Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Ринг на Водач Проблем
Модератор: sapuna
Ринг на Водач Проблем
Здравейте колеги,
Обръщам се с питане за нещо което се появи на една от спининговите ми пръчки след полседния риболов.
На 3 или 4-ти водач (Сикови са) от върха започна да се върти или (точно клати) самия ринг около водача и да издава "тракащи" звуци при замятане. Звука е едва доловим, но все пак не може да не те накара да се замислиш. Останалите водачи и рибговете им са "бетон" и няма луфтове и.т.н.
Има ли проблем да ловя така, или да водя "гаранционната" въдичка на чичо доктор?
Срещан проблем ли е това и проблем ли е изобщо?
Самия ринг не се върти около водача или нещо по скоро има луфт или нещо си, не съм спец!
Аз не смея сам да барам нищо, а и пръчката си е гаранционна
Обръщам се с питане за нещо което се появи на една от спининговите ми пръчки след полседния риболов.
На 3 или 4-ти водач (Сикови са) от върха започна да се върти или (точно клати) самия ринг около водача и да издава "тракащи" звуци при замятане. Звука е едва доловим, но все пак не може да не те накара да се замислиш. Останалите водачи и рибговете им са "бетон" и няма луфтове и.т.н.
Има ли проблем да ловя така, или да водя "гаранционната" въдичка на чичо доктор?
Срещан проблем ли е това и проблем ли е изобщо?
Самия ринг не се върти около водача или нещо по скоро има луфт или нещо си, не съм спец!
Аз не смея сам да барам нищо, а и пръчката си е гаранционна
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Ринг на Водач Проблем
Ами щом е в гаранция най добре бягай в магазина да видим какво ще ти кажат ,ако некажат че примерно ти си я ударил невярвам да има проблем.

-
- научил се да хвърля
сигурен ли си че е от ринга???защото най-често тракането се появява между смолата и крачето на водача.
Здравейте,
Може и да е от заливката, пак казвам че не разбирам много!
Ако е от основата на водачите това "свирене" - "такане" има ли някакяв проблем да си риболовствам спокойно или?
Може и да е от заливката, пак казвам че не разбирам много!
Ако е от основата на водачите това "свирене" - "такане" има ли някакяв проблем да си риболовствам спокойно или?
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колегата stefan4etoo ти го каза най-точно, щом имаш гаранция пали джапанките и газ към магазина с въдицата да си отстраняват проблема!!!
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY