Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Батак - добрата новина!
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: яз. Батак - добрата новина!
Колега....дай инфо за базата!!! Искаме и ние да я посетим,...ако ли пък не искаш.. просто ни го кажи!
Иначе евала за риболова!
Иначе евала за риболова!
Бунгалата са в местността Цигов Чарк, от центъра на 200м в ляво. На ЛС ще Ви дам и телефон , на който поиска.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Чуден репортаж!Браво!
-
- научил се да хвърля
Много хубаво място колега ,дай боже да пораснат бебетата ...навсякъде тази година има много малки .най големия бич за тях са пенсионерите за жалост 

Като местен свестен ще ви кажа че ИМА 10,000БР ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ ПЛЮС ЕСТЕСТВЕН ПРИПЛОД ТИЯ МАЛКИТЕ КЪДЕТО В РАЧИЛОТО СИЧКИТЕ КОЛЕГИ ГИ МИСЛИАТ ЗА КАРАКУДИ
ПОЗДРАВИ

абе ти като местен неможеш ли да издадеш някое готино местенце за перце така че мисля тия дни да идвам към батак
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много ми хареса темата на колегата!
Пожелавам му да е жив и здрав много години!
А малки шаранчета тази година има много, но съвсем не поради зарибяване, явно годината е добра и хайвера на шарана се е излюпил и рибките се развиват добре.
Споменах в една друга тема, че много се зарадвах, когато видях всички колеги около мен да връщат шаранчетата и каракудките обратно!
Пожелавам му да е жив и здрав много години!
А малки шаранчета тази година има много, но съвсем не поради зарибяване, явно годината е добра и хайвера на шарана се е излюпил и рибките се развиват добре.
Споменах в една друга тема, че много се зарадвах, когато видях всички колеги около мен да връщат шаранчетата и каракудките обратно!