Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от eroucma »

Ейй убедихте ме мам..му :lol: ще взема на заплата да си закупя 5-6, че тамън сега ги открих в едно квартално магазинче на по сносни цени. :wink:
Както обещах и преди това като ги пробвам ще съобщя дали са вървежни и по Янтра. :rolleyes:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

А така, еroucma, и да не забравиш да пишеш.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

KaloyanVelikov написа:Използвам това мнение, за да предупредя колегата "къца-кълве"

Колега, ако в темата се появи още едно, първо и единствено мнение, от регистрация направена преди часове и с единствена цел реклама на воблерите "къца-кълве" то това ще е последния път, в който те се споменават в този форум. Трия вече няколко подобни опита за дебелашка реклама. При следващ случай ще последва банн.

chirusa
Не допускаш ли,че тук може да се намеси злонамерен човек и да направи така,че да ме изхвърлите.Аз спирам с изявленията.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чируз,реагираш абсолютно първосигнално в случая,и на този етап,като уважаващ преценката ти, човек,те моля да проследиш развитието на темата-по-скоро провокация,не от негова страна,отколкото опит за реклама.Нищо лично,освен това,че имам от неговите воблери и с пълна отговорност заявявам ,че колегата е проявил много усилия,талант и постоянство да ги изработва,за пласирането изобщо не му е агресивна рекламата,има тук във форума двама -дето се пишат Рапала,що не ги подгоните тях :)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

lovo-бай СТОЯН написа:
къца - кълве написа:но се налагаше да ги вибрирам с колеца защото по нормалния начин не даваха резултат.
Колега,ако ми покажеш на клипче,как ги ''вибрираш'' другите воблери с колеца,.....за да са уловисти.Имаш бутилка Шотландска отлежала, от мене. :D :drinkers: :drinkers:
Ще трябва време да направя клип и да го монтирам.Ще опитам да ти помогна теоретично на теб и други хора които са купили Китайски ментаци.Има такива които не могат да слязат под водата.На тази снимка ви показвам как трябва да хванете воблера и да кривите телта, в зависимост от това на къде се обръща воблера.http://imageshost.ru/photo/811061/id2343780.html Разделете мислено лопатката на две равни части телта би трябвало да е в средата.Ако се обръща на дясно означава,че от дясната страна лопатката загребва повече вода и трябва да изкривите леко телта така,че да намалите площа на лопатката от дясно.Същото важи и при ляво обръщане.Ако успеете да го вкарате под водата той не винаги има някаква игра.Тогава идва вибрирането с пръчката.Трябва да правиш резки,къси подръпвания така,че върха на пръчката да не се отклонява повече от 10 см.В същото време навиваш бавно.Ще ми доставиш голяма радост ако хванеш риба и никаква Шотландска.Успех. :D
къца - кълве написа:
KaloyanVelikov написа:Използвам това мнение, за да предупредя колегата "къца-кълве"

Колега, ако в темата се появи още едно, първо и единствено мнение, от регистрация направена преди часове и с единствена цел реклама на воблерите "къца-кълве" то това ще е последния път, в който те се споменават в този форум. Трия вече няколко подобни опита за дебелашка реклама. При следващ случай ще последва банн.

chirusa
Не допускаш ли,че тук може да се намеси злонамерен човек и да направи така,че да ме изхвърлите.Аз спирам с изявленията.
къца - кълве написа:

chirusa
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

INCUBUS написа:Чируз,реагираш абсолютно първосигнално в случая,и на този етап,като уважаващ преценката ти, човек,те моля да проследиш развитието на темата-по-скоро провокация,не от негова страна,отколкото опит за реклама.Нищо лично,освен това,че имам от неговите воблери и с пълна отговорност заявявам ,че колегата е проявил много усилия,талант и постоянство да ги изработва,за пласирането изобщо не му е агресивна рекламата,има тук във форума двама -дето се пишат Рапала,що не ги подгоните тях :)

БЛАГОДАРЯ !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Достойно за MythBusters ! Наистина много яка тема /без да отбирам много от спининг/ :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

И аз не отбирам кой знае колко, но нещо ми подсказва, че на вибрирането со колеца му се вика туичинг :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Интересна тема, та да взема и аз отношение, без да съм ловил с воблерите Къца Кълве. Първото, което прави впечатление е, че са много широко рекламирани в и-нет. Когато човек напише наименованието, излизат в сто сайта... Второ, всички реклами са видео, т.е. никъде не видях спецификации на отделните видове - дължина, тегло, плуващи, потъващи, дълбочина на газене и пр... (може и да съм кьорав де). Дори и в тази тема колегата копира линкове към ютуб, където гледам едни супер кълчещи се воблери, а презентацията с тази сомска пръчка е нещо наистина уникално в спининговия риболов на кефал... Относно т.н. туич, смятам че не е нужен с та дебела гега, защото те си имат игра и без нея - видно от клипчетата.

Лично, засега при тази презентация бих се въздържал от покупка на тези примамки (видно от клепчетата, това са леки и плиткогазещи воблери) и бих посъветвал колегата да сподели повече за метод на производство и стандартизация, както и спецификацията на отделните видове с конкретните им параметри.

