Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Къде беше колега ??Атанас Катцарски написа:Днес на Пясъка,малко червеноперка + някой друг костур.Като цяло слаб риболов.

-
- ще става разбирач
На дупката. 

-
- разбира нещата
A застана ли от страната на асвалтовия път както ти казах ??Атанас Катцарски написа:На дупката.

Може ли да се слезе от Пловдив до язовира до бившите военни?
Сомът обича смелите!
-
- разбира нещата
Точно за там са последните 2-3 коментараoldman написа:Може ли да се слезе от Пловдив до язовира до бившите военни?

-
- ще става разбирач
...Пътя е в ремонт,...alankulu1987 написа:oldman написа:Може ли да се слезе от Пловдив до язовира до бившите военни?
Ей не думай бе, това истина ли е ? ... кой път е в ремонт , да не би онова нещо с бабуните към Беловица да го ремонтират.

ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
-
- разбира нещата
Е те вече от месец и половина и нагоре го започнаха. И ремонта тече в пълни сили,пътя са го изкопали 2 метра надолу и са го разширили поне с още едно платно. Абе правят си направо чисто нов пътkonty написа:...Пътя е в ремонт,...alankulu1987 написа:oldman написа:Може ли да се слезе от Пловдив до язовира до бившите военни?
Ей не думай бе, това истина ли е ? ... кой път е в ремонт , да не би онова нещо с бабуните към Беловица да го ремонтират.

-
- ще става разбирач
Ами не точно към язовира бях.Обаче тя дупката е без приток към язовира.Водата е паднала много.Кулата е на сухо.alankulu1987 написа:A застана ли от страната на асвалтовия път както ти казах ??Атанас Катцарски написа:На дупката.![]()
Щото от страната на язовира риболова е по-слаб
Рай за бракониерите.
Да не говорим за микрото и оня патрон дет събира по 10 лв за риба от Пясъка.Мизерник.Повече там няма да стъпя.По-добре на Марица,от колкото на такъв гиол.
Танасе ,Танасе и за теб угодия нема!!!Атанас Катцарски написа: Да не говорим за микрото и оня патрон дет събира по 10 лв за риба от Пясъка.Мизерник.Повече там няма да стъпя.

-
- ще става разбирач
Що бе колега?skitnika написа:Танасе ,Танасе и за теб угодия нема!!!Атанас Катцарски написа: Да не говорим за микрото и оня патрон дет събира по 10 лв за риба от Пясъка.Мизерник.Повече там няма да стъпя.![]()
Колеги мисля да посетя Пясъчник в сряда, но не съм ходил от много години там, по стената на язовира може ли да се мине за да се отиде към Паничери, или Староселския ръкав, или е забранено вече да се минава по нея ? Благодаря предварително за отговора.
-
- разбира нещата
Минава се,но трябва да се качиш от микрото,понеже бариерата е затворенаzlatko80 написа:Колеги мисля да посетя Пясъчник в сряда, но не съм ходил от много години там, по стената на язовира може ли да се мине за да се отиде към Паничери, или Староселския ръкав, или е забранено вече да се минава по нея ? Благодаря предварително за отговора.

Имай в предвид че водата е много паднала и там е сухоzlatko80 написа:Колеги мисля да посетя Пясъчник в сряда, но не съм ходил от много години там, по стената на язовира може ли да се мине за да се отиде към Паничери, или Староселския ръкав, или е забранено вече да се минава по нея ? Благодаря предварително за отговора.

-
- разбира нещата
Някой да е чул нещо за тия дни ??? Как е положението ?
- kodek
- ще става разбирач
Слабо, вчера се върнаха съседите от 3 дни само дребосък, казаха: Риба играе яко, но не взема.