Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

мини-ванове: плюсове и минуси
Модератор: dantho.mihov
- hendekltd
- научил се да хвърля
мини-ванове: плюсове и минуси
Колеги, триумя се от известно време какво семейно возило да забуча така, щото да уйдисва и на риболовните ми мераци. Спрял съм се на:
Citroen Xara Picasso
Citroen Evasion
VW Sharan
Ford Galaxy
Renault Scenic
Какви са впечатленията ви - качество, дизел или газ, проходимост, комфорт...?
Оценявам всякакви мнения, не разбирам кой знае колко от автомобили.
Благодарско!
Citroen Xara Picasso
Citroen Evasion
VW Sharan
Ford Galaxy
Renault Scenic
Какви са впечатленията ви - качество, дизел или газ, проходимост, комфорт...?
Оценявам всякакви мнения, не разбирам кой знае колко от автомобили.
Благодарско!
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ксарата не е лоша кола,а и с 2.0HDI няма как да не върви.Но е по-ниска и нежна кола за рибарски мераци.Аз съм карал два ситроена-БХ иКсантия и бяха рибарски коли без грешка.А и HDI e по-скъпо за подръжка май от ТДИ?Виж за Еспейса всичко е вярно.Има го мой познат,и няма ядове.
Всичко може,но не всеки го можe.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
от скоро вече повече от 2000 км карам гранд еспейс,великолепен ван,перфектен мотор,малко е по нисък от предходния,но с повече внимание си върви по чернилката.един месец сън не ме хващаше докато се реша каква марка да бъде и не съжалявам,а пък за екстрите които има базовия модел нямам думи.дизела е перфектен,икономичен,динамичен.шарана също не е за пренебрегване,но един мотор не запали без да чука като ярмомелка и без да къди като на теца комина.не купувай италиански внос.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Еспейса
Вземай Еспейс и да е Дизел Ще се родиш Де що има нафта на черно я гори без проблен мотора е почти вечен икономичен , Автомобилът е голям събира бая багаж с висок клиренс е /минава почти навсякаде / абе идеалният конбиниран автомобил .Става за семейството за риба за лов за джибри да носиш в бидони и квот се сетиш и е сравнително евтин за подръжка не се триуми повече вземаи
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- hendekltd
- научил се да хвърля
Ой...
Много благодарско за вниманието и идеите!
Да допоясня - имам намерение да инвестирам догодина около май-юни. Надявам се да мога да се вместя в около 7-8000лв. Пък след около 5-6 години ще си купя нещо чисто ново - въпросът е да намеря оптимума за сумата и годините, които искам да карам без особени проблеми.
Много благодарско за вниманието и идеите!
Да допоясня - имам намерение да инвестирам догодина около май-юни. Надявам се да мога да се вместя в около 7-8000лв. Пък след около 5-6 години ще си купя нещо чисто ново - въпросът е да намеря оптимума за сумата и годините, които искам да карам без особени проблеми.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!