п.п. С три ръце подкрепям БЪЛГАРСКОТО, което обаче като качество се доближава "до другото" :D
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:Интересна тема, та да взема и аз отношение, без да съм ловил с воблерите Къца Кълве. Първото, което прави впечатление е, че са много широко рекламирани в и-нет. Когато човек напише наименованието, излизат в сто сайта... Второ, всички реклами са видео, т.е. никъде не видях спецификации на отделните видове - дължина, тегло, плуващи, потъващи, дълбочина на газене и пр... (може и да съм кьорав де). Дори и в тази тема колегата копира линкове към ютуб, където гледам едни супер кълчещи се воблери, а презентацията с тази сомска пръчка е нещо наистина уникално в спининговия риболов на кефал... Относно т.н. туич, смятам че не е нужен с та дебела гега, защото те си имат игра и без нея - видно от клипчетата.

Лично, засега при тази презентация бих се въздържал от покупка на тези примамки (видно от клепчетата, това са леки и плиткогазещи воблери) и бих посъветвал колегата да сподели повече за метод на производство и стандартизация, както и спецификацията на отделните видове с конкретните им параметри.

п.п. С три ръце подкрепям БЪЛГАРСКОТО, което обаче като качество се доближава "до другото" :D
Не обичам чужди думи.Може да ми се смеете,но всички разбрахте,че става въпрос за"туич".Много ясно,че тези воблери нямат нужда от "туич"ставаше въпрос за Китайските ментаци с имена на световно известни марки.Трябва да призная на Китайците,че са майстори на камуфлажа.Стъклени оченца,лъскави с красив външен вид,но на игра ги няма и им трябва туич.На място ли слагам думата? :D Според мен воблера трябва да е уловист,евтин и здрав.Всички знаем,че рано или късно свършва на върбата.Рибата не знае колко пари сте дали за него.Ако почна да ви давам параметри ще ме изхвърлят.Вече получих червен картон който ми беше опростен,но при втори ще е края.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Sleepwalker_ написа:
ivo Vratsa написа:Ицо е изразил и моето мнение и ми е икономисал писане. Съгласен на 100% :)
Нищо против Къца-кълве, но всичко трябва да има мярка и финес 8)
Че какво не ти харесват няколко навързани на въже рибки, хванати с ЖАБАТА и чичка по слип, нашляпал до кръста в тинята и водораслите? Естетически издържано доказателство за качествата на Къца - Кълве!!! :lol: :lol: :lol:
Няма да си хвърля слипа. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Gutierez написа:Воблерите може и да ловят, нямам представа, но човека който ги рекламира на клипчетата изглежда меко казано покъртително :lol: :lol:

Висок, строен човечец по шорти и болонезе, което логично държи здраво с двете ръце, все едно ще замята за Мерлин и после при всеки... как да кажем... "туич" тоягата се тресе и се гъне все едно ток го пере...

Рекламата е сама по себе си уникат! Изглежда страховито! :lol: :lol: :lol:

Благодаря за темата! Посмях се искрено :wink:
Не може всички да бъдем красиви.Времето си знае работата. :wink:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Gutierez написа:Колега, това не беше подигравка. Просто наистина е смешно /поне за мен/. Човека, ако ме питаш въобще не се е потрудил, та дори и малко. Ако го беше сторил, нямаше да размахва тоя гръмоотвод, а щеше да си вземе един що годе добър спининг за скромните 40 лв и нещата щяха да изглеждат по коренно различен начин. Не можеш да рекламираш воблери, размахвайки 6 метрова тояга... Все едно да произвеждаш ония щекарските плувки /близалки ли им казваха/ и да ги поднасяш с някой 1.58 УЛ и да почнеш да им задържаш.... примерно.

Не се иска кой знае какво, за да стане що годе един гледаем клип....

За воблерите ръчна изработка, имам голям афинитет и закупувам редовно или поне когато мога. От доста сръбски майстори съм купувал, както и от воблерите на Христо Златев в БГ. В Унгария има няколко добри майстори на воблери, с които ме снабдява местно момче. Харесвам добре направените играчки.

И последно аз не бих хвърлил 1000 лева от масата за каквото и да било, ей така. Просто се опитвам да пазарувам умно и това което ми се струва добро, което не е задължително да е на ненормална цена, но не може и да хептен без пари :wink:
Не може да сме добри във всичко.Един може едно друг друго и не е необходимо да се подиграваме на тези които не могат всичко защото всички ще станем за смях.
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

къца - кълве написа:...Ако почна да ви давам параметри ще ме изхвърлят.Вече получих червен картон който ми беше опростен,но при втори ще е края.
Аз пак да се повторя ( за последен път го казвам, защото до момента явно не се взема под внимание), че той края е почнал с началото и ако беше пусната официална рекламна тема (предполагам, че не е чак толкова непосилно скъпо) щеше да може да се види и напише всичко.

Поздрави !
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Aз не съм наред да си губя времето да чета няколко страници с - да го кажа меко глупости.Явно не съм сам-няма интрига по реките и се чудим какво да правим.Ако колегата къца...(доколкото чета кълването е под въпрос ) се е опитал да получи безплатна реклама то той е успял .Лошата реклама е по -добра от никаква ........ето ние коментираме нещо което нито ме интересува ,нито искам да знам.
Последно промяна от Monev67 на Вто Сеп 11, 2012 7:36 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”