Евтина платформа
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Евтина платформа
Е само с 2 телескопични крака кажи как може да лови на склон, който е чак до водата.
- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="Zoro79"]Е само с 2 телескопични крака кажи как може да лови на склон, който е чак до водата.[/quote]
За ловене на склон--няма да има особени проблеми за разполагане на платформата(Милото) ...,обаче ще има ситуации,в които средните крака ще са толкова ниско,че ще има затруднения със закрепването върху тях на обикновени прикачни.
Мисля(почти съм убеден де
),че именно при склон Милото(с тази конструкция-много висок център на тежестта),ще е много по-устойчиво,отколкото на хоризонтален терен.
При "Seatbox.bg" такава разлика в стабилноста-няма,винаги си е "бетон".
Ама нали ---МИЛОто е само 7,5 кг. ....[quote="ТАРАЛЕЖ"]Извинявам се! Мисля,че на тази цена това е по-добро предложение!![/quote]
Та "ТАРАЛЕЖ",като каже нещо такова,да се обоснове,какви са и предимствата освен,че е 7,5 ??? кг, и ,че на нея пише MILO.
Съжалявам ,че Butnik (респект и уважение към него и опита ,който има) e "заинтересовано лице" в темата ---.можеше реално и обосновано да направи сравнение на двете платформи.
За ловене на склон--няма да има особени проблеми за разполагане на платформата(Милото) ...,обаче ще има ситуации,в които средните крака ще са толкова ниско,че ще има затруднения със закрепването върху тях на обикновени прикачни.
Мисля(почти съм убеден де

При "Seatbox.bg" такава разлика в стабилноста-няма,винаги си е "бетон".

Ама нали ---МИЛОто е само 7,5 кг. ....[quote="ТАРАЛЕЖ"]Извинявам се! Мисля,че на тази цена това е по-добро предложение!![/quote]
Та "ТАРАЛЕЖ",като каже нещо такова,да се обоснове,какви са и предимствата освен,че е 7,5 ??? кг, и ,че на нея пише MILO.
Съжалявам ,че Butnik (респект и уважение към него и опита ,който има) e "заинтересовано лице" в темата ---.можеше реално и обосновано да направи сравнение на двете платформи.
Да напълно си прав, но без да свалиш целите крака надолу нема начин и няма да има място за прикачните.