Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Е хубаво ще ше да е да се запознаем и пием по бира.
Общо взето има ли голям катун на патичарника с 2-3 тенти наредени заедно сме ние на 90 %
Още малко снимки и един лагер отсреща може и вие да сте били, а до нас имаше едни перничани много мрънкащи и не комуникативни , бяха преди нас 2 ма човека с 10 въдици после доидоха още 3 ма но в залива имаше място и за наще въдици. А на полянката за шатрите и 3-4 палатки другите бяха в горичката .

Общо взето има ли голям катун на патичарника с 2-3 тенти наредени заедно сме ние на 90 %

Още малко снимки и един лагер отсреща може и вие да сте били, а до нас имаше едни перничани много мрънкащи и не комуникативни , бяха преди нас 2 ма човека с 10 въдици после доидоха още 3 ма но в залива имаше място и за наще въдици. А на полянката за шатрите и 3-4 палатки другите бяха в горичката .
- Прикачени файлове
-
- 251771_3714140058340_1501207712_n.jpg (61.48 KiB) Преглеждано 1323 пъти
-
- 251502_4150399492381_942957083_n.jpg (208.24 KiB) Преглеждано 1323 пъти
-
- 527119_3714136578253_121423214_n.jpg (36.63 KiB) Преглеждано 1323 пъти

- Прикачени файлове
-
- 538848_4150424813014_1728872724_n.jpg (134.33 KiB) Преглеждано 1322 пъти
-
- 400803_3714137858285_1669409375_n.jpg (62.03 KiB) Преглеждано 1322 пъти
-
- 253496_4150400412404_332199059_n.jpg (47.21 KiB) Преглеждано 1322 пъти

- Прикачени файлове
-
- DSC05004.JPG (180.96 KiB) Преглеждано 1321 пъти
-
- 564448_4150380531907_1762987714_n.jpg (88.94 KiB) Преглеждано 1321 пъти
-
- 557350_4150401492431_1503280969_n.jpg (82.25 KiB) Преглеждано 1321 пъти
Дими не е тоз лагера на ,Митко 200м по нагоре под едно хубаво дърво.
А и той ще приключва в петък,прибира се остава само дядо му. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да,не е това нашия лагер,този беше при тръбата.Там бяхме миналата година,сега сме 200-300м. по на горе ,към устието ,при паметника.Лагера отзад и от пред под дървото.

И някоя снимка от язовира в началото на юли-Патичарника

А това място кое е,много известно ,но с макс вода

Утре отивам ,малко по-рано,но го дават лошо време,дъжд в събота ,и няма да рискуваме,тръгвам в петък.Но,това не означава ,че няма да се върна ,само да дадат сигнал аверите ,палим джипа и сме там,само за риба

И някоя снимка от язовира в началото на юли-Патичарника

А това място кое е,много известно ,но с макс вода

Утре отивам ,малко по-рано,но го дават лошо време,дъжд в събота ,и няма да рискуваме,тръгвам в петък.Но,това не означава ,че няма да се върна ,само да дадат сигнал аверите ,палим джипа и сме там,само за риба

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Днес на Сопот само маломерна риба основно платика.
Дано почне да дава вече ,времето работи за нас.Ще го мъча или другата седмица,или около 24 09. 

