Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Перник
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Среща Перник
Иве знаеш, че там не ловя изобщо, но за скарата и да се видим идвам - съобщавайте датата и да тръгваме.
Никейо нешо се е покрил, май ще покрива тестовете за съдя у "А" група.

Никейо нешо се е покрил, май ще покрива тестовете за съдя у "А" група.
- ivos
- научил се да хвърля
за тази събота има ли желаещи
)

- ivos
- научил се да хвърля
като няма желаещи си ходих сам ето резултатът
и 43 номер
почти още толкова изпуснати какраконджоли всичко на пружина. На плувка ми беше дълбоко а рибите бяха на вътре в дълбокото, сигурно заради жегата
Другият път ще търся лин и костур и студена бира, ама този път няма да си забравя хладилната чанта 

и 43 номер

почти още толкова изпуснати какраконджоли всичко на пружина. На плувка ми беше дълбоко а рибите бяха на вътре в дълбокото, сигурно заради жегата

bravo super ne kazva drug andres bravo
- Николай Неделков
- учете се от него
Ради, верно покривах тестове за съдия, ама не за "А" група , а за "В"
Иначе си ги ловиме и ние чат-пат на Радибош...

Среща не се захващам да организирам, защото юли-август е изключено да се съберем. Всички са на почивка на море, планина, язовири в централна и южна България и те така. Иначе не съм се отказал от идеите за срещите... през септември ще се съберем

Иначе си ги ловиме и ние чат-пат на Радибош...

Среща не се захващам да организирам, защото юли-август е изключено да се съберем. Всички са на почивка на море, планина, язовири в централна и южна България и те така. Иначе не съм се отказал от идеите за срещите... през септември ще се съберем

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Айда да видиме! 

- ivos
- научил се да хвърля
Септември дойде, време е за среща, предложения? А иначе има интересни рибета на Лобош 

- Николай Неделков
- учете се от него
Иво, четеш ми мислите, точно мислех да пиша днес
Мислим нещо, мислим ама не знам как да го измислим
Тая седмица или другата, петък вечерта и събота през деня на първи тунел на Земен
Освен мен има ли навити
Петъка да си пийенеме, в събота сутринта да половиме мренки, пък може и бонус някоя пъстърва или скобар
Ако има 2-3-4 човека да се навият, петък след обяд отивам да разпъна цирка и Ви чакам
За следваща седмица петък/събота 21-22 септември мисля че е по-добре. И ще има време да се съберем и времето май ще е по-добро, че за сега го дават дъждове
Та навити за 21-22 за среща на Струма

Мислим нещо, мислим ама не знам как да го измислим

Тая седмица или другата, петък вечерта и събота през деня на първи тунел на Земен

Освен мен има ли навити

Петъка да си пийенеме, в събота сутринта да половиме мренки, пък може и бонус някоя пъстърва или скобар

Ако има 2-3-4 човека да се навият, петък след обяд отивам да разпъна цирка и Ви чакам

За следваща седмица петък/събота 21-22 септември мисля че е по-добре. И ще има време да се съберем и времето май ще е по-добро, че за сега го дават дъждове

Та навити за 21-22 за среща на Струма

- ivos
- научил се да хвърля
аз тогава не мога, защото имам отдавна планирана екскурзия, но за всички други дати съм ОК, но да кажат и другите. Много сме несериозни, айде
Ради къде си бе брат?

-
- ще става разбирач
Тука съм бре братле
, и наблюдавам с интерес.
Но при положение, че реката е изтъняла доста, по добре на някой язовир, и се обаждайте и давайте предложения на време, че да можем да се включим повечко, като зимата.

Но при положение, че реката е изтъняла доста, по добре на някой язовир, и се обаждайте и давайте предложения на време, че да можем да се включим повечко, като зимата.
- Николай Неделков
- учете се от него
Тогава ще го мисля да обявя място 2 седмици преди срещата... демек отиваме към края на месеца или началото на октомври
Ако имате предложения казвайте тук или ми пишете на ЛС и аз до 1 седмица ще напиша тук ТОЧНИ дата и място за срещата.
На мен ми се върти нещо като Бушляк из главата, че ни е най-близко, а и трябва да се има в предвид това, че събота и неделя на всякъде е мазало, а там винаги има място или Дяково, ама ни се връзва малко далечко, но за мен е по-добрия вариант

Ако имате предложения казвайте тук или ми пишете на ЛС и аз до 1 седмица ще напиша тук ТОЧНИ дата и място за срещата.
На мен ми се върти нещо като Бушляк из главата, че ни е най-близко, а и трябва да се има в предвид това, че събота и неделя на всякъде е мазало, а там винаги има място или Дяково, ама ни се връзва малко далечко, но за мен е по-добрия вариант

- ivos
- научил се да хвърля
на Диканя чух добри отзиви за рибки, но на спининг
а на Лобош също може да се паркираме

- ivos
- научил се да хвърля
аз па си купих щека и платформа та ся с тях се мъча, голема е мъката от лечката спинингакра към щека 11м. мани мани. Тая събота и неделя ще я мъча на Струма на жената на селото ще падне смях ми се струва 

-
- ще става разбирач
"Бушляк" е добра дистинация, излизат рибоци и има къде да се разпищолим

- indalo
- фен клуб-скобар
Ако ще е гйол, май Бушляк е добър вариант или Диканя, но май там е по слаб риболова. Но аз мога само вариант- събота- неделя. Иначе съм на бач и нема как. И аз следя с интерес. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;