Уранополи

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
vasko ribara
новобранец
новобранец

Уранополи

Мнение от vasko ribara »

Уранопули/Гърция/има ли колеги дето са ходили за риба там за малко инфо щото мисля през следващата седмица да отскоча до там ,казват че излизали големи заргани :)
slambeca
новобранец
новобранец

Re: Уранополи

Мнение от slambeca »

приятелю скоро бях на халкидики имаше много зарган сутрин до към 9-10 на акроватис като нашия морски червеи цена 4 евро вечер даже по добре само на бомбарда
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Днес се връщам от там.По думите на местните сутрин и вечер излиза кефал на кея на хляб(ловят на полиангистро, ако не греша).Заргани нямаха в кофите,но вечер скачаше като ужилен на 30 метра от брега до хотел Теоксениа. :D
Последно промяна от gloupan на Нед Сеп 09, 2012 9:21 pm, променено общо 1 път.
TRS70MLF2
vasko ribara
новобранец
новобранец

Мнение от vasko ribara »

Мерси на колегите за инфото .Щом е тръгнал и кефала това е добре , има риболов :)
secoudaare
новобранец
новобранец

Мнение от secoudaare »

Entusiast абсолютно си прав за това ,че ако сложиш ластик отдолу той ще увлича стрелата към тръбата и ще бъде грешка.
Ако искаш повече мощност сложи една 18ка по еластичен ластик на коеф 3,5 и другия по скъп вариант е да залепиш цял водач на http://www.lesaclongchamp.net Omer (ако пасва на височина) да сложиш отворена глава оригинална или по добре от харпун" Cressi geronimo elite" и да сложиш нова стрела 110см/6,5мм с долна контра и акулски перки изнесени максимално назад също и 2х14 ластици на коеф 3,5.И двата варианта са изпробвани и работят успешно но на модела с цял водач...
Martin187
новобранец
новобранец

Мнение от Martin187 »

Я да събудя темата - утре съм там. Имам боло 5-6 метра, 10-80 и спинингарка 2.40 7-42
Болото ясно. Спинингарката - какво да мятам, какви примамки? Имам някакви китайски пилкери...
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”