Риба къща няма.
Здравейте колеги!Искам да питам след приемането на новият закон как е положението със нощният риболов?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Здравейте на всички
Прибрах се от 3 дневния ми излет.Искам да изкажа най - голямото си разочорование за всичките ми престои на този прекрасен водоем.До сега не ми се е случвало колеги да ме кълнат и псуват по такъв грозен начин.Не ми се е случвало да си прибирам въдиците и да се налага с лодката преплувам на другия бряг,за да практикувам това което обичам.Застанах между два лагера след лагера на Митко.Като изрично и двата лагера бяха попитани можем ли да застанем там и разрешиха.Тръгнах да вкарам въдиците сложих си шамандурите и захраних и започнах да вкарвам въдиците,като съответно от съседния лагер се чу..."Еи селяк ти кьорав ли си бе не виждаш ли че вкарваш на нашите шамандури" След ,което се наложи да изляза с лодката и да идем с баща ми двамата да му покажем ,че редим на въдиците си на ,току що пуснатите си шамандури.Отново пробвахме да вкараме,този път от другия лагер се чу зверско свирене,"в ляво бе ,в ляво вкарвай бе".Както и да е изтраехме всичко това.На следващия ден привечер баща ми влезе с лодката на шамандурата ни да хване някоя риба за вечеря.След 20 мин пак от съседния лагер влезе един бих го нарекал пълен "изруд".Развика се като пощурял "абе вие улигофрени ли сте кви сте бе,м***ка ви проста.Заради вас рибата избяга от тука.Кво сте ми забръмчали с тая лодка напред назад и ловите тука на дънце,мънце и сега ми цопате и с тая плувка.И ония малкия недъгавия к'во ми цапа само по брега..."След като излезе на брега го слушах,как кълнеше "да умрат дано".След ,което ми стана толкова неприятно започнах да вадя въдиците си с леки сълзи на очи.Идваше ми да хвана брадвето и да му кажа кои кога ще умира...но все пак имам разум в главата.Колеги мисля че ходим на язовира за да практикуваме каквото обичаме а не да избиваме някакви комплекси.Никой няма да Ви хване вашата риба.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Бе и на мен ми прави впечатление , че на язовира в последно време се навъдиха много рибари от типа да си избием билета .
С перничаните до нас ако не бяхме повече от тях със сигурност щеше да е като при вас. Мрънкаха и викаха докато бяхме колкото тях след това престанаха.
Имало е доста случай колеги да оставят колите си или да опъват палатки в нашия лагер , никой не сме изгонили но винаги сме ги предопреждавали , че ще е шумно.
Миналия път имаше подобен случай на ваия само дето една позната на Манастира беше разпънала на 200-300 м преди патичарника , та някакви се донесли до нея без да питат настанили се започчнали да хвърят през нейните въдици и да я псуват .В крайна сметка я изгониха .
Другото което е до преди една година почти нямаше хора на патичарника основнонместни за през деня , а сега е винаги заето. много хора само черпят инфо от форума и до там.
С перничаните до нас ако не бяхме повече от тях със сигурност щеше да е като при вас. Мрънкаха и викаха докато бяхме колкото тях след това престанаха.
Имало е доста случай колеги да оставят колите си или да опъват палатки в нашия лагер , никой не сме изгонили но винаги сме ги предопреждавали , че ще е шумно.
Миналия път имаше подобен случай на ваия само дето една позната на Манастира беше разпънала на 200-300 м преди патичарника , та някакви се донесли до нея без да питат настанили се започчнали да хвърят през нейните въдици и да я псуват .В крайна сметка я изгониха .
Другото което е до преди една година почти нямаше хора на патичарника основнонместни за през деня , а сега е винаги заето. много хора само черпят инфо от форума и до там.
Така е,Дими.Има хора дето демонстрират по високо обществено положение и най-вече с голямото си нахалство принуждават слабия да отстъпи.Как една жена да устои на 3ма мъже?Грешката и беше че не си премести въдиците както нас на освободеното място.Ето и Колите на "големите мъжаги".

Абе с 2думи казано "свят широк-серсеми чок(много).Това ми остана от колега турчин когато нямаше думи да изрази простотията на някой
Абе с 2думи казано "свят широк-серсеми чок(много).Това ми остана от колега турчин когато нямаше думи да изрази простотията на някой
Няма страшно момчета заради такива т.....ри пътя за кладенеца и трабата на зима го затварям ,ще ми идвате на гости ще пием по една и ще ловим на воля на свободен и тих бряг.Менка тези са сигорно от Ловеч,не им забелязвай те си мислят че всичко е тяхно,пий една рикия,те твойта риба няма да я хванат. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Днес събрах лагера под дървото и се прибрах,тъкмо разтоварих багажа и заваля
Но,моите хора останаха,на моето място застана бай Стоян от Ловеч с жена му.Стесниха се малко с тъста,но ще се разберат.Риболова като цяло слаб ,3 амура по 3-4кг. и някоя каракуда излязоха в ляво от нас.На плувка от лодка върви платика и червеноперка.
Менка ,за това не те видях,но не ме учудва има ги всякакви.След зелената шатра ли беше или по на на горе?Защото ,не дойдохте до нас,от дясно?
Намерих на язовира много добри приятели това лято.На първо място Данчо/яз.Сопот/,страхотни хора ,специални благодарности от нас ,за оказаното ни съдействие през тези 75 дни на язовира.Също така се запознах и със бай Стоян,Стефан от Ловеч,стари рибари ,също много добри хора.
Е имаше и такива местни "колеги" ,дето спираха,питаха до кога ще стоим и като им отговориш,разбираш ,че не му е кеф защото съм при дървото.Обаче такива са ми точно през ... оная работа ,въобще не ги отразихме.
Дано рибата потръгне ,до края на месеца ще има от моите хора там,пък знае ли човек,ако тръгне дали няма да отскоча пак

