Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

бракониери
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
бракониери
Колеги,не ходете на язовир Пясъчник,мутрите извадиха 4,5 тона риба. Още едно ненаказано престъпление.Дано им преседне
Ще минат години докато се развие друга риба.Имам свидетели ,но знам че файда от това няма....

Vinagi priemam novi i novi saveti za ribolova.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
бракониери
За сведение на невярваштите информацията е от горските. Мутрите са го взели под аренда докато изчистат рибата и след това са се отказали. Смее ли някои да им се опълчи,та те са във власта.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
бракониери
Друга информация,на Панчарево от ресторант Лебет ,охраната дни на ред пускаше мрежите и вадеха шаранчета по половинка и сулки по300-400 грама. А пък кокалци и панчаревци с мрежите за 3дни извадиха 120 шарана.Скоро минаха някакви контроли,но те се занимават с кокошкарите-че хвърлил дядото една въдица в повече(примерно).
- promi
- новобранец
- Обратна връзка:
Макар да гласувах против органите на реда по водоемите, забелязвам(надявам се не само аз)раздвижване от тяхна страна.Проявяват някакви усилия.Вярно,че все още са незначителни,но все пак са на прав път.Както всички знаем(пък и няма кого да обвеняваме защото ние сме си виновни)в нашата държава всичко става изключително трудно.Да не забравяме,че зависи от нас.