Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бива, бива:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Не само бива, ами направо си е гастрономически разкош наличието на две хл. чанти с чернокоп, а той е най-вкусното нещо което плува в нашето море. И понеже е класна риба както и да се приготви - вкуса и е неповторим.
Краси, не само бива, ами направо си е за завиждане колегата Люсиен с това имане...ама нека му е сладко!
Краси, не само бива, ами направо си е за завиждане колегата Люсиен с това имане...ама нека му е сладко!
Никоя риба не е по - важна от живота !
- stonetales
- разбира нещата

Не мой го мисля Люсската - както му е тръгнало с тия риби - докъде ли ще доплува?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

От сега виждам,че може през зимата да "доплува"до токсикологията на "Пирогов" -след като "втасат" хубуу всичките окиси и микроелементи в месцата на чернокопа.През зимата организъма на съвременния оцелял българин си иска за рънъ и мезьо "зимни марули"-в краен случай-осмянка и кардьо 
Мараба групата,тука е сега раздавах на приятел от рибата да си пръжне от сърце.Той пък беше напалил една скара и почерпи-кюфтета сочни и наденици с домашна лютеница.Доволен съм от деня,защото ми върза 
Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

За избягване на окисите има един номер, който може би знаете, но все пак ще ви го кажа:)
Изваждате замръзналия плик с риба, топвате в студена вода за малко - само да отделита плика от рибата, пълните с вода и затваряте отново плика, като оставяте, като изстисквате и оставяте вода на 2-3 милиметра около рибата. Получава се ледена обвивка, която възпрепятства пожълтяването на рибока, от дългото стоене във фризера.
С паламуда и това не помага - след известни месеци в него настъпват необратими промени. Тъй като е на върха на хранителната верига, той е поел Всички възможни токсини, събрали се нагоре по веригата. Не случайно /точно по тази причина/ се казва, че паламуда отключва седем болести.
За 5 -6 години тук, съм ялсамо 2 пъти паламуд - Адски ми е тежък.
Изваждате замръзналия плик с риба, топвате в студена вода за малко - само да отделита плика от рибата, пълните с вода и затваряте отново плика, като оставяте, като изстисквате и оставяте вода на 2-3 милиметра около рибата. Получава се ледена обвивка, която възпрепятства пожълтяването на рибока, от дългото стоене във фризера.
С паламуда и това не помага - след известни месеци в него настъпват необратими промени. Тъй като е на върха на хранителната верига, той е поел Всички възможни токсини, събрали се нагоре по веригата. Не случайно /точно по тази причина/ се казва, че паламуда отключва седем болести.
За 5 -6 години тук, съм ялсамо 2 пъти паламуд - Адски ми е тежък.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Здрасти камък.Тука май не се разбра че рибата ми ще я изям с приятели до зимата.Паламуда като е циганка е токсичен за бреммени жени и малки деца.Като порасне,се изчиства прави се на скара,консерва с домати и крастевички или се вее на простора-пак е вкусен.Приятен ден на всички.
Риболовци.
-
tct
Като порасне паламуда от циганка дърт циганин ли ставаlusienn написа:Здрасти камък.Тука май не се разбра че рибата ми ще я изям с приятели до зимата.Паламуда като е циганка е токсичен за бреммени жени и малки деца.Като порасне,се изчиства прави се на скара,консерва с домати и крастевички или се вее на простора-пак е вкусен.Приятен ден на всички.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

6420 мнения, което прави...ъъъ....1070 на година....или средно по 3 на ден.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата

Умно наш`то мамун бееееееееееее:)
И във форум пише беееееееееее:)
Честито Кире:)
30-ина чернокопчета от брега на бомбарда.....
И във форум пише беееееееееее:)
Честито Кире:)
30-ина чернокопчета от брега на бомбарда.....
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Кире я ми сметни мойте че нямам калкулатор под ръка.Значи съм писал 3 пъти по малко от теб,но по показани снимки напоследък,нямам конкуренция а
А тоя модела тигъра на седемте морета,трябва да се повози малко на лодка в морето,та да пропише по адекватно че не му се разбира какво иска да казва.Ето е тая където пише на нея Сандокан,разхожда туристи.
Е тука е моя отбор,само 2 ма сме в лодката,и няма място за повече пирати
.Е още малко от плажа,има условия за спорт да не затлъстява народа от преяждане.Като гледам тия хора къде са по цял ден на плажа,нямаше един затлъстел-изглеждаха перфектно,и външно и вътрешно като ги заговори човек.Тука не знаеш с кой на колко ракий си пишеш та така.
Е тука да ви кажа,човек се чуства много добре
Може да тичаш по брега,и после да се гмурнеш в топлото море за освежаване.Излизаш като прероден.
Е тука е моя отбор,само 2 ма сме в лодката,и няма място за повече пирати
.Е още малко от плажа,има условия за спорт да не затлъстява народа от преяждане.Като гледам тия хора къде са по цял ден на плажа,нямаше един затлъстел-изглеждаха перфектно,и външно и вътрешно като ги заговори човек.Тука не знаеш с кой на колко ракий си пишеш та така.
Е тука да ви кажа,човек се чуства много добре
Може да тичаш по брега,и после да се гмурнеш в топлото море за освежаване.Излизаш като прероден.Риболовци.
-
tct
Тоз Тигъра на бая лодки се е возил и то най различни
Гледам почнал си да се учиш и ти с по елементарни - похвално - за да караш немски автомобил трябва да почнеш от Трабант и после там другите......Мерцедес и пр.Мисля повече да не пиша и отговарям на подобни коментари - не от липса но възпитание - стилът и съдържанието на писанията ти ме убеждават ,че няма смисъл....
- stonetales
- разбира нещата

Аааайде отново Война на Световете:)
Деца, деца - кога ще порастнете???
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Кузмич
- dreamer
Мъжете никога не порастват, само играчките им стават по-скъпи.stonetales написа:Аааайде отново Война на Световете:)
Камик докато бях там, малко след "корабите" с Румци направихме доволно чернокоп с чепаретата.
И след това имаше преход естественно.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- stonetales
- разбира нещата

Вчера и аз се представих добре, ала днес нищо. Но на Резово е кипяло от чернокоп - и в морето и в реката.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........