Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Епа снимките са си 100 процента актуални,щото аз съм ги щракнал.Е сега си идвам от плажа-времето е тихо тука,на вътре в морето е друго.Ония ден не издържах и 10 минути и обърнахме в залива.При тебе винаги е ветровито,поне когато съм бил е било така.
Вчера изчистих половината риба от тая кофа и стигна да нахраня 3 семейства.Това се лови в тихо време.Ония ден съм ти снимал и как е на 100 метра пред полуострова,на крайбрежната алея.На 300 метра по навътре вълните са по 2
Е това е буй на харпунджия,състезаваха се около нас по близо до брега
Вчера имаше около 30,влязли за риба.Тука атаката почва след около 10 дена.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
Вчера изчистих половината риба от тая кофа и стигна да нахраня 3 семейства.Това се лови в тихо време.Ония ден съм ти снимал и как е на 100 метра пред полуострова,на крайбрежната алея.На 300 метра по навътре вълните са по 2
Е това е буй на харпунджия,състезаваха се около нас по близо до брега
Вчера имаше около 30,влязли за риба.Тука атаката почва след около 10 дена.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.Риболовци.
-
tolio_pm
- разбира нещата

.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
Люс,искрено се смях на коментара ти
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

tolio_pm написа:.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
Ъхъм....особено като се има предвид, че и Люс сега почива.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata

tolio_pm написа:.В момента тук почиват чехите и българи гастербайтери с претенций.
Ъхъм....особено като се има предвид, че и Люс сега почива.

Е Кире,казвам за хората който почиват по 2 седмици-болшинството.Не за тия къде идват за уйкенда.А тука имаше и оуфроуд-пикник,с палатки в гората-демек от твойта банда.Аз идвам тука септември-защото съм рибар и ми се лови риба.Днеска почивах е тука по плажа
Тренирах плуване с детето и пенсийте.По обяд съгреших с 300мл бира в едно кръчме с изглед към морето
Стана ми тежко и пак на плажа,е тука за последно
Е и корема къде го имам
98 кила се теглих тука.За рубриката хвани и изпържи сафрида,това е от вчера 2 кила изчистена,уловена и изпържена от мен
Та който яде редовно риба,няма да има висок холестерол.Пържоли изядох за 12 дни само 4.
Тренирах плуване с детето и пенсийте.По обяд съгреших с 300мл бира в едно кръчме с изглед към морето
Стана ми тежко и пак на плажа,е тука за последно
Е и корема къде го имам
98 кила се теглих тука.За рубриката хвани и изпържи сафрида,това е от вчера 2 кила изчистена,уловена и изпържена от мен
Та който яде редовно риба,няма да има висок холестерол.Пържоли изядох за 12 дни само 4.Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

ХА ХА ХАХА:)
Стига бе Люссс:)
Ти си хем грубоват, хем истински:)
А, за това - кой къде, кога, как и колко почива - та нали преди това стоят стотици условности. Мисля си, че единствено има значение кой как се чувства.
Днес следобед ми звъня Кузмич - просто, за да ми се обади, че си тръгва - явно му е липсвало нещо, за да ми звънне, че То свършва:)
Стига бе Люссс:)
Ти си хем грубоват, хем истински:)
А, за това - кой къде, кога, как и колко почива - та нали преди това стоят стотици условности. Мисля си, че единствено има значение кой как се чувства.
Днес следобед ми звъня Кузмич - просто, за да ми се обади, че си тръгва - явно му е липсвало нещо, за да ми звънне, че То свършва:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Добро утро момчета.Специално за нашата тема пресни снимки от морето
Посрещнах изгрева и последна разходка до кея да проверим моя приятел какво е хванал през ноща,щото аз спах и не влизах в морето с него.Минах по крайбрежната алея
От там се виждат всички рибарски лодки в морето,видях 5 излезли от пред,теглят чепарета за паламуд.
Щракнах една чайка
Е тука направих сефтето на моя приятел,тоест купих си малко паламуд пресен пресен
Айде лек ден,пих кафето и ще бодя детето да си ходиме към София.
Посрещнах изгрева и последна разходка до кея да проверим моя приятел какво е хванал през ноща,щото аз спах и не влизах в морето с него.Минах по крайбрежната алея
От там се виждат всички рибарски лодки в морето,видях 5 излезли от пред,теглят чепарета за паламуд.
Щракнах една чайка
Е тука направих сефтето на моя приятел,тоест купих си малко паламуд пресен пресен
Айде лек ден,пих кафето и ще бодя детето да си ходиме към София.Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Ейййй - това със София не трябваше да го казваш...
И аз го гледах днес, та и го вдишвах малко, Слънцето. Снощи, на едни полупрофесионални разговори на маса се очерта ходене до към София през октомври и ноември. Май там ще си празнувам с когото мога:)
И аз го гледах днес, та и го вдишвах малко, Слънцето. Снощи, на едни полупрофесионални разговори на маса се очерта ходене до към София през октомври и ноември. Май там ще си празнувам с когото мога:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Кузмич
- dreamer
Краси наистина отпуската свърши, ама прехода продължава.
Налових си малко чернокоп и довечера ще поканя приятели на морска риба и бяло винце.
К'ви задръствания имаше вчера, свят ми се зави, Синеморец - Пловдив 9 часа, ужас.
Налових си малко чернокоп и довечера ще поканя приятели на морска риба и бяло винце.
К'ви задръствания имаше вчера, свят ми се зави, Синеморец - Пловдив 9 часа, ужас.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- stonetales
- разбира нещата