Но,моите хора останаха,на моето място застана бай Стоян от Ловеч с жена му.Стесниха се малко с тъста,но ще се разберат.Риболова като цяло слаб ,3 амура по 3-4кг. и някоя каракуда излязоха в ляво от нас.На плувка от лодка върви платика и червеноперка.
Менка ,за това не те видях,но не ме учудва има ги всякакви.След зелената шатра ли беше или по на на горе?Защото ,не дойдохте до нас,от дясно?
Намерих на язовира много добри приятели това лято.На първо място Данчо/яз.Сопот/,страхотни хора ,специални благодарности от нас ,за оказаното ни съдействие през тези 75 дни на язовира.Също така се запознах и със бай Стоян,Стефан от Ловеч,стари рибари ,също много добри хора.
Е имаше и такива местни "колеги" ,дето спираха,питаха до кога ще стоим и като им отговориш,разбираш ,че не му е кеф защото съм при дървото.Обаче такива са ми точно през ... оная работа ,въобще не ги отразихме.
Дано рибата потръгне ,до края на месеца ще има от моите хора там,пък знае ли човек,ако тръгне дали няма да отскоча пак

Всичко може,но не всеки го можe.

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
манастире ти си долен льжец!
аз бях един от тези застанал до твойта позната.
разпьнахме само една палатка на 30 метра от нейната кола и никой не е ловил риба при нея.
единствено едното дете докато разпьваме си извади вьдицата от нетьрпение (4метра телескоп) и помята 30 мин.
за двата дена които бяхме там ловихме само в дьното на залива (две жени и две деца)
[img][img]http://www.picvalley.net/u/1965/172878210420664024211347687279bEFIfwMHeOcCxbn2biex.JPG[/img][/img]
dimy какви са тия глупости дето ги пишеш за гонене и псуване???
от тези три коли само аз сьм рибар а другите си пиеха и играеха карти.
попитай кучето,то ни е свидетел.
[img][img]http://www.picvalley.net/u/1743/271695012318293391347686813GlqBGmb70IvCqPIDaXhn.JPG[/img][/img]
[img][img]http://www.picvalley.net/u/2754/1131660605147836306513476868064ILxuFOSLi9SmPDg0jQw.JPG[/img][/img]
и само да вметна че от три коли ние извадихме четири вьдици за плувка, а тя сама беше
заредила пет дьнни и една за плувка
ps:от нерви неможах да си кача снимките като хората
аз бях един от тези застанал до твойта позната.
разпьнахме само една палатка на 30 метра от нейната кола и никой не е ловил риба при нея.
единствено едното дете докато разпьваме си извади вьдицата от нетьрпение (4метра телескоп) и помята 30 мин.
за двата дена които бяхме там ловихме само в дьното на залива (две жени и две деца)
[img][img]http://www.picvalley.net/u/1965/172878210420664024211347687279bEFIfwMHeOcCxbn2biex.JPG[/img][/img]
dimy какви са тия глупости дето ги пишеш за гонене и псуване???
от тези три коли само аз сьм рибар а другите си пиеха и играеха карти.
попитай кучето,то ни е свидетел.
[img][img]http://www.picvalley.net/u/1743/271695012318293391347686813GlqBGmb70IvCqPIDaXhn.JPG[/img][/img]
[img][img]http://www.picvalley.net/u/2754/1131660605147836306513476868064ILxuFOSLi9SmPDg0jQw.JPG[/img][/img]
и само да вметна че от три коли ние извадихме четири вьдици за плувка, а тя сама беше
заредила пет дьнни и една за плувка

ps:от нерви неможах да си кача снимките като хората

пускайте ги,за да хващате