Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Епа снимките са си 100 процента актуални,щото аз съм ги щракнал.Е сега си идвам от плажа-времето е тихо тука,на вътре в морето е друго.Ония ден не издържах и 10 минути и обърнахме в залива.При тебе винаги е ветровито,поне когато съм бил е било така.Изображение Вчера изчистих половината риба от тая кофа и стигна да нахраня 3 семейства.Това се лови в тихо време.Ония ден съм ти снимал и как е на 100 метра пред полуострова,на крайбрежната алея.На 300 метра по навътре вълните са по 2 ИзображениеЕ това е буй на харпунджия,състезаваха се около нас по близо до брегаИзображение Вчера имаше около 30,влязли за риба.Тука атаката почва след около 10 дена.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
Люс,искрено се смях на коментара ти
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

tolio_pm написа:.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.

Ъхъм....особено като се има предвид, че и Люс сега почива. :wink: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

tolio_pm написа:.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.

Ъхъм....особено като се има предвид, че и Люс сега почива. :wink: :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е Кире,казвам за хората който почиват по 2 седмици-болшинството.Не за тия къде идват за уйкенда.А тука имаше и оуфроуд-пикник,с палатки в гората-демек от твойта банда.Аз идвам тука септември-защото съм рибар и ми се лови риба.Днеска почивах е тука по плажаИзображение Тренирах плуване с детето и пенсийте.По обяд съгреших с 300мл бира в едно кръчме с изглед към моретоИзображение Стана ми тежко и пак на плажа,е тука за последноИзображение Е и корема къде го имамИзображение 98 кила се теглих тука.За рубриката хвани и изпържи сафрида,това е от вчера 2 кила изчистена,уловена и изпържена от менИзображение Та който яде редовно риба,няма да има висок холестерол.Пържоли изядох за 12 дни само 4.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХА ХАХА:)
Стига бе Люссс:)
Ти си хем грубоват, хем истински:)

А, за това - кой къде, кога, как и колко почива - та нали преди това стоят стотици условности. Мисля си, че единствено има значение кой как се чувства.

Днес следобед ми звъня Кузмич - просто, за да ми се обади, че си тръгва - явно му е липсвало нещо, за да ми звънне, че То свършва:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро момчета.Специално за нашата тема пресни снимки от морето :evil: :arrow: Изображение Изображение Изображение Посрещнах изгрева и последна разходка до кея да проверим моя приятел какво е хванал през ноща,щото аз спах и не влизах в морето с него.Минах по крайбрежната алеяИзображение Изображение От там се виждат всички рибарски лодки в морето,видях 5 излезли от пред,теглят чепарета за паламуд.Изображение Щракнах една чайка Изображение Е тука направих сефтето на моя приятел,тоест купих си малко паламуд пресен пресенИзображение Айде лек ден,пих кафето и ще бодя детето да си ходиме към София.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ейййй - това със София не трябваше да го казваш...:)

И аз го гледах днес, та и го вдишвах малко, Слънцето. Снощи, на едни полупрофесионални разговори на маса се очерта ходене до към София през октомври и ноември. Май там ще си празнувам с когото мога:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Краси наистина отпуската свърши, ама прехода продължава.
Налових си малко чернокоп и довечера ще поканя приятели на морска риба и бяло винце.
К'ви задръствания имаше вчера, свят ми се зави, Синеморец - Пловдив 9 часа, ужас.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ами за тези, които не знаят....
Бургас, Меден рудник, Средец, Ямбол. Пътя е почти идеален, празен, няма никакво движение.

Приморско, Ясна поляна, Ново Паничарево, Маринка, Меден Рудник................

От Ямбол до Сливен има движение, след това следва Идеалният Подбалкански път, до София, който е и със 50 км по-къс.
От него има отбивки и за Пловдив - през планината.........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е това със задръстванията го предвидих,и затова си тръгнах днес.Тръгнах в 9 от Приморско,в София бях към 13.30 много приятно шофиране,магистралата цялата се минава за 2 часа.В момента е дълга 295 км.Тука е по топло от морето-29 градуса,в Пловдив показваше 27.В Приморско сутринта в 9 беше 22.Изображение Статуята, на 17 има празник на града,и именни дни на Вяра Надежда и Любов.Е по от близоИзображение Направо съм,се разписъл като жив пътеводител,и риболовен атлас със мойте репортажи тая година.То тия журналистите не пишат толкова.Да си вземат бележка да не им изям хляба :lol: :D

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

БраО, Люс, че ни направи съпричастни към твоя воаяж със суперски разкази в картинки! :smt023
lusienn

Мнение от lusienn »

Мерси Кире,че ми оценяваш драсканиците :P А сега ми претстой да сготвя вечерята от рибата Паламуд е тоя :arrow: Изображение Тука тръгнах да снимам рибата,и ми се мерна кантарчето пък и котето,и гледай каква снимка импровизирана излезна :lol: Та съм решил да ги пека във фолио с масло и домати и кромид лук.Както правих платиката в тая тема.Иначе имам и от другия апарат снимки на слънцето днес на плажаИзображение Фаза е сега ще се покажеИзображение Малко по отблизоИзображение Хоризонта е назъбен от вълниИзображение Изображение Е от това слънце ни зависи живота-яко еИзображение Изображение Изображение Изображение Един камък по пътя :D

Риболовци.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

И на мене ми харесаха снимките ти Люс.Хубаво репортажче от мястото на събитието. :wink:
Обаче ,гледам поналял си килцата :D :D Много слънце си изял днеска. :D :mrgreen:

Ама ,''Камика е за вария'', :axe: дето ни учи на такива гозби. :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Утре съм за риба. Дано да фана некое рибе,че ако нема риба,требе да утешавам мъката с :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D Абе и в двата случая,ще уважа Ицето с некоя снимка. :D :mrgreen: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
lusienn

Мнение от lusienn »

А така,друго си е като се включат бойните другари от старите времена :D Е сега ги завих рибките,и включих фурната.Значи досега най ми хареса чернокопа на скарата,май е по добре да се пече без да се чисти от вътрешностите,да не изтекат соковете.Та докато се пекът ще перна още морски нюанси.Дегезировката е от нашия щанд.Изображение Изображение Изображение Изображение Тука всички са капитани,ама на малки лодки.И наща е малка,ама има и сонар за всеки случайИзображение Това в червеното е пасажа с рибатаИзображение за тая става въпрос,истински деликатес за скарата.Донесох си 2 хладилни чанти да си имам за зимата.

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”