Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

стръв-топчета стиропор
Модератор: sapuna
стръв-топчета стиропор
Здравейте колеги! В кои случаи и за каква риба се използва стръв-стиропорени топчета. Може ли да се използва тази специфична стръв при всички видове монтажи/плувка,дъно/. При дънния монтаж къдесе слага оловото-преди куките или след тях и от какво зависи избора на единия или другия вариант.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
значи на перо едва ли някои ги ползва за стръв толкова често
)
на дъно монтажите които спомена са на чепаре и подвижно олово
може да го използваш и при двата монтажа !
значи серупора не е стръв ! а дразнител така да се каже
)
и е смърт примерно за любопитните шарани които лапат опитват и излюват почти всичко което се движи малко от малко
когато се завърти риба около стерупора той се разклаща ! и е дразнител за рибите
освен това ако е тинесто или обрасло с водарали дъното стеупора направен както трябва се издига над тях
)
наслука !

значи серупора не е стръв ! а дразнител така да се каже

и е смърт примерно за любопитните шарани които лапат опитват и излюват почти всичко което се движи малко от малко

когато се завърти риба около стерупора той се разклаща ! и е дразнител за рибите

освен това ако е тинесто или обрасло с водарали дъното стеупора направен както трябва се издига над тях

наслука !
Последно промяна от alcora на Чет Сеп 27, 2007 2:29 am, променено общо 1 път.
Благодаря за информацията Alkora, не разбрах обаче стиропореното топче на куката се закача като стръв или се нанизва на повода непосредствено зад куката.alcora написа:значи на перо едва ли някои ги ползва за стръв)
значи серупора не е стръв ! а дразнител така да се каже)
освен това ако е тинесто или обрасло с водарали дъното стеупора направен както трябва се издига над тях)
наслука !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- ще става разбирач
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Re: стръв-топчета стиропор
Аз имам такива топчета само ,че сам на плувка и искам да питам дали ако сложа няколко топчета ще ми клъвне некой шаран

Викат ми Николаев 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: стръв-топчета стиропор
Колега ще ти отговоря малко късно може да ти клъвне зависи дали има шаран във водоема който ловиш.zaribanask8 написа:Аз имам такива топчета само ,че сам на плувка и искам да питам дали ако сложа няколко топчета ще ми клъвне некой шаран![]()
![]()
Риболова е хоби.Наслука