавай на плувка на грозд бели покрай моста до Спортната зала, че започнаха да се обаждат скобари и мренчета - ето от миналата събота и неделя

off: Сега заминавай на плувка на грозд бели покрай моста до Спортната зала, че започнаха да се обаждат скобари и мренчета - ето от миналата събота и неделя

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: зимен риболов на А.Стамболиски
Като гледам снимката от аватара е от Стамболийски и то от Крапешкото дере -предполагам имаш пълно инфо за даващите места ,така че не се бъзикай с колегите -всички са сериозни и дават точно инфо,ако ме разбираш ,ако снимката не е твоя -ИЗВИНЯВАЙдидо написа:някои от колегите практикувал ли е през зимата на стамболиски. Да каже как тарсим щука, бяла риба и сом ако излиза през зимата . И ако има друга риба през зимата освен кустур и горе изброените на какво и как да я тарсим ще сам благодарен на всякакво инфо от цялата страна. Благодаря предварително .

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
здрасти
не се бъзикам с никого никога не съм ходил на зимен риболов на Стамболийски , като гледам и тази година ще пропусна . Иначе последното инфо от колегие много кустур и тук таме някоя бяла риба . един приятел е закачил нещо доста едро за гърба инцидентно докато е ловил на мормишка по разтакавалго 10-15 минути под леда и скъсало предположенията са за тлостолоб .