Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето
dnes на болата от 8.00 до 15. 00 по 4кг на калпак едър сафрид - по кило чернокоп. иара пообъркаха риболова . Бяхме решили да си тръгнем към 16ч иначе набарахме пасажа към 15ч отново и даваше добре но си тръгнахме ,а можеше да удвоим резултата
днес пред галата малко граца и много чернокоп ама дребен
днес пред Галата малко чернокоп,малко сафрид и един паламуд на чипарето.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Вчера на Почивка от 6.30 до към обяд по 5кг (граца,сафрид и чернакоп),а на Ной голям мач било.
-
- научил се да хвърля
Вчера с един приятел на Ной от 13.30-16.00 изкарахме по 2-3 кг добър сафрид!Бяхме с водно колело, което малко бавеше риболова, но иначе получихме всичко: релакс,риба и удоволствие! Това е от мен,успех на всички!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- научил се да хвърля
Днес пред Галата от 6.30 до 11.00 по около 3кг чернокоп и сафрид смесено.Най-добре вземаше на червено чепаре на 15-17м дълбочина.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти добре си взел,аз лапах "мухите" ( дребния сафрид де)vlad_rad написа:Днес пред Галата от 6.30 до 11.00 по около 3кг чернокоп и сафрид смесено.Най-добре вземаше на червено чепаре на 15-17м дълбочина.

Малко снимки от деня.

И улова накрая

И на сина

Другата седмица морето ще си почине от мен,
(то не че много се е изморило де

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Е аз утре отлитам към София,та отпадам от тая рубрика.Наслука и на кука.Днес един приятел е взел Лефер към половинка,на чепаре за паламуд.Ще го покажа като се прибера в София.А иначе вчера ловиха до наща лодка и до вечерта имат 12 кила мешано-дребен сафрид и чернокоп,близо до брега бие чернокопа.

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ееее.Люси,поне си направи добра почивка по морето.
Има какво да разправяш на маса с чаша в ръка.
Ами продължавай да четеш тука,
че интересното тепърва предстои.

Има какво да разправяш на маса с чаша в ръка.

Ами продължавай да четеш тука,
че интересното тепърва предстои.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Днес на маслен нос имаше една камара лодки. сутринта още от 5ч почнаха да ги пускат на мируис. половината влачеха за паламуд другите клатеха. общо взето доста риба са извадили /поне от това което видях из кофите на мириус/ а аз си останах капо понеже рибата беше навътре и цял ден така и не кандиса да приближи малко до брега.
много ми е любиптно каква е причината да не доближава изобщо брега дори сутрин при изгрев. обикновенно излиза доста дракон понеже той се държи по близо до брега, а този път нямаше дори и дракони.
много ми е любиптно каква е причината да не доближава изобщо брега дори сутрин при изгрев. обикновенно излиза доста дракон понеже той се държи по близо до брега, а този път нямаше дори и дракони.
пълни глупости маслен нос гаранция че беше трагедия ама трагедич !!! на човек по 10 15 чернокопа ако е мн здраве му кажи и то от 6 30 до 15 00 риба НЯМА,който е от бургас по хубаво да си влиза на черноморец 1000 пати по добре е
Вчера- слабо като цяло.Жената вади -аз гледах, основно дърти сафриди, които в момента хапваме с удоволствие и доста биричка.Място-точно преди носа на Галата, в зоната на подхода на корабите .Днес -доста по добре-само чернокоп, зъбатият порази няколко чепарета, но напълнихме кофичката. Опитите продължават в същата зона:)Наздраве!
Е преди малко бях по кея на приморско.Е тая лодка е на мой приятел-рибар.Тамън приготвя мрежите за паламуда-400 око 34.
Иначе съм влизал с него само с въдица.Сега духа и няма никой в морето,чака за по късно през ноща,вика ела с мене и брат ми на нощен да теглиш мрежи-не ме влече тоя риболов,иначе досега с мрежи е вадил и 2 риби и 10 риби и 400 кила,как набараш алая.вятъра е североизток-тоест такъв задуха ли кара 4 дни-дърво.Е как беше при комшията,на мириос до обяд.Снимах му кофата
Вчера имаше 12 кила 50 на 50 чернокоп и дребен сафрид.Времето днес на северния плаж
Туристите като мен си заминаха.Аз утре като посрещна изгрева с кафето и закуската,си тръгвам спокоен без задръстваници и натоварен трафик.

Риболовци.
Жив и здрав да си - догодина пак на морето!lusienn написа:Туристите като мен си заминаха.Аз утре като посрещна изгрева с кафето и закуската,си тръгвам спокоен без задръстваници и натоварен трафик.

-
- вече хвърля и на тежко
Абе тези дни никой ли не е влизал?