Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОМОЩ! Шеметна ПИТАНКА????
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ПОМОЩ! Шеметна ПИТАНКА????
Има ли Колега/и от София/Искърското дефиле , със подходяща лодка/и, за прекарване на 6 човека по река Искър от Церово до Бов! ????? До вилата ми която е на брега! Трябва да дойдат гости там ,а лимузината няма как да дойде до вилата и ми хрумна тази изненада, от Церово до вилата са 500 метра ,сега е маловоден ,та си е проблем за гумена лодка без твърдо или подсилено дъно, но пък е кротнат кат патката ми след 50 години....... и .....дай да питам? Пари нямам! ,за това не съм се свързал със клуб по рафтинг, мога да поема разхода за горивото и ... "почерпка"....а .....и ще ви гледа цяла България ,в национален ефир как доставяте гости на БОВСКИЯТ КОРМОРАН!
А СА ДЕ????
А СА ДЕ????

Re: ПОМОЩ! Шеметна ПИТАНКА????
В черешката на тортата ли се записа?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
простащината приключи.....с каяци ги докарах......обаче не си мислете че там се готви.....всичко е по сценарий и по него съм заядлив пияница, не ти позволяват да довършиш готвенето....казват ти какво да питаш........манипулират оценките.........абе поне се возих цяла седмица в лимузина.......но фалирах и смъкнах 3 кила....гледайте в четвъртък сутрешния блок по нова тв при ония рошавия ненормалник, а иначе октомври последната седмица съм аз .....кой знае как ще ме монтират .....майната им!

- ninastefanina
- сериозен играч
Ивчо ставаш известен ми се струва.. 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- pacho109
- сериозен играч
Що не им хвъли на място по една майна и да се връщат както си искат- "извън сценария"БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:простащината приключи.....с каяци ги докарах......обаче не си мислете че там се готви.....всичко е по сценарий и по него съм заядлив пияница, не ти позволяват да довършиш готвенето....казват ти какво да питаш........манипулират оценките.........абе поне се возих цяла седмица в лимузина.......но фалирах и смъкнах 3 кила....гледайте в четвъртък сутрешния блок по нова тв при ония рошавия ненормалник, а иначе октомври последната седмица съм аз .....кой знае как ще ме монтират .....майната им!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не говори така, заядлив пияницо

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.