Ами за тези, които не знаят....
Бургас, Меден рудник, Средец, Ямбол. Пътя е почти идеален, празен, няма никакво движение.
Приморско, Ясна поляна, Ново Паничарево, Маринка, Меден Рудник................
От Ямбол до Сливен има движение, след това следва Идеалният Подбалкански път, до София, който е и със 50 км по-къс.
От него има отбивки и за Пловдив - през планината.........
Бургас, Меден рудник, Средец, Ямбол. Пътя е почти идеален, празен, няма никакво движение.
Приморско, Ясна поляна, Ново Паничарево, Маринка, Меден Рудник................
От Ямбол до Сливен има движение, след това следва Идеалният Подбалкански път, до София, който е и със 50 км по-къс.
От него има отбивки и за Пловдив - през планината.........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е това със задръстванията го предвидих,и затова си тръгнах днес.Тръгнах в 9 от Приморско,в София бях към 13.30 много приятно шофиране,магистралата цялата се минава за 2 часа.В момента е дълга 295 км.Тука е по топло от морето-29 градуса,в Пловдив показваше 27.В Приморско сутринта в 9 беше 22.
Статуята, на 17 има празник на града,и именни дни на Вяра Надежда и Любов.Е по от близо
Направо съм,се разписъл като жив пътеводител,и риболовен атлас със мойте репортажи тая година.То тия журналистите не пишат толкова.Да си вземат бележка да не им изям хляба

Статуята, на 17 има празник на града,и именни дни на Вяра Надежда и Любов.Е по от близо
Направо съм,се разписъл като жив пътеводител,и риболовен атлас със мойте репортажи тая година.То тия журналистите не пишат толкова.Да си вземат бележка да не им изям хляба Риболовци.
- GODzillata

БраО, Люс, че ни направи съпричастни към твоя воаяж със суперски разкази в картинки! 

Мерси Кире,че ми оценяваш драсканиците
А сега ми претстой да сготвя вечерята от рибата Паламуд е тоя
Тука тръгнах да снимам рибата,и ми се мерна кантарчето пък и котето,и гледай каква снимка импровизирана излезна
Та съм решил да ги пека във фолио с масло и домати и кромид лук.Както правих платиката в тая тема.Иначе имам и от другия апарат снимки на слънцето днес на плажа
Фаза е сега ще се покаже
Малко по отблизо
Хоризонта е назъбен от вълни
Е от това слънце ни зависи живота-яко е
Един камък по пътя 
Тука тръгнах да снимам рибата,и ми се мерна кантарчето пък и котето,и гледай каква снимка импровизирана излезна
Фаза е сега ще се покаже
Малко по отблизо
Хоризонта е назъбен от вълни
Е от това слънце ни зависи живота-яко е
Един камък по пътя Риболовци.
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

И на мене ми харесаха снимките ти Люс.Хубаво репортажче от мястото на събитието. 
Обаче ,гледам поналял си килцата
Много слънце си изял днеска.
Ама ,''Камика е за вария'',
дето ни учи на такива гозби.

Утре съм за риба. Дано да фана некое рибе,че ако нема риба,требе да утешавам мъката с
Абе и в двата случая,ще уважа Ицето с некоя снимка.

Обаче ,гледам поналял си килцата
Ама ,''Камика е за вария'',
Утре съм за риба. Дано да фана некое рибе,че ако нема риба,требе да утешавам мъката с
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
А така,друго си е като се включат бойните другари от старите времена
Е сега ги завих рибките,и включих фурната.Значи досега най ми хареса чернокопа на скарата,май е по добре да се пече без да се чисти от вътрешностите,да не изтекат соковете.Та докато се пекът ще перна още морски нюанси.Дегезировката е от нашия щанд.
Тука всички са капитани,ама на малки лодки.И наща е малка,ама има и сонар за всеки случай
Това в червеното е пасажа с рибата
за тая става въпрос,истински деликатес за скарата.Донесох си 2 хладилни чанти да си имам за зимата.
Тука всички са капитани,ама на малки лодки.И наща е малка,ама има и сонар за всеки случай
Това в червеното е пасажа с рибата
за тая става въпрос,истински деликатес за скарата.Донесох си 2 хладилни чанти да си имам за зимата.Риболовци.